Περί... δρόμων

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.072
Έχω μιλήσει πάνω από 3 ώρες τηλεφωνικά με τον κατασκευαστή των Wisdom Audio και έχω λύσεις για όλα επί του ηχείου αυτού.

Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να το αποκτήσω...

Το μόνο μειονέκτημα αυτών των ηχείων για μένα είναι ότι δεν είναι δίπολα, καθώς η καμπίνα του ρίμπον κόβει την οπίσθια αντανάκλαση, και μάλιστα την κόβει με προσομείωση άπειρου βάθους.

Αλλά για άλλους αυτό είναι προτέρημα, και για τους συνήθεις χώρους ακρόασης είναι σίγουρα ευκολία.

Και φυσικά η καμπίνα του γούφερ είναι χωρίς τρύπα, ακουστικής ανάρτησης σχεδίαση, και το μεγάφωνο είναι εντελώς κουλό.... πλησιάζει κατασκευαστικά την πρωτοτυπία του ρίμπον του μάστορα! Εξαιρετική μονάδα από κάθε άποψη, με ελάχιστα τυλίγματα στο πηίο φωνής...

Reaction score
3.497
Και που θα βρούμε μάνα μου ξύλο από Αμερικάνικη Μανόλια με αυτό το καταπληκτικό χρώμα ? Με αυτή φτιάχνουν τα επετειακά ATC 50.
Θα περιμένουμε να μεγαλώσει το δεντράκι που θα φυτέψουμε στoν κήπο μου ή στη Λήμνο που το μεγαλύτερο δένδρο είναι ο μαϊντανός ?

Να είσαι καλά Κώστα μου. Σε ευχαριστώ πάντως για την καλή σου διάθεση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και που θα βρούμε μάνα μου ξύλο από Αμερικάνικη Μανόλια με αυτό το καταπληκτικό χρώμα ?
Κάτι τέτοια πετάς και αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι κι εσύ κρυφοσονουσφραπεδάκιας... :lol: :lol:

- Πάντως εσύ έχεις όλα τα προσόντα για να γίνεις κάποτε ένας πετυχημένος πανελάκιας... :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis