- Reaction score
- 79.395
Internet να έχω, σε εμένα δεν θα βάλουν ευρυζωνική.
Πολλές ενεργές καμπίνες δεν έχουν μπαταρίες για αδιάλλειπτη παροχή, επομένως μπορεί η πλευρά σου να μένει ανεπηρέαστη, αλλά "πέφτει" ο εξοπλισμός της καμπίνας, εφόσον υπάρχει γενική διακοπή ρεύματος στην περιοχή. Αυτό επανέρχεται όταν ξαναπάρει ρεύμα η καμπίνα, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αλλάζει κάτι απλά με reboot του modem/router σου...Εδω ειναι το αλλο παραξενο: οταν, επιτηδες για δοκιμη, κατεβασα τον κεντρικο του σπιτιου, το ups ανταποκριθηκε αμεσα χωρις καμια διακοπη της voip. Μαλλον κατι τρεχει με αυτα τα Speedport
Θα παραγγείλει στις επόμενες εβδομάδες μου είπε ο φίλος του φόρουμ χωρίς πρόσβαση.με εκεινον τον φιλο χωρις προσβαση που εψαχνε αμαξι τι εγινε? που ειναι αυτο το θεμα το εχω χασει , ας κανει καποιος ενα upside down boy you turn me
,Για να παίξω λίγο με το πόνο σας, έχουμε και κάτι καλό εδώ στο νησί!!!!!!!
View attachment 106182 View attachment 106183
Το ανάποδο , με οπτική δεν έχεις κανονικό τηλέφωνο όμως , αν δεν κάνω λάθοςpankrok η voip δεν απαιτει οπτικη ινα
"Κανονικό" τηλέφωνο θεωρούμε αυτό που παίρνει σήμα από το τηλεφωνικό κέντρο και γι' αυτό απαιτεί να υπάρχει ένας φυσικός βρόχος (τηλεφωνικό καλώδιο) μέχρι το Αστικό Κέντρο. Συνήθως το αποκαλούμε POTS (Plain Old Telephone Service) και άλλα ακρωνύμια που σχετίζονται συνήθως με αυτό είναι PSTN ή ISDN.Το ανάποδο , με οπτική δεν έχεις κανονικό τηλέφωνο όμως , αν δεν κάνω λάθος
Ρε τρελέ τώρα το είδα. Interleaved αλήθεια; Παρτους τηλέφωνο να την κάνουν fast path. Έτσι κι αλλιώς δε βλέπω να έχεις θέμα με τα πακετα. Στα 200 μέτρα από το κουτί εισαι...Για να παίξω λίγο με το πόνο σας, έχουμε και κάτι καλό εδώ στο νησί!!!!!!!
View attachment 106182 View attachment 106183
το είχα και δε έπαιζε σωστά. ούτε στο σπίτι ούτε στο μαγαζί. και τις γύρισα interleaved και κάπως έστρωσε. στο browsing με fast path πρέπει να έχανε πολλά πακέτα. έκανες scroll πχ στο Fb και έτρωγε τρελά κωλύματα. Βέβαια όλα αυτά πριν 6-7 μήνες ήμουν ο πρώτος που έβαλε στο νησί. δεν έχω ξανασχοληθεί από τότε πέρα από κάτι speedport plus που ζήτησα για να αντικαταστήσω τα entry. Αύριο θα τους πάρω ένα τηλ να ξαναδοκιμάσω σε fast path.Ρε τρελέ τώρα το είδα. Interleaved αλήθεια; Παρτους τηλέφωνο να την κάνουν fast path. Έτσι κι αλλιώς δε βλέπω να έχεις θέμα με τα πακετα. Στα 200 μέτρα από το κουτί εισαι...
Κανονικά δε θα έπρεπε.Το fastpath δεν είναι πανακεια για να λέμε βάλτο κι εσυ καλό είναι.
Όταν μειώνουν τους ελέγχους για λάθη, επειδή θες να παίζεις παιχνίδια φανατικά και το ping σου είναι ψηλά και σε τρώνε λάχανο πριν κανείς κιχ, άντε να το δεχτώ να το βάλεις.
Για οτιδήποτε άλλο όμως, παρουσιάζει όλα αυτά που αναφέρεις
@Zizik επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα, μπορείς να βοηθήσεις να καταλάβω πώς λειτουργεί ο περιορισμός των 100GB το μήνα;Ξηλώθηκα και πήρα Cosmote Home Speed B(p)ooster, το σταθερό που έχω +100GB ντάτες με 10€ επιπλέον.![]()