- Reaction score
- 59
Τελευταίες πληροφορίες. Το τεύχος βγαίνει. Λ.Σ.
Πως θα ηθελα να σε καλωσορισω με τον τροπο που μιλαμε στοΚύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ στη παρέα σας για να σας δίνω, σωστές και υπεύθυνες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Πιστοί στην φιλοσοφία μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είχαμε προαποφασίσει να καθυστερήσουμε την έκδοση του συγκεκριμένου τεύχους για να συμπεριλάβουμε και την έκθεση του Μονάχου. Βέβαια δεν φανταζόμασταν ότι θα καθυστερούσαμε τόσο πολύ αλλά η χρωματική διόρθωση 300 και πλέον φωτο ( τόσες τράβηξε ο αθεόφοβος Δημήτρης) και η επιλογή τους για να χωρέσουν σε 12 σελίδες περιοδικού και να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο πλήρης ενημέρωση, δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.
Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι κοντα μας,εγω προσωπικα ειμαι και θα ειμαι θερμος υποστηρικτης σας και αναγνωστης,καλη επιτυχια και καλη συνεχεια!!Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Ελεγα οτι θα σε δω στο Μοναχο φετος αλλα δεν.....δωσε στην φιλεναδα μου την Εφη φιλια απο τον Βλαση τον Κορινθιο............για μενα........ο Ηχος ερχεται δευτερος .........που θα παει λεβεντη μου .....θα περασουν οι κωλομερες οι δυσκολες...αλλωστε εμεις οι Ελληναρες ειμαστε σκυλια μαυρα...αλλωστε περασαμε πολλα στο παρελθον και αντεξαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Κύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ....
Εύγε και καλώς ήρθες. Δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος του High Fidelity από τότε που βγήκε. Το θεωρώ μακράν το καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα στον χώρο του και γι αυτό άνοιξα αυτό το θέμα όταν το αναζήτησα επιμόνως σε πάγκους και περίπτερα και δεν το βρήκα πουθενά.Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.
ΟΛΕ! αλλα εαν εισαι φιλος του Σκαφατου ΔΕΝ Θα σας ξανααγορασω... χιχιΚύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ στη παρέα σας για να σας δίνω, σωστές και υπεύθυνες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Πιστοί στην φιλοσοφία μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είχαμε προαποφασίσει να καθυστερήσουμε την έκδοση του συγκεκριμένου τεύχους για να συμπεριλάβουμε και την έκθεση του Μονάχου. Βέβαια δεν φανταζόμασταν ότι θα καθυστερούσαμε τόσο πολύ αλλά η χρωματική διόρθωση 300 και πλέον φωτο ( τόσες τράβηξε ο αθεόφοβος Δημήτρης) και η επιλογή τους για να χωρέσουν σε 12 σελίδες περιοδικού και να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο πλήρης ενημέρωση, δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.
Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.[/QUOT
Καλως ηρθες Αλκη,
Το περιοδικο και η εκθεση τιμουν το χωρο του AUDIO στην Ελλαδα.
Και το διαβαζουμε και το απολαμβανουμε και το στηριζουμε.
Και την επισκεπτομαστε, και ειναι για ολους μια γιορτη και μια ευκαιρια να δουμε και να ακουσουμε τα διαφορα συστηματα που παρουσιαζονται. Επισης , μας δινετε εσεις ως διοργανωτες της τη δυνατοτητα να δουμε απο κοντα τους εκθετες και να ζησουμε μαζι τους νεες εμπειριες απο τα μηχανηματα που παρουσιαζουν με κοπο, αγαπη και ...εξοδα, και να βρεθουμε στους διαδρομους οι γνωστοι (αγνωστοι) και να συζητησουμε τα του χωρου μας και για 1002 αλλα θεματα.
Περιμενουμε το περιοδικο και την πλουσια υλη του και απο την καλυψη του Munich Show.
Να ειστε παντα καλα!
ΝΜ