Περί CD recorders

Reaction score
284
Και να τις είχες πάρει, μετά από τόσα χρόνια δε σου εγγυάται κανένας ότι θα δούλευαν και για πόσο χρόνο. Τα πλαστικά μέρη πολυμερίζονται με τον καιρό, δυστυχώς!
Και όχι μόνο αυτό,Ακόμη και τώρα υπάρχει σοβαρό θέμα με τα λέιζερ,μεγάλη αστοχία υλικού,έτσι κανείς αντιπρόσωπος δεν πουλάει λέιζερ,το επιχείρησα πολύ πρόσφατα και ο λόγος που αρνούνται είναι ότι μπορεί να το βάλεις και να μην δουλεψει.Οποτε το βάζουν αυτοί για να είναι σίγουροι ότι όταν το πάρεις θα παίζει.Υπαρχει μεγάλη αναξιοπιστία πλέον όσον αφορά τα μηχανισμούς των λέιζερ,οι σοβαροί ηλεκτρονικοί ψάχνουν να βρουν αξιόπιστες πηγές αγοράς τους,για να αποφύγουν τα ατυχήματα.

Reaction score
2
Και όχι μόνο αυτό,Ακόμη και τώρα υπάρχει σοβαρό θέμα με τα λέιζερ,μεγάλη αστοχία υλικού,έτσι κανείς αντιπρόσωπος δεν πουλάει λέιζερ,το επιχείρησα πολύ πρόσφατα και ο λόγος που αρνούνται είναι ότι μπορεί να το βάλεις και να μην δουλεψει.Οποτε το βάζουν αυτοί για να είναι σίγουροι ότι όταν το πάρεις θα παίζει.Υπαρχει μεγάλη αναξιοπιστία πλέον όσον αφορά τα μηχανισμούς των λέιζερ,οι σοβαροί ηλεκτρονικοί ψάχνουν να βρουν αξιόπιστες πηγές αγοράς τους,για να αποφύγουν τα ατυχήματα.
Και οχι μονο με λέιζερ αλλα και με τρανζίστορ που τα βαζεις επανω και τσαφ!!!!!! Και σπας την κεφάλα σου να βρεις τι λάθος έκανες,ξανά αγορά αλλο ζευγάρι ξανα τσαααααφ!Και μολις παρεις πο αλλού ολα οκ και σου λέει ο έμπορος 'αποκλείεται να είναι μαιμου κλπ'....

Reaction score
3.093
Παρωχημενες τεχνολογίες
Κατέβασε exact audio στον υπολογιστ σου και κανε ό,τι σ'αρέσει
Ξεκολείστε παιδιά ,κανει καλό στην τσέπη και στ'αυτιά

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.831
- Mαζί με την παρέα μου , είχαμε ( ο καθ ένας το δικό του ) τα : . . . marantz dr-17 ( εγώ ) , marantz professional , δύο sony ( τα ακριβά , δεν θυμάμαι μοντέλο ) , tascam ( επίσης δεν θυμάμαι μοντέλο ) . . . όλα χάλασαν , και τα αντιγραμμένα δισκάκια δεν διαβάζονται πλέον . . . ενώ όσα γράψαμε από pc , ζουν και βασιλεύουν

Reaction score
15.469
Ειχα κι εγω μικρος το pioneer pdr 509,εγραψα καμμια 500αρια δισκακια και μετα το 'δωσα σ' ενα φιλο ... θα 'χει γραψει κι αυτος καμμια 200αρια - απ' οσο ξερω δουλευει ακομα.
Μετα ανεκαλυψα το pc κι εκανα τη δουλεια μου και μαλιστα μπαμ-μπαμ.
Μετα εγκατεστησα τα 10 και εχαθηκανε τα cd-roms - μωγα (5ακις γρηγορη επαναληψη) το βασιλακη τον πυλες και τη πατουλια του ολη :smg:

