Περιοδικό High Fidelity ???

Reaction score
6
εγω προσπαθω να ερχομαι στη θεση των αλλων.

Αν ημουν ο εκδοτης , και δεν ειχα αγαπη και παθος για το audio ισως να ευρισκα να κανω κατι πιο εμπορικο που να αφηνει κερδος.
Δυστυχως υπαρχουν τετοια πολλα με υλη για γελια και 1002 κουτσομπολια κατωταου επιπεδου, που ...αφηνουν πολλα κερδη στους εκδοτες.

Ποσα πια κερδη να αφηνει αυτο περιοδικο στον εκδοτη? Ποσο να το ενισχυσει και να το ''χτενισει'' ωστε να γινει 100% αψογο?

Ξερετε οτι το οικονομικο παντα ενδιαφερει τον επιχειρηματια περισσοτερο. Εδω ομως εχουμε να κανουμε με το αντιθετο.

Απευθυνεται σε μικρο εως παρα πολυ μικρο κοινο και ασχολειται με ενα αντικειμενο που δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο και ...που βεβαια δεν μπορει να το απογειωσει ως προς τις πωλησεις και την κερδοφορια.

Αρα ο εκδοτης σιγουρα εχει μερακι και αγαπη για το χωρο μας που κατι τετοιο τον τιμα.

Μην ξεχναμε επισης, οτι απο αυτο το μικρο περιοδικο ζουν αρκετες οικογενειες που νομιζω οτι και αυτο τιμα εξ ισου πολυ τον εκδοτη.

Παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση και εαν νομιζουμε οτι θελουμε πραγματικα να βοηθησουμε, ας δωσουμε εμεις τις συμβουλες που πιστευουμε οτι θα αποτελεσουν βοηθεια για κατι ακομα καλυτερο.

Θελω παντα να βλεπω το ποτηρι μισογεματο, και το περιοδικο αυτο οπως και τα αλλα του χωρου μας σιγουρα αξιζουν την υποστηριξη οσων μπορουν να δωσουν ιδεες και συμβουλες.

D

deleted user 10898

Guest
εγω προσπαθω να ερχομαι στη θεση των αλλων.

Αν ημουν ο εκδοτης , και δεν ειχα αγαπη και παθος για το audio ισως να ευρισκα να κανω κατι πιο εμπορικο που να αφηνει κερδος.
Δυστυχως υπαρχουν τετοια πολλα με υλη για γελια και 1002 κουτσομπολια κατωταου επιπεδου, που ...αφηνουν πολλα κερδη στους εκδοτες.

Ποσα πια κερδη να αφηνει αυτο περιοδικο στον εκδοτη? Ποσο να το ενισχυσει και να το ''χτενισει'' ωστε να γινει 100% αψογο?

Ξερετε οτι το οικονομικο παντα ενδιαφερει τον επιχειρηματια περισσοτερο. Εδω ομως εχουμε να κανουμε με το αντιθετο.

Απευθυνεται σε μικρο εως παρα πολυ μικρο κοινο και ασχολειται με ενα αντικειμενο που δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο και ...που βεβαια δεν μπορει να το απογειωσει ως προς τις πωλησεις και την κερδοφορια.

Αρα ο εκδοτης σιγουρα εχει μερακι και αγαπη για το χωρο μας που κατι τετοιο τον τιμα.

Μην ξεχναμε επισης, οτι απο αυτο το μικρο περιοδικο ζουν αρκετες οικογενειες που νομιζω οτι και αυτο τιμα εξ ισου πολυ τον εκδοτη.

Παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση και εαν νομιζουμε οτι θελουμε πραγματικα να βοηθησουμε, ας δωσουμε εμεις τις συμβουλες που πιστευουμε οτι θα αποτελεσουν βοηθεια για κατι ακομα καλυτερο.

Θελω παντα να βλεπω το ποτηρι μισογεματο, και το περιοδικο αυτο οπως και τα αλλα του χωρου μας σιγουρα αξιζουν την υποστηριξη οσων μπορουν να δωσουν ιδεες και συμβουλες.
Στο τελευταιο The Absolute Sound ο editor απανταει σε ενα γραμμα αναγνωστη λεγοντας πως για να ειναι βιωσιμο πρεπει ο αριθμος των διαφημισεων προς τον αριθμο σελιδων υλης να ειναι ενα προς ενα, αλλιως το περιοδικο δεν ειναι βιωσιμο.
αρα και κατι αλλο πρεπει να υπάρχει, μερακι, παραπλευρα ωφελη, δεν ειμαι του χωρου για να υποθετω...

Reaction score
10
Εμένα μου άρεσε ή έκπληξη στο editorial για το καινούργιο computer audio! Δύσκολη απόφαση, προβλέπω πτώση πωλήσεων τον επόμενο μήνα! :143:

Reaction score
1
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

vet
νομίζω πως στα μηνύματα μου είμαι σαφής. Γνώμη και γούστο δικαιούμαστε όλοι, είτε δίνουμε τα 6 για το περιοδικό, είτε όχι. Αλλού εστίασα. Και εν πολλοίς συμφωνούμε κιόλας.
Όπως λες έχεις διαβάσει όλα τα τεύχη, έχεις διαβάσει και το πρόσφατο. Για τα προηγούμενα όπως λες, μπορούν να γραφτούν σελίδες με "αστοχίες". Στο τελευταίο, αυτό που βρήκες για να κατακρίνεις είναι οι ανθρώπινες και οι ζωικές μεσαίες. Στη νοημοσύνη μου, αυτό συνιστά πρόοδο για το έντυπο.
Προτιμώ να βλέπω τα πράγματα με τα μάτια του ΝΙΚΝΜ, ας πούμε.
Εσένα σου αρέσει ο Σταματάκος, εμένα ο Καμαρινός, σε κάποιον άλλον κανείς ή και οι δυο, ή κάποιος τρίτος. Έτσι είναι η ζωή, τουλάχιστον όλοι αυτοί βάζουν την υπογραφή τους από κάτω...
Όποιος έχει κάτι να προσφέρει, ας το κάνει, τα τηλέφωνα τους είναι γνωστά.
Αλλά στο φινάλε η κριτική από τον αφορισμό απέχουν, όπως και η καλοπιστία από τη κακοπιστία...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Εμένα μου άρεσε ή έκπληξη στο editorial για το καινούργιο computer audio! Δύσκολη απόφαση, προβλέπω πτώση πωλήσεων τον επόμενο μήνα! :143:
Ενδιαφέρον!

:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Στο τελευταιο The Absolute Sound ο editor απανταει σε ενα γραμμα αναγνωστη λεγοντας πως για να ειναι βιωσιμο πρεπει ο αριθμος των διαφημισεων προς τον αριθμο σελιδων υλης να ειναι ενα προς ενα, αλλιως το περιοδικο δεν ειναι βιωσιμο.
αρα και κατι αλλο πρεπει να υπάρχει, μερακι, παραπλευρα ωφελη, δεν ειμαι του χωρου για να υποθετω...
Τα πάντα είναι εξαρτώμενα απ τις τιμές που έχει το εκάστωτε περιοδικό για διαφημιστικό χώρο.Και όχι το 1 προς 1 δεν ισχύει.Μπορεί να ισχύει για το εν λόγω(TAS).
Αν πχ έχει 100 σελίδες διαφημίσεων και δίνει κατά μ.ο. 1000 ε την σελίδα και κυκλοφορεί περί τα 50.000 τεύχη,τότε όχι απλά είναι βιώσιμο αλλά βγάζει με τα μπούνια.
Αν με αυτά τα νούμερα δεν είναι βιώσιμο ένα περιοδικό τότε κάτι λάθος κάνουν..
(Δεν μιλάω για το High Fidelity μιας και δεν ξέρω πόσο πουλάει τους διαφημιστικούς τους χώρους ούτε τι τιράζ έχει).

Reaction score
200

vet
νομίζω πως στα μηνύματα μου είμαι σαφής. Γνώμη και γούστο δικαιούμαστε όλοι, είτε δίνουμε τα 6 για το περιοδικό, είτε όχι. Αλλού εστίασα. Και εν πολλοίς συμφωνούμε κιόλας.
Όπως λες έχεις διαβάσει όλα τα τεύχη, έχεις διαβάσει και το πρόσφατο. Για τα προηγούμενα όπως λες, μπορούν να γραφτούν σελίδες με "αστοχίες". Στο τελευταίο, αυτό που βρήκες για να κατακρίνεις είναι οι ανθρώπινες και οι ζωικές μεσαίες. Στη νοημοσύνη μου, αυτό συνιστά πρόοδο για το έντυπο.
Εσένα σου αρέσει ο Σταματάκος, εμένα ο Καμαρινός, σε κάποιον άλλον κανείς ή και οι δυο, ή κάποιος τρίτος. Έτσι είναι η ζωή, τουλάχιστον όλοι αυτοί βάζουν την υπογραφή τους από κάτω...
Αλλά στο φινάλε η κριτική από τον αφορισμό απέχουν, όπως και η καλοπιστία από τη κακοπιστία...
Αγαπητε φιλε haden σωστα τα λες και πιστευω καθε καλοπροαιρετος αναγνωστης τα ιδια πιστευει.
Εκει που τα μας τα χαλαει το περιοδικο προσωπικα ειναι οι χρονοι αφειξης. Οταν λεει το ιδιο περιοδικο συγκεκριμενη ημερομηνια διαθεσης με ημερομηνια και την παραβιαζει κατα 20 μερες τουλαχιστον καθε φορα (στην επαρχια) εδω σφαλει και πολυ μαλιστα.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

vet
μαρεσεις.... :120:

Reaction score
10
Τα πάντα είναι εξαρτώμενα απ τις τιμές που έχει το εκάστωτε περιοδικό για διαφημιστικό χώρο.Και όχι το 1 προς 1 δεν ισχύει.Μπορεί να ισχύει για το εν λόγω(TAS).
Αν πχ έχει 100 σελίδες διαφημίσεων και δίνει κατά μ.ο. 1000 ε την σελίδα και κυκλοφορεί περί τα 50.000 τεύχη,τότε όχι απλά είναι βιώσιμο αλλά βγάζει με τα μπούνια.
Αν με αυτά τα νούμερα δεν είναι βιώσιμο ένα περιοδικό τότε κάτι λάθος κάνουν..
(Δεν μιλάω για το High Fidelity μιας και δεν ξέρω πόσο πουλάει τους διαφημιστικούς τους χώρους ούτε τι τιράζ έχει).
Γιώργο το νούμερο 50.000 μάλλον αβαντάρει αφάνταστα τις πωλήσεις του συγκεκριμένου περιοδικού!

Reaction score
1

Αγαπητε φιλε haden σωστα τα λες και πιστευω καθε καλοπροαιρετος αναγνωστης τα ιδια πιστευει.
Εκει που τα μας τα χαλαει το περιοδικο προσωπικα ειναι οι χρονοι αφειξης. Οταν λεει το ιδιο περιοδικο συγκεκριμενη ημερομηνια διαθεσης με ημερομηνια και την παραβιαζει κατα 20 μερες τουλαχιστον καθε φορα (στην επαρχια) εδω σφαλει και πολυ μαλιστα.
αυτό είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα του περιοδικού φίλε μου.
Σίγουρα δεν συμβαίνει διότι το επιθυμεί ο εκδότης, άλλοι είναι οι λόγοι, νομίζω βιωσιμότητας. Αλλά σε αυτό το θέμα πρέπει να απαντήσει ο Άλκης, αυτός είναι ο αρμόδιος...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Γιώργο το νούμερο 50.000 μάλλον αβαντάρει αφάνταστα τις πωλήσεις του συγκεκριμένου περιοδικού!
Κοίτα καλύτερα βρε!
Δεν μιλάω για συγκεκριμένο περιοδικό.Παράδειγμα έδωσα:137:

Reaction score
6
εχει πεσει εξω ο φιλος με τα 50.000!!!!!!!!!τευχη ..Το αγαπητο περιοδικο κυκλοφορει ανα δυο μηνες και δεν πουλαει
ουτε το 1/10....

το 1/10 αν ειναι, δηλ. 5.000 τευχη ανα δυο μηνες ο εκδοτης θα ηταν στο οριο (κερδιζω δεν κερδιζω).

Ζουμε στην ελλαδιτσα βρε παιδια των 10.000.000.-6.500.000 γυναικες=3.500.000 ανδρικος πληθυσμος-1.500.000 γεροι=2.000.000 απο μηδεν εως 65 χρονων-1.000.000 παιδια=1.000.000 ανδρες απο 20-70 χρονων εν δυναμει πελατες-αλλοδαποι ανδρες που δεν ασχολουνται , αντε να ειμαστε 20.000 που ενδιαφερομαστε για μηχανηματα κλπ. Απο τους 20.000 σχεδον ολοι εχουν αγορασει καποιο συστημα και καποιοι απο αυτους (εμας) αγοραζουν περιοδικα και στερεοφωνικα.

Target group για γελια......Αν περιμενεις να ζησεις και να πλουτισεις απο τα περιοδικα του χωρου ...εισαι γελασμενος.

Αρα οι εκδοτες των περιοδικων Audio στην ελλαδιτσα βγαζουν ισα ισα τα εξοδα τους και το παλευουν. Γιαυτο σεβομαι την προσπαθεια τους και θελω να υπαρχουν. Γιαυτο δε θα ηθελα ποτε να μαθω οτι καποιο εκλεισε.Θα ειναι κριμα να φυγουν απο το χωρο μας που θα γινει πιο φτωχος.

