Περί οθόνης

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

όσο καλό προβολέα κι αν έχεις, δε τον κοιτάς στα μάτια, θα στραβωθείς. Ο καλός σου προβολέας ειναι πίσω απ'το κεφάλι σου.

Αυτό που κοιτάς στα μάτια είναι η οθόνη.

όπχιος πιστεύει ότι η οθόνη δε κάνει τη διαφορά, δεν έχει δει στιούαρτ. κοιμάται όρθιος.

τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρος, και δεν εννοώ σα το σαλάμι αέρος, αυτό είναι καλό συνοδευτικό μπύρας..

συμφωνώ με τον κεφάλα (ποστ 15) για την 130, καθώς και με το μάστορα βάγγο...
απορω πως με τετχια ζεστη μιλας για σαλαμια και μπυρες
το θεμα οθονη ειναι κατι σαν αλλα <απαγρευμενα> προιοντα, και στα αφτια ενος μεσου ανθρωπου δεν ακουγονται καλα με αυτες τις τιμες.Δεν ειναι θεμα κρισης , αλλα γνωσης και συνειδηξης.
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Δε ξέρω αν κάνω λάθος σε αυτή μου την εκτίμηση, γι'αυτό ας με διορθώσει ο Βάγγος, αλλά φτηνή οθόνη με άριστα αποτελέσματα υπάρχει, γίνεται με τη μπογιά της γκού. Σε ένα σπατουλαριστό τοίχο, ή καλύτερα σε μια γυψοσανίδα που μπορείς να βάλεις κολλητά πάνω στον τοίχο, με μαύρα περιθώρια γύρω γύρω και με το κατάλληλο γκου χρώμα για τις συνθήκες σου και τον προβολέα σου, έχεις άριστο αποτέλεσμα χρωματικά. Συνολικό κόστος <500 ευρώ.

Όλα τα υπόλοιπα, δε συγκρίνονται με στιούαρτ.
Κώστα για να δουλέψει το γκου με ΣΩΣΤΑ αποτελέσματα πρέπει να έρθει ένας τεχνίτης που θα το έχει ήδη κάνει πολλές φορές και να εργαστεί μέρες (πολλά περασματα). Ετσι τα 500 ευρώ γίνονται επτακόσια και βάλε.

Ουσιαστικά άριστα αποτελέσματα γκού εχω δει ΜΟΝΟ σε εκθέσεις.
Πουθενα άλλου.
Σε κανενα σπίτι, σε κανένα χώρο. Είτε θα υπάρχουν "σπατουλιές", είτε τεράστια ανομοιομορφία, είτε "τρεξίματα" και νερά.

Πολύ εύκολα μια σταθερή οθόνη (γνωστών κατασκευαστών, δεν εννοώ stewart) θα δείξει πολύ καλύτερα και ο καταλωτής θα δώσει τα ιδια.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.411
Reaction score
125.600
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

το μόνο που ξέρω πάντως είναι ότι από ένα συγκριτικό πανιών και γκου, στο προτζέκτορσέντραλ αν δε κάνω λάθος, μόνο η γκου κι η στιούαρτ δείχναν σωστά χρώματα.
 

Μηνύματα
69
Reaction score
8
Για τις Stewart που έχω δει στον Βαγγέλη νομίζω ότι είναι απλά οι κορυφαίες.
Εγώ πάντως πρόσφατα που δοκίμασα γκου με data projector και σε σύγκριση με τις Projecta,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την Goo.Σύντομα θα έχω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας.Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη ότι θέλει λίγο παραπάνω προσοχή στο βάψιμο αλλά αν ακουλουθηθουν πιστά οι οδηγίες το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Εγώ θα έλεγα να μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί υπάρχει αυτή η τάση γενικότερα αυτή την περίοδο.
 

Μηνύματα
22.270
Reaction score
15.543
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

το μόνο που ξέρω πάντως είναι ότι από ένα συγκριτικό πανιών και γκου, στο προτζέκτορσέντραλ αν δε κάνω λάθος, μόνο η γκου κι η στιούαρτ δείχναν σωστά χρώματα.
Eγω Κωστη δεν εχω δει,αλλα με βαση την απλη λογικη πιστευω οτι ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να πετυχεις καλα αποτελεσμα και θα φας και μια Α ταλαιπωρια.....

