Περί Physics(άσχετα)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Δεν είναι λυπηρό να δίνεις μισό μισθό σου για να αγοράσεις μια κονσόλα που:
- το μόνο που να έχει να δείξει είναι μικρά downloadable demo games
- τα οποία έχουν physics χειρότερα από παιχνίδια PC 2-3 ετών;

Reaction score
0
Re: Περί Physics

Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ...

Το ps3 έχει παιχνιδάρες για όλα τα γούστα, και επιπλέον αντί arcade με 50mb όριο όπως το xbox360 αποφάσισαν να βάλουν τέτοια games και μάλιστα σε φοβερές τιμές.

ΥΓ
Εφόσον δεν ξέρετε βρε παιδιά μην πετάτε ότι νάναι γιατί επηρεάζετε και άλλους που επίσης δεν ξέρουν...
(εδώ μιλάμε για physics, και αυτά είναι δυο πολύ απλά και ωραία παραδείγματα)

Reaction score
164

Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ...

Το ps3 έχει παιχνιδάρες για όλα τα γούστα, και επιπλέον αντί arcade με 50mb όριο όπως το xbox360 αποφάσισαν να βάλουν τέτοια games και μάλιστα σε φοβερές τιμές.

ΥΓ
Εφόσον δεν ξέρετε βρε παιδιά μην πετάτε ότι νάναι γιατί επηρεάζετε και άλλους που επίσης δεν ξέρουν...
(εδώ μιλάμε για physics, και αυτά είναι δυο πολύ απλά και ωραία παραδείγματα)
Ναι "βρε παιδιά", μην ξυπνάτε τον κόσμο! Παιχνιδάρες για όλα τα γούστα έχει το PS3 (πχ driving simulators φοβερούς σε μεγάλη ποικιλία: έναν ολόκληρο), και φοβερές τιμές σε arcades καταπληκτικά, περασμένης δεκαετίας. Όχι με όριο 50mb, αλλά πολύ περισσότερα! Και καταπληκτικά Physics, ρεαλιστικότατα: νταλίκες που κάνουν άλματα (σαν το λεωφορείο στο Speed ένα πράμα) και πάνε με ανάποδα στο χώμα.
Έλα βρε Άκη. Μην λες ό,τι θέλεις σε παρακαλώ και παρασύρεις τον κόσμο! Είσαι που είσαι χαζός και δεν ξέρεις, παρασύρεις και τους άλλους τους χαζούς και θα πάνε να πάρουν κανένα 360 και θα ξεπαραδιαστούν γιατί όλο παιχνίδια βγαίνουν.
Ντροπή, βρε παιδιά! :happy_5:

Reaction score
0

Ρε παιδιά, δεν μπορείτε να κάνετε την προπαγάνδα σας υπέρ του x360 και εναντίων του ps3 σε topic που είναι πιο σχετικά για αυτή την δουλειά ?
(εδώ μιλάμε για τα physics , σχολιάστε αυτά αν θέλετε και δώστε καλύτερα, δεν μας νοιάζουν τα άσχετα που θέλετε να πείτε.)

ΥΓ
Και αν μπορείτε ,μειώστε τις αστειότητες ... προσπαθήστε να πείτε κάτι πραγματικό εναντίων του ps3 και όχι ότι δεν έχει games , ότι τα dowloadables του είναι χάλια, και «λυπάστε» για αυτό.
(να μην αρχίσω εγώ γιατί λυπάμαι δηλαδή , γιατί δεν θα τελιώσουμε….)

Reaction score
164

...πήγα και εγώ να δω πόσο κάνει το little big planet, και τι βλέπω;
"A demo of LittleBigPlanet for PS3 is slated for the PLAYSTATION Network this fall. The full version will follow in early 2008."
Οπότε, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, τα physics του PS3 περιορίζονται σε, (έκπληξη!) demos και σε φορτηγά που κάνουν σούζες και άλματα....