Και εχω λυπηθει που καποιοι εμποροι και εισαγωγεις θα κλεισουν φετος οπως και για καποιους που εχουν κλεισει ηδη....

....και σκεφτομαι ,οταν η φωτια καιει το σπιτι των γειτονων δε θα καψει και το δικο μας?

Δεν πρεπει λοιπον να βοηθησουμε να μην καει κανενα πια?

Μικρο χωριο...κακο χωριο....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Ρε γμτη μου πως να το γράψω;
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.
Απλά έφερα ένα παράδειγμα!

(Και όχι περιοδικό που έχει τιραζ 50.000 τευχών σίγουρα δεν χρεώνει μόνο 1000ε την σελίδα.Τrust me..)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.242

Βρε παιδιά παράδειγμα έφερε ο Στριφτός!

Παραδείγματος χάριν σημαίνει αυτό που έχω υπογραμμίσει στο κείμενό του, όχι προ Χριστού!:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Bρήκες και εσύ ιστότοπο, να πεις για την εμπειρία σου...
Το πόσο ΄΄αξιώνεται΄΄ η εμπειρία καθενός σ'ένα διαδικτυακό ιστότοπο είναι δευτερεύον από τη στιγμή που ο ίδιος είναι σε θέση να την αξιοποιεί...:612:
...
Δεν πρεπει λοιπον να βοηθησουμε να μην καει κανενα πια?
...
Μιλώντας γενικά και χωρίς να υπονοώ συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα,έχω να σημειώσω επ'αυτού του σχολίου ότι εάν σε κάποιον είναι αδύνατον να ΄΄επιβιώσει΄΄ δίχως ν'αδικεί με την πρακτική του το καταναλωτικό κοινό,τότε ουδόλως θεωρώ ως προσωπική μας υποχρέωση το να συμβάλλουμε στην επαγγελματική του επιβίωση...:612:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Το πόσο ΄΄αξιώνεται΄΄ η εμπειρία καθενός σ'ένα διαδικτυακό ιστότοπο είναι δευτερεύον από τη στιγμή που ο ίδιος είναι σε θέση να την αξιοποιεί...:612:
Είναι σίγουρα δευτευρεύον αλλά όχι και ασήμαντο.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Είναι σίγουρα δευτευρεύον αλλά όχι και ασήμαντο.
πρωτευον ειναι και σημαντικοτατο.
αυτος ειναι και ο σκοπος καθε φορουμ.
η μεταδοση εμπειριων.
γνωσεις υπαρχουν αβερτα σε ολο το δικτυο, για εμπειριες ανθρωπων με γνωσεις ψαχνουμε...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

πρωτευον ειναι και σημαντικοτατο.
αυτος ειναι και ο σκοπος καθε φορουμ.
η μεταδοση εμπειριων.
γνωσεις υπαρχουν αβερτα σε ολο το δικτυο, για εμπειριες ανθρωπων με γνωσεις ψαχνουμε...
Εννοείται ότι εφόσον δεν κάνεις προσωπικά πράξη την προσφερόμενη απανταχού γνώση δεν μπορείς να ζητάς να σου εξιστορήσουν εμπειρίες τους οι άλλοι,διότι οι εμπειρίες είναι αυστηρά υποκειμενικό ζήτημα και δεν θα διαθέτεις το απαραίτητο μέτρο αξιολόγησής τους.
Μήπως είσαι φαν του περιοδικού "Cosmopolitan" ή του "Tivo" -που διαφημίζει ότι το ένθετό του θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις εντός 30 ημερών το ΄΄πρόσωπο΄΄ των ονείρων σου;:612:
Εξάλλου υπάρχει και η γνωστή Καρβελοανίτα:142:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Εννοείται ότι εφόσον δεν κάνεις προσωπικά πράξη την προσφερόμενη απανταχού γνώση δεν μπορείς να ζητάς να σου εξιστορήσουν εμπειρίες τους οι άλλοι,διότι οι εμπειρίες είναι αυστηρά υποκειμενικό ζήτημα και δεν θα διαθέτεις το απαραίτητο μέτρο αξιολόγησής τους.
μεγα λαθος. εμπειριες κυριως θελουμε στα φορουμ.
επιδειξη γνωσης δεν χρειαζομαστε, οτι θεμε υπαρχει στο δικτυο αβερτα. το πως τις αξιολογουμε αστο στον καθενα προσωπικα. εσυ λες οτι θελει γνωση, ο αλλος οτι θελει εμπειρια live μουσικης. καταλαβαινεις την διαφορα?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

[reliops=Doctor Dolittle Trailer 1967][youtube]6qH8SfPbPL4[/youtube][/reliops]

:612:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