Περί τιμών προϊόντων αγγελιών

Reaction score
204
.όχι, ή τιμή πώλησης στο e-bay ήταν ποιο κάτω, αρκετά. Αλλά αυτό δε λέει κάτι, θα μπορούσε να ήταν το ίδιο, ή και ακριβότερες. Και λοιπόν; Τις τιμές πώλησης τις διαμορφώνει ο κάθε ένας που πουλάει, αυτός εκτιμάει το προϊόν του.
Μόνο που..να.....ξερεις..μερικές φορές, ευτυχώς λίγες εδώ στο AV Site, γίνεται καταγέλαστος με αυτές του τις εκτιμήσεις. Μερικές φορές, "το πουλάω όσο θελω" έχει και κόστος, αυτό της απώλειας αξιοπρέπειας.
Δεν είναι σημαντικό;
Αυτό λέω και εγώ. Ο πωλητής εκτιμά το προιόν και διαμορφώνει την τιμή πώλησης σύμφωνα με τα πιστεύω του. Τώρα αν θα βρεί αγοραστή είναι άλλη κουβέντα.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με καμία απώλεία αξιοπρέπειας.

Γνώμη μου πάντα...

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Επίσης, γιατί η καχυποψία για το ebay? Σ
Καμιά καχυποψία, αγοράζω πάρα πολύ συχνά, και ως τώρα, εκτός από μια θήκη κινητού τηλεφώνου, δεν είχα κανενα προβλημα. Άλλο προσπαθώ να πω: ότι δε μου αρέσει η τακτική του: αγοράζω από το e-bay ότι βρω, πολλές φορές με βλάβη, το φτιάχνω, και στη συνέχεια το μεταπουλώ, ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τίποτε. Και όχι μόνον αυτό, εάν ερωτηθώ, λέω διάφορα, όχι όμως την αλήθεια.
Η ανειλικρίνεια είναι που μ' ενοχλεί.

Δε ξέρω εάν αυτό γίνεται στο παρόν site, σε αγγελίες της x.e. και λοιπων, αυτό συμβαίνει, το ξέρω.
[DOUBLEPOST=1537372092][/DOUBLEPOST]
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με καμία απώλεία αξιοπρέπειας.
..εγώ νομίζω πως ναι. Ειδικά εδώ, που πάνω κάτω "γνωριζόμαστε", έστω και διαδικτυακά.

Δε θα ήθελα ποτέ να δώσω τέτοιες αφορμές. Δε θα μπορούσα στη συνέχεια να γράψω οτιδήποτε..

Last edited by a moderator:

Reaction score
30.455
Η διαχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να παρεμβαίνει σε αγγελίες , πέραν των θεμάτων που άπτονται του κανονισμού (παράτυπα ups, αύξηση τιμής, διπλές αγγελίες κλπ). Όλα τα υπόλοιπα όπως οι τιμές, οι φωτογραφίες, οι επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις, θα πρέπει λύνονται μέσω επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης πωλητή και αγοραστή, ιδανικά με p.m.
Τώρα, για εξοφθαλμες περιπτώσεις που χρήζουν...κραξιματος, θεωρώ πως οι αρμόδιοι παίρνουν εμμέσως πλην σαφώς θέση, δείχνοντας για κάποιο διάστημα "ανοχή" στα ειρωνικά ποστς όλων ημών των υπολοίπων πριν κλειδώσουν το θέμα ή πριν τα διαγράψουν;).
Αλλά αυτό σε κάθε περίπτωση εναπόκειται στην κρίση τους και δεν μπορούμε να απαιτούμε να αποτελεί πάγια τακτική τους.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Η διαχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να παρεμβαίνει σε αγγελίες , πέραν των θεμάτων που άπτονται του κανονισμού (παράτυπα ups, αύξηση τιμής, διπλές αγγελίες κλπ). Ό
Συμφωνώ, αυτή πρέπει να είναι η θέση της.
Τώρα, για εξοφθαλμες περιπτώσεις που χρήζουν...κραξιματος, θεωρώ πως οι αρμόδιοι παίρνουν εμμέσως πλην σαφώς θέση, δείχνοντας για κάποιο διάστημα "ανοχή" στα ειρωνικά ποστς όλων ημών των υπολοίπων πριν κλειδώσουν το θέμα ή πριν τα διαγράψουν;).
..επίσης συμφωνώ, το έχω δει, γίνεται.
Τώρα, για εξοφθαλμες περιπτώσεις που χρήζουν...κραξιματος,
..υπάρχουν τέτοιες (λίγες). Μπορούμε να πούμε, οκ, έχει το δικαίωμα, όσα θέλει ζητάει, και να το προσπερνάμε, θεωρώντας το φυσιολογικό, και με το επιχειρημα: τις τιμές τις καθορίζει η .....αγορα;
Για τις εξωφθαλμες, όπως είπες μιλώ, όχι για τον άνθρωπο που έδωσε ένα σωρό χρήματα για να αγοράσει κάτι, και στη συνέχεια, για τον Α, ή Β λόγο αποφασισει να το πουλήσει, και θα προσπαθήσει να περιορίσει όσο είναι δυνατό τη ζημιά του. Αυτό είναι θεμιτό..

