Περιοδικό High Fidelity ???

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Αντε γιατι ολο περιπτερο-σπιτι ειμαστε...Και μεχρι να ρθει κ Θεσσαλονικη...

Reaction score
6
Το περιοδικο θα βγει. Μη στεναχωριεστε.

Ευχομαι ολα τα περιδικα να πηγαινουν καλα και ολοι οι εργαζομενοι να εχουν τη δουλεια τους. Σαν περιοδικο εχει κανει καλη δουλεια, εχει μια χαρα υλη, παρουσιασεις, δοκιμες κλπ. Επισης διοργανωνει την εκθεση HIGH END που θελω να πιστευω πως την επισκεπτονται ολοι οι χαιενταδες , χαιφιντελιστες κλπ.ολα αυτα τα χρονια.

Οσο για αυτο που εγραψε ο Ν.Τ για τις απολυσεις, θα ηθελα να πω πως, ειναι οδυνηρο να απολυονται γενικως ατομα ειτε αυτα εργαζοντουσαν σε μικρες επιχειρησεις ειτε σε μεγαλες. Ειναι το ιδιο πικρο ποτηρι....

Οποιοδηποτε περιοδικο κλεισει που στηριζεΙ ΤΟ AUDIO ειναι απωλεια για το χωρο μας.

ΔΗΛΑΔΗ, θα ηταν καλυτερο να ασχολουνται με πιο κερδοφορο αντικειμενο για να αντεξουν οπως π.χ ροζ βιντεο , βε 5,5 φπα και βρωμικο περιεχομενο -εκπαιδευτικο?

ΟΧΙ .και μπραβο σε ολα τα περιοδικα μας που ασχολουνται με το χομπυ μας και επενδυουν ακομα σε αυτο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο καλησπέρα! Δεν αμφιβάλω ρε συ ότι ένα έντυπο στηρίζει τον εκάστοτε χώρο. Καθώς έχω το προνόμιο να μιλάω σαν χομπίστας, αμφιβάλω κατά πόσον είναι "δικός μας" ο χώρος που στηρίζει.

...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

"Αναβολή γιά την Ορχήστρα"...???

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Λυπάμαι αλλά μου ήρθε στο μυαλό η παροιμία:

<<Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να ξεψυχήσει!!!>>

Δυστυχώς.

Τώρα αν ο χώρος του ήχου έχει ανάγκη υποστήριξης και τι είδους το συζητάμε.

al

Reaction score
0

Κύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ στη παρέα σας για να σας δίνω, σωστές και υπεύθυνες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Πιστοί στην φιλοσοφία μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είχαμε προαποφασίσει να καθυστερήσουμε την έκδοση του συγκεκριμένου τεύχους για να συμπεριλάβουμε και την έκθεση του Μονάχου. Βέβαια δεν φανταζόμασταν ότι θα καθυστερούσαμε τόσο πολύ αλλά η χρωματική διόρθωση 300 και πλέον φωτο ( τόσες τράβηξε ο αθεόφοβος Δημήτρης) και η επιλογή τους για να χωρέσουν σε 12 σελίδες περιοδικού και να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο πλήρης ενημέρωση, δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ στη παρέα σας για να σας δίνω, σωστές και υπεύθυνες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Πιστοί στην φιλοσοφία μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είχαμε προαποφασίσει να καθυστερήσουμε την έκδοση του συγκεκριμένου τεύχους για να συμπεριλάβουμε και την έκθεση του Μονάχου. Βέβαια δεν φανταζόμασταν ότι θα καθυστερούσαμε τόσο πολύ αλλά η χρωματική διόρθωση 300 και πλέον φωτο ( τόσες τράβηξε ο αθεόφοβος Δημήτρης) και η επιλογή τους για να χωρέσουν σε 12 σελίδες περιοδικού και να υπάρξει η όσο το δυνατόν πιο πλήρης ενημέρωση, δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.
Πως θα ηθελα να σε καλωσορισω με τον τροπο που μιλαμε στο
τηλεφωνο αλλα...δεν κανει.:120::137:
Μας διαβαζουν πολλοι εδω.
Καλως ορισες Αλκη!(τυπικος, ε?)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
Ευχάριστα τα νέα που έφερες και μακάρι να πάει καλά.

al

Reaction score
0

Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.

Reaction score
460

Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.
Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι κοντα μας,εγω προσωπικα ειμαι και θα ειμαι θερμος υποστηρικτης σας και αναγνωστης,καλη επιτυχια και καλη συνεχεια!!

