Περι Προεδρου ο λογος....

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Θα ηθελα να προσθεσω οτι πραγματικα υπαρχουν πολλα αξιολογα και αξιοπρεπη μελη στο ACA που δεν τους αξιζει αυτος ο προεδρος.
Οσο πιο νωρις το καταλαβουν τοσο το καλυτερο για το club.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Παιρνοντας τα χαρτια της βαθμολογιας ειδα 3-4 τα οποια ειχαν σε ολες τις επιμερους παραμετρους βαθμους 1 και 2. Ρε παιδια πραγματικα ΗΜΑΡΤΟΝ.

Καλα μιλαμε τρελλαθηκα Μιχαλη ετσι??????????
Δηλαδη βρε φιλε στο ΧΟΥΝΤ-ΑΚΑ CLUB κανατε και τετοια?
Μηπως γραφατε και διαγωνισματα ανα τριμηνο (τι νεο μαθατε αυτον τον καιρο)και στο τελος περναγατε και ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕς (για το επομενο ετος του HI END) εξετασεις?????????????????/ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
Oi βαθμολογητες ηταν οι ποιο μεγαλοχαιενταδες της παρεας και τους εστελνε ο ΑΡΧΙMOSTERCHIEF για να κανουν τσεκαρισμα αν το ΜΕΛΟΣ ειχε ικανο συστημα ωστε να παραμεινει στο φορουμ??????
Αν τωρα καποιος με χαμηλη βαθμολογια ,στην περιπτωση μας εσυ που τα λοιπα χαιεντοτσογλανια σε βαθμολογησαν χαμηλα τι κανει?Δινει εξετασεις ξανα τον Σεπτεμβρη και
πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξει το μισο του συστημα για να προαχθει>???????????????
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ(φυσικα οχι χαιεντας)να κανει ενα τσεκαπι ???
ΤΙ ειπες ρε πουστη μου..............ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ?????????????????????
θΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΟΥ το κερατο μου μεσα!!!!!!!!Τι ειναι βρε Μιχαλη αυτα τα πραγματα???????????ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????????????????
Δηλαδη ετσι για την κουβεντα αν καποιος απο αυτους τους βαθμολογητες εχει περασει μικρος 42 ωτιτηδες και 1 ρηξη ακουστικου τυμπανου ερχεται και γραφει βαθμολογιες και στο τελος εσυ χαλιεσαι γιατι ο ταδε ΠΑΠΑΡΑΣ σου εβαλε 3 ??????? Ρε απο τα τρια το ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΔΩΣΤΟΥς που θα χαλαστεις και απο πανω????????????
Και αμα ο αλλος εχει δεσμο και καυλαντιζει ολημερης και ολονυκτης με τις λαμπες του μπορει να ειναι αντικειμενικος με καθε τρανζιστορατο συστημα??????ΤΙ ΕΙΠΕς ΤΩΡΑ?????
Βαθμολογια????????????????Τρεχω σφαιρα να γραφτω .........πω πω πω ψιλοκ@υλωσα να πουμε------------

Reaction score
23
@ Diabolical - ellton

Ρε σεις πάτε καλά, τι αγάπες και φιλιά είναι αυτά. Αουντιοφίλε το κάνατε εδώ μέσα.

Πέρα από την πλάκα αυτά έχει το χόμπι. Σιγά μην κρατήσεις κακίες και μικρότητες, για μια φράση που μπορεί να ειπωθεί σε ένα φόρουμ. Μάλιστα μέσα από ένα πληκτρολόγιο. Φυσικά προϋποθέτει, ο γράφων να έχει σώας τας φρένας και πάνω από όλα αίσθηση του χιούμορ και καλή πρόθεση.