Reaction score
1.127
Πέραν του θέματος συζήτησης που έχω γράψει τη γνώμη μου θα ήθελα να προτρέψω τα μέλη του av site να προτιμούν τα μέλη του av site:).Ειδικά όταν το μέλος έχει μεγάλη συμμετοχή και είναι ''γνωστό''.
Για παράδειγμα σήμερα πήρα έναν ενισχυτή από το ευγενέστατο μέλος rodemis σε άριστη κατάσταση,με δοκιμή και καραφάκι τσίπουρο με μεζέ :drinks:
Κάναμε καλή παρέα,τα λεφτά μου έμειναν εδώ και το χόμπι συνεχίζεται:dance2:

Reaction score
1.155
Πέραν του θέματος συζήτησης που έχω γράψει τη γνώμη μου θα ήθελα να προτρέψω τα μέλη του av site να προτιμούν τα μέλη του av site:).Ειδικά όταν το μέλος έχει μεγάλη συμμετοχή και είναι ''γνωστό''.
Για παράδειγμα σήμερα πήρα έναν ενισχυτή από το ευγενέστατο μέλος rodemis σε άριστη κατάσταση,με δοκιμή και καραφάκι τσίπουρο με μεζέ :drinks:
Κάναμε καλή παρέα,τα λεφτά μου έμειναν εδώ και το χόμπι συνεχίζεται:dance2:
Αν ήταν καλό το τσίπουρο χαλάλι τα χρήματα:):)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.370
βρε σεις...από πότε μου γίνατε όλοι τόσο μυγιάγγιχτοι
τώρα που έκλεισαν τα ''πολιτικά'' ...
οι αγγελίες μας έμειναν για λίγο τζέρτζελο... :p:roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.370
Άνοιξαν κύριε... :)
α ετσ? και το μαθαίνω τώρα?

πλέον.... θέλω ημερησια αναφορά με πμ παρακαλώ...
δεν θα γράφουμε τσάμπα χιλιόμετρα στα ποντίκια μας κύριε...λεφτά έχουν:p:roflmao:

Reaction score
30.455
.υπάρχουν τέτοιες (λίγες). Μπορούμε να πούμε, οκ, έχει το δικαίωμα, όσα θέλει ζητάει, και να το προσπερνάμε, θεωρώντας το φυσιολογικό, και με το επιχειρημα: τις τιμές τις καθορίζει η .....αγορα;
Για τις εξωφθαλμες, όπως είπες μιλώ, όχι για τον άνθρωπο που έδωσε ένα σωρό χρήματα για να αγοράσει κάτι, και στη συνέχεια, για τον Α, ή Β λόγο αποφασισει να το πουλήσει, και θα προσπαθήσει να περιορίσει όσο είναι δυνατό τη ζημιά του.
Κοίτα, εξοφθαλμες θεωρώ κυρίως τις περιπτώσεις που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου.
Να βλέπεις στη φωτογραφία ένα χρεπι και ο άλλος να γράφει πως είναι σε κατάσταση βιτρίνας...να μας λένε πως συσκευές 20ετιας έχουν 15-20 ώρες χρήσης..και αλλα τέτοια χαριτωμένα. Η φουσκωμενη τιμή είναι το λιγότερο..όλοι θα προσπεράσουν την αγγελία και θα αναγκαστεί να τη ρίξει.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Η φουσκωμενη τιμή είναι το λιγότερο..όλοι θα προσπεράσουν την αγγελία και θα αναγκαστεί να τη ρίξει.
.. ναι, γ' αυτό βλέπουμε μερικές φορες το κωμικό, αγγελίες να ξεκινούν με 3.000€, και στο τέλος να πέφτει η τιμή στα 1.200.

Reaction score
30.455
.. ναι, γ' αυτό βλέπουμε μερικές φορες το κωμικό, αγγελίες να ξεκινούν με 3.000€, και στο τέλος να πέφτει η τιμή στα 1.200.
Αυτό ναι..με τρελαίνει..ειδικά όταν λέει πως η πρώτη τιμή είναι αδιαπραγμάτευτη...:D
Αλλά έχει να κάνει και με την ποιότητα του πωλητή που σου λέει..ότι πιάσουμε.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το εξόφθαλμο που εμπεριέχει ψέμα.
Γιατί το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω με συσκευή 20ετίας με 20 ώρες λειτουργίας ,είναι ψέμα.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αυτό ναι..με τρελαίνει..ειδικά όταν λέει πως η πρώτη τιμή είναι αδιαπραγμάτευτη...:D
Αλλά έχει να κάνει και με την ποιότητα του πωλητή που σου λέει..ότι πιάσουμε.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το εξόφθαλμο που εμπεριέχει ψέμα.
Γιατί το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω με συσκευή 20ετίας με 20 ώρες λειτουργίας ,είναι ψέμα.
Εάν είναι δώρο γαμου, μπορεί και να έχει λίγες ωρες, μην το αποκλείεις.:D:D

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
τότε θα ήταν γυναικείο ή "σπιτίσιο" δώρο.
Τα ανδρικά έχουν τη χρήση τους κανονικά :p

S

sk4t4

Guest
...εάν δεν είμαι offtopic, ψάχνω να βρω μια θεϊκή αγγελία όπου κάποιος πωλούσε ένα plinius, και κατέληγε μετά την περιγραφη: αποκλείονται οι άσχετοι! Ζizik μήπως θα μπορούσες να τη βρεις; Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν θαυμάσια!
Είσαι ο υπέρτατος κριτής μον αμούρ!:D

Εντάξει..δεν είναι η μοναδική.
Πόσο συχνά συναντάμε σε αγγελίες τη φράση "μόνο για γνώστες".
Λες και αν βρεθεί κάποιος παντελώς άσχετος και του σκάσει τα φράγκα δεν θα του το πουλήσει...
Και οι δυο πωλητες θελουν το ιδιο πραγμα,απλως ο πρωτος ειναι πιο ακομψος.Για την ουσια,εμενα μου φαινεται φυσιολογικο.Ο πωλητης θελει η συσκευη του να παει σε οπαδο της συγκεριμενης εταιριας και ετσι,εν γνωσει του,περιοριζει τον αριθμο των υποψηφιων αγορραστων, και παραλληλα να αποφυγει τις ασκοπες ερωτησεις υποψηφιων αγοραστων,που καποιοι απ' αυτους ρωτουν μονο γιια να ρωτουν και οχι γιατι εχουν προθεση προς αγορα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv