TGD
Thread Gravedigger
- Reaction score
- 11.027
To Tascam DR-05 κάνει 103 ευρώ, δεν είναι καριβό εργαλείο.
Και όχι μόνο αυτό,Ακόμη και τώρα υπάρχει σοβαρό θέμα με τα λέιζερ,μεγάλη αστοχία υλικού,έτσι κανείς αντιπρόσωπος δεν πουλάει λέιζερ,το επιχείρησα πολύ πρόσφατα και ο λόγος που αρνούνται είναι ότι μπορεί να το βάλεις και να μην δουλεψει.Οποτε το βάζουν αυτοί για να είναι σίγουροι ότι όταν το πάρεις θα παίζει.Υπαρχει μεγάλη αναξιοπιστία πλέον όσον αφορά τα μηχανισμούς των λέιζερ,οι σοβαροί ηλεκτρονικοί ψάχνουν να βρουν αξιόπιστες πηγές αγοράς τους,για να αποφύγουν τα ατυχήματα.Και να τις είχες πάρει, μετά από τόσα χρόνια δε σου εγγυάται κανένας ότι θα δούλευαν και για πόσο χρόνο. Τα πλαστικά μέρη πολυμερίζονται με τον καιρό, δυστυχώς!
Και οχι μονο με λέιζερ αλλα και με τρανζίστορ που τα βαζεις επανω και τσαφ!!!!!! Και σπας την κεφάλα σου να βρεις τι λάθος έκανες,ξανά αγορά αλλο ζευγάρι ξανα τσαααααφ!Και μολις παρεις πο αλλού ολα οκ και σου λέει ο έμπορος 'αποκλείεται να είναι μαιμου κλπ'....Και όχι μόνο αυτό,Ακόμη και τώρα υπάρχει σοβαρό θέμα με τα λέιζερ,μεγάλη αστοχία υλικού,έτσι κανείς αντιπρόσωπος δεν πουλάει λέιζερ,το επιχείρησα πολύ πρόσφατα και ο λόγος που αρνούνται είναι ότι μπορεί να το βάλεις και να μην δουλεψει.Οποτε το βάζουν αυτοί για να είναι σίγουροι ότι όταν το πάρεις θα παίζει.Υπαρχει μεγάλη αναξιοπιστία πλέον όσον αφορά τα μηχανισμούς των λέιζερ,οι σοβαροί ηλεκτρονικοί ψάχνουν να βρουν αξιόπιστες πηγές αγοράς τους,για να αποφύγουν τα ατυχήματα.

Εσύ τουλάχιστον έγραψες και 500 δισκία....εγώ τι να πω???Ειχα κι εγω μικρος το pioneer pdr 509,εγραψα καμμια 500αρια δισκακια και μετα το 'δωσα σ' ενα φιλο ... θα 'χει γραψει κι αυτος καμμια 200αρια - απ' οσο ξερω δουλευει ακομα.
Μετα ανεκαλυψα το pc κι εκανα τη δουλεια μου και μαλιστα μπαμ-μπαμ.
Μετα εγκατεστησα τα 10 και εχαθηκανε τα cd-roms - μωγα (5ακις γρηγορη επαναληψη) το βασιλακη τον πυλες και τη πατουλια του ολη![]()
Καλά τα λές αλλά ο παππούς μου έλεγε οτι 'τα γούστα πληρώνονται και οι αμαρτίες συγχωρούνται'Παρωχημενες τεχνολογίες
Κατέβασε exact audio στον υπολογιστη σου και κανε ό,τι σ'αρέσει
Ξεκολείστε παιδιά ,κανει καλό στην τσέπη και στ'αυτιά
Τελικά επικοινωνησα με την intersys και μου είπαν ότι η εταιρία το έχει καταργήσει το μοντέλο και δεν υπάρχει ανταλλακτικό.Θα το ανοίξω να το τσεκαρω μήπως έχει σπάσει η έχει φύγει κάτι και βλεπουμε.Παντως αν δεν γίνει κάτι το δίνω για ανακύκλωση και εγγραφη cd's στον υπολογιστή!Το 1998 αγόρασα το philips 870 κάπου στα 250000 δρχ τότε. Έχει γράψει ότι μάρκα δισκάκι μπορείς να φανταστείς με το γνωστό κόλπο τότε να βάζεις φτηνό cd για Pc αντί για τα ακριβά cd που πλήρωνες πνευματικά δικαιώματα. Πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω. μετά από 20 χρόνια και λίαν επειικός 500 γραμμένα cd ακόμα δουλεύει. Φίλε μου μάλλον είσαι άτυχος φαίνεται.