Reaction score
815
Είναι ευχάριστο, τουλάχιστον που θα συνεχίσει να βγαίνει το περιοδικό και θα θυμίσω μερικά πράγματα.
1. Η προσπάθεια του AVextreme, που είχε πολλά όμοια χαρακτηριστικά με το High-Fidelity (2μηνιαίο, διαφημίσεις, τεχικά άρθρα κλπ) έκλεισε σε όχι δυσκολα οικονομικές εποχές.
2. Αυτό μάλλον δεν μπορούν να το θυμούνται πολλοί, ότι ο ΗΧΟΣ άντεξε σε εποχές που ούτε το αναγνωστικό κοινό ήταν μεγάλο αλλά ούτε και οι αντιπρόσωποι πολλοί και τα μηχανήματα απλησίαστε στο ευρύ κοινό. Ειδικά όταν ο ΦΠΑ έγινε 36% στα μηχ/τα τότε όλοι έλεγαν ότι πάει τελείωσε και όμως τίποτα δεν έγινε απο αυτά.
Ο καθε επιχειρηματίας όταν ξέρει απο φουρτούνες το πάει το καράβι και θα ξαναβρεί ωραίες θάλασσες όσο και αν δεν το βλέπουν πολλοί, αρκεί να ξέρει απο θάλασσα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ελεγα οτι θα σε δω στο Μοναχο φετος αλλα δεν.....δωσε στην φιλεναδα μου την Εφη φιλια απο τον Βλαση τον Κορινθιο............για μενα........ο Ηχος ερχεται δευτερος .........που θα παει λεβεντη μου .....θα περασουν οι κωλομερες οι δυσκολες...αλλωστε εμεις οι Ελληναρες ειμαστε σκυλια μαυρα...αλλωστε περασαμε πολλα στο παρελθον και αντεξαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κύριοι καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αλκης Πορφυρίου και είμαι ο εκδότης του περιοδικού High Fidelity. Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφτηκαν και με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι. Από σήμερα είμαι ΕΔΩ....

Καλώστον !

Reaction score
1.187

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει κανονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (άλλο έντυπη έκδοση και άλλο ηλεκτρονική) και θα συνεχίζει να κυκλοφορεί στις γνωστές ημερομηνίες.
Εύγε και καλώς ήρθες. Δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος του High Fidelity από τότε που βγήκε. Το θεωρώ μακράν το καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα στον χώρο του και γι αυτό άνοιξα αυτό το θέμα όταν το αναζήτησα επιμόνως σε πάγκους και περίπτερα και δεν το βρήκα πουθενά.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

ΟΛΕ! αλλα εαν εισαι φιλος του Σκαφατου ΔΕΝ Θα σας ξανααγορασω... χιχι

Reaction score
777
Οφείλω να ομολογήσω οτι το συγκεκριμένο περιοδικό είναι το μόνο που ασχολείται ολοκληρωτικά με hi-fi και μόνο οπότε καλό είναι να υπάρξει.
Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο περιοδικό δέν είναι και μεγάλο φαντάζομαι οτι στηρίζεται απο αγάπη για το χόμπι της μουσικής αναπαραγωγης.

Είναι κρίμα να καταδικάζουμε προσπάθειες τέτοιου τύπου και να λέμε "έλα μωρέ δέν έγινε και τίποτα.και να κλείσει ένα...εμείς να είμαστε καλά...".Τα περιοδικά σίγουρα μία μέρα θα καταρρεύσουν απο τα blogs και το internet.Όμως η διαφορά του περιοδικού με το blog είναι οτι το περιοδικό έχει υπογραφή πίσω απο κάθε άρθρο η σημασία της οποίας μπορεί να γίνει κατανοητή.

Έτσι κ αλλιώς προτιμώ να κλείσει το hello και το ok παρά ο ήχος,το hitech και το high fidelity.

Καλή συνέχεια.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Ανδρεα καλησπέρα... Εσυ και αρκετοί απο την παρέα του av site με ξέρουν καλά. Είχαμε αλλωστε τη δυνατότητα στις προηγούμενες εκθέσεις και τα είπαμε διεξοδικά, όπως θα την έχουμε και στις 22-23 & 24 του φετινού Οκτωβρίου. Αλλα είμαι πάντα στη διάθεσή σας ( στα πλαίσια του δυνατού βέβαια) για ότι μπορώ να σας απαντήσω Και πάλι καλώς σας βρήκα.[/QUOT

Καλως ηρθες Αλκη,

Το περιοδικο και η εκθεση τιμουν το χωρο του AUDIO στην Ελλαδα.

Και το διαβαζουμε και το απολαμβανουμε και το στηριζουμε.
Και την επισκεπτομαστε, και ειναι για ολους μια γιορτη και μια ευκαιρια να δουμε και να ακουσουμε τα διαφορα συστηματα που παρουσιαζονται. Επισης , μας δινετε εσεις ως διοργανωτες της τη δυνατοτητα να δουμε απο κοντα τους εκθετες και να ζησουμε μαζι τους νεες εμπειριες απο τα μηχανηματα που παρουσιαζουν με κοπο, αγαπη και ...εξοδα, και να βρεθουμε στους διαδρομους οι γνωστοι (αγνωστοι) και να συζητησουμε τα του χωρου μας και για 1002 αλλα θεματα.

Περιμενουμε το περιοδικο και την πλουσια υλη του και απο την καλυψη του Munich Show.

Να ειστε παντα καλα!

ΝΜ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt