Περαστικα στον συν-συντονιστη της κατηγοριας

Reaction score
164
Κοίτα το ψώνιο! Άκουσε πρωταγωνιστής και πετάχτηκε! :lol: :lol:
Έλα, ρε Αλ Πατσίνο! :lol: Για λέγε! Τι μου λέει; :lol: :lol:

Reaction score
5
Περαστικά Νίκο! Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Σε εμπόδιζε σε κάτι (όσφρηση/αναπνοή κλπ) ή ήταν αισθητικό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί έχω μεγάλη...μύτη...

Reaction score
3.546
Ak1s, το πρόβλημα δεν ήταν αισθητικό αλλά λειτουργικό. Οταν έκανε διάδρμο, δεν σταματούσε αν δεν μύριζε πρώτα το μηχάνημα καμμένο . Οπως καταλαβαίνεις, έκαψε το μοτέρ του διαδρόμου δυο τρεις φορές και δεν πήγαινε άλλο ...

Reaction score
51
ak1s said:
Περαστικά Νίκο! Να κάνω και μια χαζή ερώτηση; Σε εμπόδιζε σε κάτι (όσφρηση/αναπνοή κλπ) ή ήταν αισθητικό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί έχω μεγάλη...μύτη...
Πάντως μία από τις ενδείξεις σύμφωνα με την πρόσφατη βιβλιογραφία, είναι η αδυναμία εντοπισμού του σημείου G με την μύτη! 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το πρόβλημα ήταν καθαρά λειτουργικό. Στην πραγματικότητα από το ένα ρουθούνι δεν έμπαινε καθόλου αέρας ενώ από το άλλο έμπαινε πολύ λίγος. Γρήγορο λαχάνιασμα και πονοκέφαλοι είναι τα βασικά συμπτώματα. :wink:

Αυτά που ακούτε ότι πήγα για διάφραγμα και έστρωσε και η μυτόγκα μου είναι εντελώς μπούρδες. Απλά οι περισσότεροι επειδή ντρέπονται να το κάνουν ξεχωριστά, κάνουν μαζί επέμβαση για διάφραγμα και ρινοπλαστική, κάτι εύκολο αφού σε ανοίγουν ούτως ή άλλως στο ίδιο σημείο. Στην ρινοπλαστική σου σπάνε το βασικό κόκκαλο της μύτης και κάνουν ανάπλαση σε κάτι πιο... συμμαζεμένο. Γι αυτό και τους βλέπεις μετά με κάτι μελανιές ΝΑ, ενώ αυτοί με απλά (ή πολύ δύσκολα όπως το δικό μου με υπερτροφικές κόγχες κλπ) διαφράγματα, είναι μια χαρά. Εγώ έγω μόνο ένα γενικό πρήξιμο μέρος του οποίου οφείλεται προφανώς στην εκτεταμένη χρήση πριονιού αλλά και σε κάτι ράμματα που έχω ακόμη.

Φυσικά και δεν πείραξα την εξαίσια μυτόγκα μου. Όλα θα είναι όπως πριν. 8) :lol: :lol:

Reaction score
14
Sambalis said:
ak1s said:
Πάντως μία από τις ενδείξεις σύμφωνα με την πρόσφατη βιβλιογραφία, είναι η αδυναμία εντοπισμού του σημείου G με την μύτη! 8)
εγώ ήξερα ότι η μεγάλη μύτη βουλωμένη ή μή, είναι καλίτερη στην τοπική "διέγερση" του σημείου "G"

Reaction score
51
dream_GR said:
Sambalis said:
ak1s said:
εγώ ήξερα ότι η μεγάλη μύτη βουλωμένη ή μή, είναι καλίτερη στην τοπική "διέγερση" του σημείου "G"
πρώτα όμως πρέπει να το βρεί! 8)

Reaction score
7
Περαστικα, τωρα το ειδα...

Αλλα οταν επαναλθει στα φυσιολογικα της θα ακους καλυτερα τα μπασσα...

(μηπως σου ηρθε η παντοφλα στη μυτη και το επαθες; δεν ξερω, μια υποθεση κανω....)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.257
Στην αρχή τον "χέριαζα" γενικά....
Μετά του "χέριασα" τα ηχεία....
Μετά του "χέριασα" τα καλώδια....
Του έστειλα κι ένα "χεριασμένο" ενισχυτή.....
Του ΄"χέριασα" το ντακ....
Αφού κατάφερα και του "χέριασα" και τη μύτη, μια αξονική και πακέτο για μαχαίρι, ε, τον έχω πια.....του "χεριού" μου μπορώ να πω.......

Να τη "χαίρεσαι" μπρε!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads