ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Ξερεις τι σου λεει ο "ετερος πρωταγωνιστης"?

Πάντως μία από τις ενδείξεις σύμφωνα με την πρόσφατη βιβλιογραφία, είναι η αδυναμία εντοπισμού του σημείου G με την μύτη! 8)ak1s said:Περαστικά Νίκο! Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Σε εμπόδιζε σε κάτι (όσφρηση/αναπνοή κλπ) ή ήταν αισθητικό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί έχω μεγάλη...μύτη...
εγώ ήξερα ότι η μεγάλη μύτη βουλωμένη ή μή, είναι καλίτερη στην τοπική "διέγερση" του σημείου "G"Sambalis said:Πάντως μία από τις ενδείξεις σύμφωνα με την πρόσφατη βιβλιογραφία, είναι η αδυναμία εντοπισμού του σημείου G με την μύτη! 8)ak1s said:Περαστικά Νίκο! Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Σε εμπόδιζε σε κάτι (όσφρηση/αναπνοή κλπ) ή ήταν αισθητικό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί έχω μεγάλη...μύτη...
πρώτα όμως πρέπει να το βρεί! 8)dream_GR said:εγώ ήξερα ότι η μεγάλη μύτη βουλωμένη ή μή, είναι καλίτερη στην τοπική "διέγερση" του σημείου "G"Sambalis said:Πάντως μία από τις ενδείξεις σύμφωνα με την πρόσφατη βιβλιογραφία, είναι η αδυναμία εντοπισμού του σημείου G με την μύτη! 8)ak1s said:Περαστικά Νίκο! Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Σε εμπόδιζε σε κάτι (όσφρηση/αναπνοή κλπ) ή ήταν αισθητικό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί έχω μεγάλη...μύτη...