Και αν θυμαμε καλα τα αποτελεσματα τα βλεπεις μετα απο καποιο χρονικο διαστημα...οχι αμεσως.....

Οποτε γιατι να ταλαιπωρησε με κατι που δεν ξερεις κατα ποσο καλο αποτελεσμα θα εχεις.....

Το οτι θα βλεπεις...ναι ειναι σιγουρο....εδω ομως μιλαμε για την οσο δυνατον καλυτερη απεικονιση....

Παντως,αυτη η μπογια οπως ειπε και ο EAR πρεπει να μπει σε γυψοσανιδα και μονο...σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα υπαρχει απωλεια αντιθεσης λογο κακης αντανακλασης....
 

Μηνύματα
22.270
Reaction score
15.543
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

το μόνο που ξέρω πάντως είναι ότι από ένα συγκριτικό πανιών και γκου, στο προτζέκτορσέντραλ αν δε κάνω λάθος, μόνο η γκου κι η στιούαρτ δείχναν σωστά χρώματα.
Μην διαβαζεις αυτου βρε....:116:
 

Μηνύματα
3.385
Reaction score
10
Ο Βαγγελης εχει δικιο, οσον αφορα τα βαψιματα/σπατουλαρισματα.

Φυσικα υπαρχουν καλοι και κακοι τεχνιτες αλλα και ιδιωτες που βαφουν καλυτερα απο τεχνιτη....μερακληδες.

Οντως αν ο τοιχος δεν ειναι σπατουλαρισμενος, δυσκολα ενας ιδιωτης θα τα καταφερει μονος του. Εδω πρεπει να ψαξεις να βρεις πραγματικο σπατουλαδορο.....

Οταν εβαψα ολο μου το σπιτι και εφιαξα την υπογα home cinema, ειπα στα παιδια οτι τον ενα τοιχο τον θελω τζαμι....μπορεις ?
Μπορω μου ειπε.
Φυσικα , εχοντας κανει ολο το σπιτι σπατουλαριστο ειδα τι ψαρια επιαναν τα παιδια. ΑλΛος βαφει, αλλος σπατουλαρει.
Τελικα το αποτελεσμα ηταν εκλπηκτικο....μεχρι ο υποφαινομενος να κανει τους τοιχους κατακιτρινους απο το παφα-πουφα...

Ναι λοιπον οι μπογιες ειναι καλες, ναι θελουν μερακλη και οχι τσαπατσουλη, ναι το αποτελεσμα θα ειναι αριστο και ναι θα ειναι οικονομικο.
Θα ελεγα οτι ειναι αριστη επιλογη αν καποιος θελει πολλες ιντσες.

Ομως δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο. Αλλο μπογια...αλλο stewart.
 

Μηνύματα
901
Reaction score
54
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Απλά να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Από την αρχή αναφέρθηκα στην εποχή ,που οι προβολείς ήταν στα σπάργανα και λόγω χαμηλής φωτεινότητας χρειάζονταν ειδικές οθόνες. (μεγάλο gain,κυρτές για να συγκεντρώνουν το φως). Τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο μετά και χρησιμοποιούνταν κανονικές οθόνες με κρυστάλλινες επιστρώσεις (κατ'αντιγραφή των στούντιο των Χόλλυγουντ, που τις χρησιμοποιούσαν όταν ο ηθοποιός έπαιζε μπροστά στην προβαλλόμενη σε μια οθόνη εικόνα).
Σήμερα κανείς δεν αμφισβητεί ότι κάποιες εταιρείες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και προσφέρουν το κάτι παραπάνω.
Αλλά, φίλοι μου, στην πράξη δεν υπάρχουν οι ειδικές ανάγκες ,που υπήρχαν πριν κάμποσα χρόνια. Οπότε κατά τη γνώμη μου δε δικαιολογείται και το κόστος.
Και ναι κύριε Λάμπρου, έχετε δίκιο , αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 30.000 ευρώ για έναν βιντεοπροβολέα, λογικό έιναι να δώσει το 1/10 της τιμής ,για μιά οθόνη. Πράγματι άλλο projector των 2000 ευρώ ,άλλο των 10.000-30.000. Αλλά επειδή εγώ αναφέρομαι σε κοινούς θνητούς, δε μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά μπορούν να δώσουν και οι προβολείς των 1.000 ευρώ και των 2.000 ευρώ.
Τέλος να επισημάνω ότι όταν παρακολουθούμε μια ταινία δε βλέπουμε ακριβώς την οθόνη,αλλά το φως που αντανακλά και ότι όπως και να το κάνουμε είναι προκλητικό ,όταν μια 50 ιντσών 3D τηλεόραση της Panasonic κοστίζει 2.500 ευρώ (όσο μαζική και αν είναι η κατασκευή της) να κοστίζει το ίδιο και περισσότερο το πανί προβολής, όσες επιστρώσεις και αν έχει. Άλλωστε ανάκλαση του φωτός κάνει, δεν παράγει το φως!
 