Μιχάλη, τι φοβάσαι. Μη δε βρουν να διαβάσουν τα παιδιά σου τις απαντήσεις…
Φιρί - φιρί το πας, αν και είμαι κατά των βαθμολογιών, να το τσιμπήσεις το τριαράκι σου…

Reaction score
8
Νικο σε παρακαλω, αστον να απαντησει. Δεν θελω να εχει τετοια πατηματα.
O Μιχαλης εχει δικιο καλο ειναι να ακουμε και την αλλη αποψη.
Μιχαλη σε αυτη την ζωη θα βρεθεις πολλες φορες στην δυσαρεστη θεση να δεις τον κοσμο να γκρεμιζεται και τα πραγματα που θεωρεις δεδομενα να ανατρεπονται. Κανε αυτο που πραγματικα λεει το μεσα σου, εστω και αν αποτυχεις, ωστε οταν κανεις τον λογαριασμο μετα απο χρονια να μην ριχνεις κριμα στον εαυτο σου, αλλα να εχεις την ψυχικη ηρεμια οτι εκανες αυτο που επρεπε οσο και αν στοιχιζει αυτο.
Στην περιπτωση σου ταιριαζει το Τα παντα ρει και το κηπ γουοκινγκ. Οτι χρειαστεις φιλε διπλα σου ειμαι μην διστασεις.

Reaction score
10
Bλασση καλα διαβασες, βαθμολογια.
Το συστημα χωριζεται σε 10 επιμερους παραμετρους και βαθμολογειται απο ολους, φυσικα ανωνυμα. Τωρα νομιζω το αλλαξαν και η βαθμολογια γινεται επωνυμα.
Την ιδια απορια εχω και εγω. Αμα ηταν ετσι σε οτι κορνα ακουγα επρεπε να βαλω -1.
Ακουσα χειροτερα συστηματα απο το δικο μου και εβαλα 7.
Το 1 και το 2 ειναι κακοηθεια. Σε ολες τις παραμετρους?
Που το Kharma φημιζεται για την αναλυση του και μαζι με το diablo ειχε ενα απιστευτα διαφανο αποτελεσμα. Παρολαυτα 1 και 2 και σε αναλυση και διαφανεια.
Ειναι να τρελενεσαι.
Αν θεις να βοηθησεις τον αλλο και να του πεις την αποψη σου μπορεις να βαλεις και 4. Θα το παρει το μηνυμα. Δεν χρειαζεται το 1 και το 2.
Αλλα οταν ο αλλος ειναι κακοηθεις, μιζερος και κομπλεξικος τι μπορεις να περιμενεις?

Mιχαλη οπως το ειπες. Πρεπει να εχει σωας τας φρενας.

Θαναση τα τελευταια δυο χρονια, εμπιστευομαι απολυτα τα αυτια μου και μονο. . Αντε να παρω και καμια συμβουλη και απο το DOLFON, o oποιος με χρεωνει κιολας.....χαχαχαχαχ....Νασαι καλα φιλε μου, σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
43
@ DOL FON
Εχω το 95% της ευθύνης για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον φίλο diabolical.
Το υπόλοιπο 5% όμως δεν το έχει αυτός.
Συγνώμη δηλαδή αλλά όταν διάβασα στο site του ΑCA την ακρόαση που έκανε στο σύστημα του skaloumbaka και είδα και τις φωτογραφίες του εν λόγω κυρίου -ειδικά εκείνη μέσα στο RX8- μου φάνηκε αρρωστημένο το όλο σκηνικό.
Ένα site στημένο γύρω απο τον εν λόγω κύριο με σκοπό και μόνο την αυτοπροβολή του εκμεταλλευόμενος τους όποιους τρέφουν αγνά συναισθήματα για το Hi-Fi και χρησιμοποιώντας τους σαν αυλικούς.
Η αυταρέσκεια, η έπαρση, ο εγωκεντρισμός ξεχειλίζουν σε αυτόν τον δικτυακό τόπο που σαν επίκεντρο του πασχίζει να είναι ο ίδιος με κάθε τρόπο και με κάθε θυσία. Το αντίθετο του "σεμνά και ταπεινά" δηλαδή!
Και στην ηλικία του που υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει περισσότερο μυαλό και ωριμότητα αλλά προφανώς πρόκειται για κλασσική περίπτωση "misplaced childhood".
Κατακυριευμένος λοιπόν απο αυτές τις σκέψεις παρασύρθηκα και εκφράστηκα όπως δεν θα έπρεπε για τον φίλο diabolical τον οποίο έβαλα -λανθασμένα και κατόπιν παρορμήσεως- στο ίδιο "τσουβάλι" και ο οποίος με διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.
Αυτό όμως που είναι πραγματικά δυσάρεστο είναι πως πολλοί έχουν παρασυρθεί και έχουν πέσει "θύματα" ξοδεύοντας ένα σωρό χρήματα για να πάρουν καλές βαθμολογίες απο τους συμπαρατρεχάμενους του ACA.
+1000 λοιπόν στον vlasis του οποίου τα γραφόμενα με εκφράζουν απόλυτα!