Reaction score
2
Ειχα κι εγω μικρος το pioneer pdr 509,εγραψα καμμια 500αρια δισκακια και μετα το 'δωσα σ' ενα φιλο ... θα 'χει γραψει κι αυτος καμμια 200αρια - απ' οσο ξερω δουλευει ακομα.
Μετα ανεκαλυψα το pc κι εκανα τη δουλεια μου και μαλιστα μπαμ-μπαμ.
Μετα εγκατεστησα τα 10 και εχαθηκανε τα cd-roms - μωγα (5ακις γρηγορη επαναληψη) το βασιλακη τον πυλες και τη πατουλια του ολη :smg:
Εσύ τουλάχιστον έγραψες και 500 δισκία....εγώ τι να πω???
Ο Βασιλάκης ο Γκέιτς έχει κάνει πολλούς να πηγαίνουν στα linux...
Όσον αφορά τα cd που έχω γράψει τα πιο πολλά τα έχω σε κατι θ'ηκες και ζούν ακόμα,άλλα τα εχω χαρίσει σε φίλους άλλα τα έχω χάσει.....ξέχασα να πώ οτι έχω γράψει και κασετες σε cd με αποτελέσματα 8 με άριστα το 10
[DOUBLEPOST=1520365730][/DOUBLEPOST]
Παρωχημενες τεχνολογίες
Κατέβασε exact audio στον υπολογιστη σου και κανε ό,τι σ'αρέσει
Ξεκολείστε παιδιά ,κανει καλό στην τσέπη και στ'αυτιά
Καλά τα λές αλλά ο παππούς μου έλεγε οτι 'τα γούστα πληρώνονται και οι αμαρτίες συγχωρούνται'
Πάντως αν το φτιάξω ή πάρω άλλο δεν θα γράφω κάθε μέρα απλώς να το έχω περισσότερο και να είναι λειτουργικό
΄Οσο για το ''Ξεκολείστε παιδιά ,κανει καλό στην τσέπη και στ'αυτιά'' ναί δεν ντρέπομαι είμαι κολλημένος!χαχαχα....
[DOUBLEPOST=1520365839][/DOUBLEPOST]Τελικά δεν με πήραν απο την pioneer για την τιμή.Αύριο πιστεύω να έχω νεώτερα και θα ενημερώσω.Καλό βράδυ σε όλους!

Reaction score
18
Το 1998 αγόρασα το philips 870 κάπου στα 250000 δρχ τότε. Έχει γράψει ότι μάρκα δισκάκι μπορείς να φανταστείς με το γνωστό κόλπο τότε να βάζεις φτηνό cd για Pc αντί για τα ακριβά cd που πλήρωνες πνευματικά δικαιώματα. Πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω. μετά από 20 χρόνια και λίαν επειικός 500 γραμμένα cd ακόμα δουλεύει. Φίλε μου μάλλον είσαι άτυχος φαίνεται.

Reaction score
2
Το 1998 αγόρασα το philips 870 κάπου στα 250000 δρχ τότε. Έχει γράψει ότι μάρκα δισκάκι μπορείς να φανταστείς με το γνωστό κόλπο τότε να βάζεις φτηνό cd για Pc αντί για τα ακριβά cd που πλήρωνες πνευματικά δικαιώματα. Πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω. μετά από 20 χρόνια και λίαν επειικός 500 γραμμένα cd ακόμα δουλεύει. Φίλε μου μάλλον είσαι άτυχος φαίνεται.
Τελικά επικοινωνησα με την intersys και μου είπαν ότι η εταιρία το έχει καταργήσει το μοντέλο και δεν υπάρχει ανταλλακτικό.Θα το ανοίξω να το τσεκαρω μήπως έχει σπάσει η έχει φύγει κάτι και βλεπουμε.Παντως αν δεν γίνει κάτι το δίνω για ανακύκλωση και εγγραφη cd's στον υπολογιστή!

Reaction score
1.191
Να και ένα αρχαίο tascam με sanyo κεφαλή και 791 εγγραφές
παίζει ακόμα, αλλά δεν έχω κανένα λόγο να δοκιμάσω αν γράφει
IMG_20180314_025257.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members