Μηνύματα
6.785
Reaction score
152
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

......Και ναι κύριε Λάμπρου, έχετε δίκιο , αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 30.000 ευρώ για έναν βιντεοπροβολέα, λογικό έιναι να δώσει το 1/10 της τιμής ,για μιά οθόνη. Πράγματι άλλο projector των 2000 ευρώ ,άλλο των 10.000-30.000.
οταν αγορασα την δικια μου Στιουαρτ,πριν 3 χρονια,ειχα για προβολεα τον Οπτομα 70.
ακομα και σημερα αυτος ειναι που ...ασελγει επανω στο κορμι της! :137:
30 χιλιαρικα για ενα προβολεα δεν θα δωσω ποτέ.
2000-3000 ειναι υπερ αρκετα σημερα...
αμφιβαλω αν θα ειναι και τοσο το συνολο των χρηματων που θα διαθεσω για βιντεοπροβολεις....
την Στιουαρτ ομως την πηρα γιατι θεωρησα οτι θα ειναι για αν οχι μονιμη εγκατασταση (ποτε δεν ξερεις τι μας επιφυλασει η τεχνολογια) αλλα τουλαχιστον ειναι ο ενας απο τους δυο πυλωνες του οικ.σινεμα μου....
ο αλλος ειναι τα ηχεια της μιραζ...
 

Μηνύματα
7.237
Reaction score
4.617
yannis7 , εαν θελεις μπορεις να μου πεις εαν βλεπεις διαφορα σε μια καλιμπραρισμενη τηλεοραση και αν αξιζει να δωσεις τα λεφτα για να το κανεις ?

αναλογα την απαντηση σου εχεις και την απαντηση σου για οθονες , προβολεις , κοστος ηχειων , καλωδια ,scalers blu ray κλπ :605:
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Μπορεί η τεχνολογία προβολής να βελτιώθηκε αλλά ακόμη υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία μερικές οθόνες μπορούν να βελτιώσουν ή πολύ απλά δεν θα επιδεινώσουν.

Για παράδειγμα η Firehawk δημιουργήθηκε πριν από 12 χρόνια για να βοηθήσει τους προβολείς DLP που έδειχναν ότι είχαν τις δυνατότητες να κυριαρχήσουν την επόμενη δεκαετία.

Τα τότε τσιπάκια έπασχαν σοβαρά στη ποιότητα του μαύρου και η Firehawk τους απογείωσε. Τους βελτίωσε όχι μόνο το μαύρο που τους έλειπε αλλά και με το τότε gain 1,3 τους έδωσε και περίπου 30% άνοδο στη φωτεινότητα. Τότε παρατηρήθηκε ότι μαζί με το άνοδο μαύρου και λευκού, βοηθήθηκε αφάνταστα και η προβολή σε χώρους που δεν είχαν πλήρη απομόνωση φωτός και ειδικά σε σκηνές με σκοτεινό περιεχόμενο.
Όμως ο Joe Kane γκρίνιασε για χρωματική αλλοίωση οπότε και το εργοστάσιο εν έτη 2008 άλλαξε τον τρόπο επίστρωσης των κρυστάλλων ανάκλασης. Έτσι κατεβάζοντας το κέρδος μόνο κατά 5% , δηλαδή σε 1,25 η εικόνα ισορρόπησε εκπληκτικά αποκτώντας και το Ok του οίκου του με μόνο παράπονο ένα Bluish offset που αντιμετωπίζετε εύκολα στο Calibration.