Reaction score
10
:)

Μιλαμε για απιστευτα πραγματα. Τι να πρωτοπω?
Γιατο μελος που εμπορευεται προιοντα και με ειχε μιση ωρα και μου εκανε κυρηγμα, "Πως ακου ετσι? Παρε ενα tivoli καλυτερα!!"......Μιλαμε για ντροπης πραγματα.
Μαλλον ειπαν αυτος ειναι μικρος ας τον θαψουμε, δεν προκειται να μιλησει.
Τι αλλο να πω?Για το σχολιο που ακουσα μετα το Meeting "Kαι αυτος ο μα.....ας μας εβαλε να ακουσουμε στη κρεβατοκαμαρα του!"?
Και ο Χρηστος ειπε πως δεν με τιμαει αυτο. (Το οτι τους εβαλα να ακουσουν εκει).
Τι να κανω ρε παιδια?Αφου εκει ακουω!
Οταν ο Χρηστος με πηρε τηλεφωνο να κανονισουμε το μιτινγκ του λεω" Χρηστο δεν το αφηνουμε καλυτερα, σε 6 μηνες θα παω σε αλλο χωρο, καλυτερα να το κανουμε εκει!"...Και μου απανταει "Δεν πειριαζει καθολου, αφου εκει ακους"!!!
ΕΛΕΟΣ.
Κριμα για τα υπολοιπα αξιοπρεπεστατα μελη που τον εχουν για προεδρο.

Reaction score
10
Κριμα, και σκεφτομουνα να σε καλεσω για τον καφε της παρηγοριας :137:

Αντε ρε παλιοκορνακια. Αντε επειδη εισαι εσυ θα βαλω τρ(γ)ια...!!:116:

Reaction score
2
Αυτο ηθελα να πω. Δεν σε φωναζω γιατι φοβαμαι την κακη βαθμολογια :137:

Που σαι, εχει και χαμηλο ε :137:

Reaction score
4
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Οι βαθμολογίες ανακοινώνονται δημόσια ;

Reaction score
10
Οχι τις βλεπει μονο ο κατοχος του ηχοσυστηματος, και ο ισοβιος-προεδρος και ο αντιπροεδρος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νικο σε παρακαλω, αστον να απαντησει. Δεν θελω να εχει τετοια πατηματα.
O Μιχαλης εχει δικιο καλο ειναι να ακουμε και την αλλη αποψη.
Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, (έκανα γαργάρες). :137:
Λοιπόν, επειδή το εν λόγω μέλος έβρισε, δεν μπορώ να μην τον τιμωρήσω. Για να σας κάνω το χατίρι όμως, μετατρέπω την ποινή από τριήμερο αποκλεισμό σε μονοήμερο.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Όχι. Κάθε τρίμηνο τις παραλαμβάνει ο κηδεμόνας σου! :136:
:142: :143: Πάλι τιμωρία θα φάω....

Οχι τις βλεπει μονο ο κατοχος του ηχοσυστηματος, και ο προεδρος-αντιπροεδρος.
Πάλι καλά....
Φαντάζομαι ότι το Ν1.set=Πρόεδρος, Ν2.set=αντιπρ. κτλ..

Ρε λες να φοβήθηκαν μήπως με τα νέα σου 'αποκτήματα' τους έτρωγες την θέση ; :137:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.418