Reaction score
0

Το full version του 2008 θα είναι αυτό που θα βγει σε BR και θα έχει όλες τις πίστες που θα έχουν φτιάξει οι χρήστες τους προηγούμενους μήνες....
(game που στηρίζεται σε διαφορετικά αντικείμενα και στα physics για να δώσει το gameplay)

ΥΓ
Αυτό βέβαια δεν είναι το θέμα μας εδώ... ούτε πως μέχρι τότε το xbox360 σου θα έχει πιθανόν καεί ,αν δεν έχεις βαρεθεί από τα ίδια και τα ίδια για να το βάλεις στην άκρη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Περί Physics

Αυτό βέβαια δεν είναι το θέμα μας εδώ... ούτε πως μέχρι τότε το xbox360 σου θα έχει πιθανόν καεί ,αν δεν έχεις βαρεθεί από τα ίδια και τα ίδια για να το βάλεις στην άκρη.
Ρε blizard έλεος........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .......σοβαρά τώρα αυτό με τα καμένα xbox 360 το έχουμε ακούσει τουλάχιστον 10 φορές..........δηλαδή τα PS3 δεν καίγονται?

Reaction score
164

Το full version του 2008 θα είναι αυτό που θα βγει σε BR και θα έχει όλες τις πίστες που θα έχουν φτιάξει οι χρήστες τους προηγούμενους μήνες....
(game που στηρίζεται σε διαφορετικά αντικείμενα και στα physics για να δώσει το gameplay)

ΥΓ
Αυτό ακριβώς είναι το demo. Το παιχνίδι θα βγει αργότερα. Αν θα έχει καεί μέχρι τότε το 360, θα έχει καεί ευχαριστημένο. Και όχι παρθένο από παιχνίδια.
Αν συνεχίσεις να με τσιγκλάς θα μιλήσω συγκεκριμένα για τα παιχνίδια που ΔΕΝ έχει το PS3 και για το πόσο μέτρια είναι τα τωρινά. Ρίξε μια ματιά στο gamerankings και κλάψε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Περί Physics

Ρε blizard έλεος........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .......σοβαρά τώρα αυτό με τα καμένα xbox 360 το έχουμε ακούσει τουλάχιστον 10 φορές..........δηλαδή τα PS3 δεν καίγονται?
ΟΧΙ …

Όπως όλες οι συσκευές το ps3 έχει ένα λογικό ποσοστό ελαττωματικών κομματιών, και κάποια λογική φθορά με το χρόνο...
Στο 360 μιλάμε πλέον για προβληματικό προϊόν λόγο σχεδιασμού και όχι μόνπ για κάποια προβληματικά μηχανήματα... έχουμε απίστευτα ποσοστά θνησιμότητας, την MS να μας κοροϊδεύει και τα xbot να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να το κρύψουν για να μην το πάρει χαμπάρι ο κόσμος.

ΥΓ
Το συγκεκριμένο topic όμως είναι για τα physics, και δεν έπρεπε να είχαμε τον καθένα να λέει το κοντό του και μακρύ του για τα games του ps3 πχ και το πόσο λυπάται ... κυρίως όταν αυτό που λέει είναι εντελώς αναληθές.
(ούτε και εγώ να πω για το 360 βέβαια στην συνέχεια … )

Reaction score
0

Αν συνεχίσεις να με τσιγκλάς θα μιλήσω συγκεκριμένα για τα παιχνίδια που ΔΕΝ έχει το PS3 και για το πόσο μέτρια είναι τα τωρινά.
Για αυτό είμαστε εδώ, να σας διαψεύδουμε όταν λέτε ανακρίβειες και να μην την πατάει κανένας...

.... και φοβερές τιμές σε arcades καταπληκτικά, περασμένης δεκαετίας. Όχι με όριο 50mb, αλλά πολύ περισσότερα!
Επειδή δεν γνωρίζεις, arcade περασμένης δεκαετίας έχει το 360...
Tα downloadables του ps3 είναι εντελώς διαφορετικά και υπάρχουν εντελώς νέα παιχνίδια (μέχρι και 1 GB έχω δει) , που είναι και σε φοβερές τιμές.

GTX

Reaction score
39

Ρε Blizard πες μου σε παρακαλώ ποια παιχνίδια έχεις στο PS3???

Reaction score
5

Σιγά μην σου πει...Δεν είναι γιαυτό εδώ...είναι το psbot που του είπαν να παλεύει με τα xbots...:lol:

Reaction score
0

Δεν έχει σημασία ... από την στιγμή που πετάγεστε σε ένα topic που μιλάμε για physics να πείτε την σαχλαμαρίτσα σας , λες και θα κερδίσετε achievements που είσαστε καλά xbot, είναι εύκολο για τον καθένα να σας την πει.

Να λείπουν άλλη φορά σε άσχετα topic τα ψευτο-δάκρυα για τα "μηδενικά" παιχνίδια που έχει το ps3 κλπ κλπ ... περιορίστε τα σε κατάλληλα tοpic όπου και θα πάρετε την απάντηση από όποιον ασχοληθεί.