Για τους 3τσιπους προβολείς, εξελίξανε τη Greyhawk, ίσως το ποιο ουδέτερο υλικό θέασης της εταιρίας με αρνητικό κέρδος 0,8. Ο Silver όμως τους βοήθησε και κάνανε μια τρομακτική αλλαγή το 2003 ανεβάζοντας το κέρδος σε 0,92. Έτσι με μείωση μόνο 8% του εκπεμπόμενου φωτός, σε μια γκρι οθόνη, βελτίωσαν μαύρα και 3D αφήνοντας περίπου ανέπαφα τα lumen των πανίσχυρων 3chip DLP.

Για τη Sony ομοίως ανέπτυξαν με συνεργασία της το υλικό Firehawk SST όπου με λιγότερο κέρδος, μόνο 1,1 έδωσαν στα SXRD επιπλέον λίγο φως αλλά και ANSI αφού η οθόνη είναι πάλι γκρι.

Το ίδιο κάνανε και με τους προβολείς 3D με την ομάδα της DPI, Christie & Barco και δημιουργήσανε τις οθόνες silver.

Μπορώ να αναφέρω και άλλα παραδείγματα Γιάννη για να σου δείξω ότι οι σωστοί κατασκευαστικοί οίκοι οθονών δεν παρέμειναν ακριβοί για να «πουλάνε μούρη» και να παραπονιέσαι εσύ αλλά γιατί εξελίσσονται, πληρώνουν ειδικούς και βγάζουν συνέχεια καινούργια προϊόντα τα οποία ακολουθούν τη τεχνολογία ασταμάτητα. Έχουν τεράστιο κόστος έρευνας και εξέλιξης αφού μιλάμε για Αμερικανούς ειδικούς , που η εργατοώρα τους έχει ασύλληπτα νούμερα πχ του Joe Kane ή του Joel Silver μπορεί να πλησιάζει αν δεν ξεπερνάει 4ψήφιο νούμερο.
Ίσως δεν γνωρίζεις ή δεν έχει τύχει να δεις κάποιο προϊόν και νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν ως καταναλωτή και για αυτό σε προσκαλώ όποτε θέλεις να με επισκεφτείς στην Ηλιούπολη να σου δείξω μέρος προϊόντων για να δεις ιδίοις όμασι τι σημαίνει σοβαρή εταιρία κατασκευής οθονών και γιατί μερικοί πίνουν νερό στο όνομα της.

Μην μπερδεύεσαι με τις τηλεοράσεις, τις τεχνολογίες και τα κόστη κατασκευής τους.
Εκεί που τελειώνει η καλύτερη τηλεόραση LED 3D των 150 ιντσών, η πιο «τούμπανο» με τα χίλια δύο extra 400hz κλπ.κλπ , ΑΡΧΙΖΕΙ η προβολή στις 72 ίντσες.

Όσο για τη τιμή των προβολέων όλα αυτά είναι στον εγκέφαλο μας. Θα σου πω εγώ ένα παράδειγμα για τους κοινούς θνητούς και ας σου πουν και όσοι άλλοι θέλουν τις ιστορίες τους μετά.

Θα σου μιλήσω για μένα και τη τρέλα μου, για να μη να αναφερθώ για άλλους πολύ γνωστούς εδώ μέσα…. και χάσουν τον ύπνο τους. Το 2005 παντρεμένος και με το γιο μου κοντά 3 ετών βλέπω μια αγγελία από μαγαζί της Αγγλίας ότι πουλάει ένα Barco Cinemax που τον είχαν ως demo με 94 ώρες στις 25.000€

Εγώ είχα ήδη ένα εκπληκτικό προβολέα, ένα καινούργιο Barco 1209s αλλά μόλις διάβασα στην αγγελία δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Βρέθηκε ο πραγματικός έρωτας. Βρέθηκε ο έρωτας που ζαχάρωνα χρόνια σε τιμή που μόλις μπορούσα να επιβιώσω. Μιλάω με το Κώστα Ζέρβα για να σιγουρευτώ ότι υπάρχουν ανταλλακτικά εφόσον χρειαστούν κλπ, κλπ και μόλις ακούει τα νέα πέφτει από τη καρέκλα «Ρε είναι πολλά τα χρήματα. Είσαι σίγουρος; Πρέπει να είναι ο 3ος που θα υπάρχει στην Ελλάδα και το ξέρω γιατί εγώ έχω βάλει τους άλλους 2. Εφόσον τον θέλεις όρμα εσύ και εγώ κρατάω τα μετόπισθεν»

Όπως έγραψα πιο πάνω, δανείστηκα, χρεώθηκα, ξεσκίστηκα και σε 3 ημέρες τον έφερα σπίτι μου. Και εγώ κοινός θνητός είμαι, απλά το πάθος για μένα είναι το Home Cinema. Για χρόνια κυκλοφορούσα με ένα άθλιο Audi 25ετίας. Αλήθεια πόσοι και πόσοι δεν με είχατε δει με το πράσινο τέρας γνωστό και ως «Κίτσο;»
Προτίμησα λοιπόν να έχω αμάξι τενεκέ αλλά βιντεοπροβολέα που δεν έχει ούτε ο Βγενόπουλος γιατί απλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ.

Μην μπερδευτείς Γιάννη, δεν ήταν η τότε «προτεραιότητα μου» ο Cinemax αλλά η έκρηξη του ΠΑΘΟΣ μου. Άλλος έχει πάθος στα χαρτιά, άλλος στις γκόμενες και στα μπουζούκια, άλλος στα άλογα, εγώ στον κινηματογράφο. Και επειδή ήξερα τι σημαίνει εικόνα Cinemax και επειδή η εικόνα για μένα είναι το 70% του κινηματογράφου, δεν υπήρχε δρόμος γυρισμού χωρίς το μωρό μου.

Δεν παύω όμως να είμαι κοινός θνητός του κερατά. Μην τους τσουβαλιάζεις λοιπόν τους θνητούς. Απλά μερικοί όπως και εγώ λατρεύουμε το Home Cinema, όπως άλλοι παθιασμένοι τα καγκουράμαξα ή τις μηχανές.

Για μένα πάντως στον έρωτα και στο πάθος δεν υπάρχει πιο εμετική και πιο σιχαμερή έννοια από τη: Value for Money.
 

Μηνύματα
31
Reaction score
0
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Με όλα αυτά που διαβάζω δηλαδή...:111:

Μετά τις Stewart το χάος!!? :120:

ΜΟΝΟ αυτές οι Os εναλλακτικά;

PS όσο για την οθόνη που έχω τώρε δεεεε...λέω θα φάω ξυλο!:116:
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Τάσο δεν ξέρω το προβολέα σου, αλλά οτι και να έχεις θα σου κάτι και πιθανότητα θα με θυμηθείς αργότερα.

Αν δεν πάρεις κάποια σοβαρή οθόνη, είτε για το κόστος είτε γιατί δεν είσαι "ερωτευμένος και φτιαγμένος" όπως πολλοί έδω μέσα πάρε οτι βρείς. Δεν έχει καμία σημασία, γιατι τα πραγματα είναι πάνω-κάτω ίδια.

Γνωρίζω κάποιες εναλλακτικές οθόνες που θυσιάζεις αρκετα σε ποιότητα απεικόνισης αλλά με σαφώς μειωμένο κόστος και καλή ποιότητα κατασκευής αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για ευνόητους λόγους. Ρώτα τα μέλη για τις εμπειρίες τους.

Αυτο με την Os πως σου κάθησε; :138:
 

Μηνύματα
96
Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Με όλα αυτά που διαβάζω δηλαδή...:111:

Μετά τις Stewart το χάος!!? :120:

ΜΟΝΟ αυτές οι Os εναλλακτικά;

PS όσο για την οθόνη που έχω τώρε δεεεε...λέω θα φάω ξυλο!:116:
Με sony85 στο ταβανι μαλον δε χρειαζετε και πολυ ψαξιμο,
θα ψαχνεις παντου και θα καταληγεις παντα σε stewart.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

παιδια καλες οι στιουαρτ , κανεις δεν λεει οχι.Καλο ή μαλλον καλυτερο θα ηταν να ξεραμε και τι σημαινει σκριν ρισερτς.
 

Μηνύματα
6.785
Reaction score
152
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

παιδια καλες οι στιουαρτ , κανεις δεν λεει οχι.Καλο ή μαλλον καλυτερο θα ηταν να ξεραμε και τι σημαινει σκριν ρισερτς.
αν δεν κανω λαθος,ειναι Γαλλικες,εχουν και ηχοδιαπερατες και ειναι εξισου "αλμυρες" με τις Στιουαρτ...

http://www.screenresearch.com/website/index.php

http://www.fullhd.gr/2008-03-05-02-25-16/2008-03-05-02-28-05/445-screen-research-tailormade.html
 

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Πάλι λάθος κάνεις αγαπητέ Κώστα, και μην ξεχνάς οτι ούτε εσυ έχεις δει CRT να παίζει BLUE RAY! όμως εξακολουθείς να κρίνεις! πολλοί λοιπόν γελάνε με την εικόνα των ψηφιακών που εν ετη 2010 προσπαθούν να έχουν ομαλή κίνηση, καλό μαύρο, να μην καπνίζεις στο δωμάτιο, πώς θα γλυτώσεις λεφτά απο την αλλαγή της λάμπας, πόσο έπεσε η φωτεινότητα στις 150 ώρες!, και τελικά σε ποιά αποθήκη θα τον πετάξης μετά ένα χρόνο γιατί δεν θα πουλιέται, όμως αυτά τα ξέρεις, απλά έχω την εντύπωση οτι αυτό που θέλεις τελικά είναι ''κουβέντα να γίνεται'' γιατί απέχεις απο αντικειμενικός!
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις λίγο AVS Forum, ή και AVForums, εκεί θα δείς εάν γελάει κανένας με την εικόνα των CRT, αλλά ξέχασα εκεί δεν ξέρουν απο εικόνα, είναι πολλά χρόνια πίσω οι άνθρωποι!!!:143:
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Αργύρη οι Screen Research είναι γαλλικές οθόνες για τις οποίες ακούστηκαν ιδαίτερα κολακευτικά σχόλια στο εξωτερικό προ 5ετίας με 7ετίας οταν ο Άγγλος μηχανικός τους που ήταν υπεύθυνος για τη εξέλιξη τους, έκανε το 1ο πλεκτό ηχοδιαπερατό υλικό θέασης αντί για διάτρητο.

Εδω όμως και 2 χρόνια έχει φύγει απο την εταιρία και έχει ανοίξει στη Βρεττανία τη δική του κατασκευαστική εταιρία οθονών ονόματι Screen Excellence. Εχει βελτιώσει περαιτέρω το ηχοδιαπερατό με το μοντέλο Enlightor4K, δύο-τρία σκαλιά χαλαρά παραπάνω απο τη Screen excellence, που νομίζω οτι είναι πραγματικά εξαιρετικό.
 


Μηνύματα
901
Reaction score
54
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΟΘΟΝΗΣ

Βαγγέλη ,δε μπορώ να πω τίποτα όταν μιλάς για σχέσεις Πάθους.
Μπορεί κάποιοι να τραβάμε μοναχικούς δρόμους, αλλά αισθανόμαστε τα ίδια.
Και το ζήτημα της οθόνης το τεκμηρίωσες άριστα. Θεωρώ ότι κάτι βγήκε τελικά, από την "αντιπαράθεση?". Η πρόκλησή σου φυσικά γίνεται αποδεκτή μετά χαράς.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.418
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top