Reaction score
164

Για αυτό είμαστε εδώ, να σας διαψεύδουμε όταν λέτε ανακρίβειες και να μην την πατάει κανένας...
Θέλεις να συγκρίνουμε παιχνίδια, βασισμένοι σε 30-40-100 reviews το καθένα; Για να δούμε ποιός λέει ανακρίβειες; Θέλεις να μιλήσουμε συγκεκριμένα;

Επειδή γνωρίζω, ξέρω και χαίρομαι για τα 68 arcades που έχει το 360 (πχ Castlevania, Contra, Doom, Doubledragon, Gauntlet, Pacman, Rally-X).
To PS3 πόσα έχει συγκεκριμένα και ποιά είναι port από άλλες κονσόλες και ποιά φτιαγμενα από την αρχή; Γιατί μας έχεις φλομώσει στην ανακρίβεια.

Reaction score
164

Επί της ουσίας...

Μπορούμε να δούμε και άλλα συγκεκριμένα παραδείγματα από παιχνίδια που να χρησιμοποιούν Physics;

GTX

Reaction score
39

Δεν έχει σημασία ... από την στιγμή που πετάγεστε σε ένα topic που μιλάμε για physics να κάνετε προπαγάνδα με ψέματα, λες και θα πάρετε achievements που είσαστε καλά xbot, είναι εύκολο για τον καθένα να σας την πει .
Άσε ρε Blizard...ασε, σ'εχουν μάθει πια κι πέτρες.
Εσυ ξεκίνησες να πετάς τις βλακείες και να κάνεις προπαγάνδα και τα έγραψες και με bold μπας και δε τα δούμε. Καταλαβέ το ΟΣΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ!!!! :happy_4::happy_4:

Αφήστε λοιπόν τις σαχλαμάρες σε αυτό το topic και κρατήστε τα ψευτο-δάκρυά σας για τα λίγα παιχνίδια που έχει το ps3 κλπ κλπ, μέχρι να βρεθούμε σε κατάλληλο topic για να ξαναπάρετε την απάντηση που πρέπει.
Θα μου δώσεις εσύ τα λεφτά για το PS3 που έχω εδώ δίπλα και σκονίζεται??? Και το θέμα φίλε μου δεν είναι να μου δώσεις τα λεφτά...είναι να μου δώσεις παιχνίδια να παίζω, κατάλαβες γιατί γι'αυτό το πήρα. Για πες λοιπόν ποιές παιχνιδάρες έχεις αγοράσει εσύ να πάω να τις πάρω κι εγώ, γιατί μόνο εσύ απ'οτι φαίνεται έχεις βρει παιχνιδάρες. Το Force Unleashed φαίνεται οτι είναι παιχνιδάρα και θα βγει και στο PS3 γι'αυτό το περιμένω μπας και κάνει και τίποτα άλλο το PS3 μου εκτός από το να ανοίγει κάθε φορά για να κατεβάσω update.

Περιμένω λοιπόν να ακούσω τις παιχνιδάρες που έχει το PS3 για όλα τα γούστα.

Reaction score
62

Στο θέμα μας παιδιά. Τα έχουμε πεί ένα εκατομύριο φορές, όχι πάλι. Διαβάζουν και νέα μέλη και θέλουν να μάθουν. Όχι ν' ακούν πάλι τις ίδιες κόντρες.

Reaction score
0

Εσυ ξεκίνησες να πετάς τις βλακείες και να κάνεις προπαγάνδα και τα έγραψες και με bold μπας και δε τα δούμε.
Επειδή έχετε και θράσος φυσικά , ορίστε το πρώτο άσχετο post με τα ψεματάκια που δεν ενδιέφεραν κανένα στο συγκεκριμένο topic ...
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=515334&postcount=6

ΔΕΝ είναι δικό μου

ΥΓ
Games υπάρχουν όσα θές, φτάνει να έχεις λίγα λεφτά... σε άλλο topic φυσικά η αναλυτική ενημέρωση.

Reaction score
164

ΥΓ
Games υπάρχουν όσα θές, φτάνει να έχεις λίγα λεφτά... σε άλλο topic φυσικά η αναλυτική ενημέρωση.
Γιατί αν έχεις πολλά, την πάτησες! :happy_5:
Άντε, άνοιξε άλλο θέμα για τα παιχνίδια που υπάρχουν τώρα. Συγκεκριμένα!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos