Περι Προεδρου ο λογος....

Status
Not open for further replies.
Reaction score
250
Απάντηση: Re: Περι Προεδρου ο λογος....

Λυπουμαι για ολα αυτα που παρακολουθω να συμβαινουν τις τελευταιες ημερες. Ημουν παρων στην συγκεκριμενη συγκεντρωση και η ατμοσφαιρα ηταν καλη, με αψογη κυριολεκτικα φιλοξενια απο τον αγαπητο Μιχαλη και την οικογενεια του. Ειδικα την μητερα του και την Ηρω τις ευχαριστω πολυ, αλλα πιο πολυ απο ολους τον ιδιο τον Μιχαλη.

Ο Μιχαλης ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου, πραγματικος χαιφιντελιστας με ασυγκριτο ενθουσιασμο κι αγαπη για το χομπυ μας. Μερικες φορες διαφωνουμε σε καποιες κινησεις του (ο υπερμετρος ενθουσιασμος πολλες φορες ειναι κακος συμβουλος ξερετε τωρα βιαστικες κινησεις κτλ, ποιος ειναι ομως αλανθαστος?),αλλα παντα κοιταω τα ανελικτικα του βηματα του με συμπαθεια και πολλες φορες θαυμασμο! Γιατι να μην ειναι ολοι οι συνομηλικοι του σαν αυτον????

Θεωρω αισχος τις βαθμολογιες του 1 και του 2 και μαλιστα στην αναλυση και την διαφανεια για το συγκεκριμενο συστημα. Επισης ΑΙΣΧΟΣ τα λογια εκεινου του τυπου για τα Tivoli!!!?....

Ο χωρος που προσπαθει να στησει συστημα ο Μιχαλης δεν ειναι κι ο καλυτερος, τα μηχανηματα κυριολεκτικα αδικουνται και δεν "αναπνεουν" εκει μεσα, αλλα και παλι το αποτελεσμα ηταν απο αξιοπρεπεστατο εως αριστο! Ο ανθρωπος εχει κανει οτι μπορει κι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει το καλυτερο και στο μελλον για να φτασει στο ηχητικο του νιρβανα τελικα, διοτι εχει ΜΕΡΑΚΙ και ΚΑΗΜΟ.

Κατι "καμενοι" τυποι του χειριστου ειδους που ειναι κολλημενοι αλλος στις κορνες, αλλος στα πανελ, αλλος στο βινυλιο, αλλος στα ψηφιακα, αλλος στις λαμπες, αλλος στα τραντζιστορ καθονται και τρωνε και πινουν στα ξενα σπιτια τον αγλεορα κι επειτα ριχνουν κ
αι τον ασσο τους στην βαθμολογια ετσι για να θαψουν για την χωνεψη....ΑΙΣΧΟΣ κυριοι ανωνυμοι "βαθμολογητες".
Ξεχνατε οτι ολες οι τεχνοτροπιες του χωρου ειναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Εδω οπαδιλικι σε τοπολογιες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, δεν το χωραει η ιδια η μουσικη.

Θα επαναλαβω οτι το hifi-high end ειναι ατομικο αθλημα και
πολλες φορες μοναχικο. Δεν ειναι ομαδικο. Ιδου τα....αποτελεσματα

Αγαπητέ Γιώργο Θεοφιλάκο επίτρεψε μου να κάνω τον

δικηγόρο του διαβόλου!

Εσύ δεν ήσουν που μπαίνοντας στο site του aca έπλεξες

το εγκώμιο των μελών του λέγοντας ταυτόχρονα

ότι οι «χαιεντάδες» του avsite και του avclub είναι για τα μπάζα;

Ταυτόχρονα δεν υποσχέθηκες να τους μυήσεις στην μαγεία

των ψηφιακών μηχανών της ΕΜΜ LABS;

Δεν είσαι ο τυχαίος χομπίστας Φίλε !

Γνωρίζεις και γνώριζες υποθέτω αρκετά καλά πρόσωπα και

πράγματα!

Δεν ηχούν τα τελευταία σου λόγια λίγο ανακόλουθα

και άκομψα;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Περι Προεδρου ο λογος....

Αγαπητέ Γιώργο Θεοφιλάκο επίτρεψε μου να κάνω τον

δικηγόρο του διαβόλου!

Εσύ δεν ήσουν που μπαίνοντας στο site του aca έπλεξες

το εγκώμιο των μελών του λέγοντας ταυτόχρονα

ότι οι «χαιεντάδες» του avsite και του avclub είναι για τα μπάζα;

Γνωρίζεις και γνώριζες υποθέτω αρκετά καλά πρόσωπα και

πράγματα!

Δεν ηχούν τα τελευταία σου λόγια λίγο ανακόλουθα

και άκομψα;
Τι σχεση εχουν αυτα που αναφερεις με τα δικα μου λογια για την συγκεκριμενη υποθεση των ασσων που φορτωθηκε ο Μιχαλης για ενα εξαιρετικο συστημα?

Συμμεριζομαι την οργη του. Ο ανθρωπος πνιγεται απο το δικιο του!

Εδω δεν γραφω για τον χαβαλε μου. Γραφω για να τα διαβασουν δυο τρεις συγκεκριμενοι κυριοι οι οποιοι ξερουν ποιοι ειναι.

Reaction score
10
Bασιλη συγγνωμη, αλλα αν αναφερεσε στο προσωπο μου νομιζω δεν παραφερθηκα πουθενα. Δεν χαρακτηρισα, αντιθετως χαρακτηριστικα με προσβλητικα λογια προς εμενα και την οικογενεια μου, και ανεφερα πραγματικα γεγονοτα. Αν πονανε αυτο δεν με απασχολει.
Απο την μερα που εφυγα απο το ACA δεν ειχα κανει το παραμικρο σχολιο.
Αλλα οταν προσβαλομαι με οιχτρο τροπο, πρεπει να απαντησω. Εχεις βρεθει σε αναλογη θεση και ξερεις πως ειναι.
Σε παρακαλω να διευκρινησεις αν αναφεροσουν σε μενα.

Reaction score
0

....ότι οι «χαιεντάδες» του avsite και του avclub είναι για τα μπάζα;

Το "για τα μπαζα" ειναι δικο σου...

Καποιος απο εκει μεσα μιλησε για ατσχαιμερ για τον υποφαινομενο. Εγω απλα περιμενα το μοντελλο 2008 και τους...καθυστερησα. Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως τι να ακουσουν? Το βινυλιο εχει το "πανω" χερι a priori για το aca...

Ευχαριστω για την υπενθυμιση
..........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Βλάση, να με συμπαθάς, αλλά αυτά που γράφεις καθώς και οι φωτογραφίες που ανέβασες από την εποχή της δικτατορίας ήταν λάθος σου.
Mπορει βρε φιλε να ειναι τραβηγμενο το αστειο μου ομως πραγματικα ενοχλουμε με συμπεριφορες και χαζοπαιχνιδα απο ανθρωπους που φεροντε με τετοιο τροπο !
Ανακαλω λοιπον για αποφυγη παρεξηγησεων .............................
Απο την αλλη ομως..........Γεωργιε εγινε και μια αναφορα φωτογραφικα εστω και σε καποιους
παρελθοντικους μωρτες που απο οτι ξερω ηταν και αυτοι ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ (ο πρωτος ειχε στο σπιτι του ενισχυτη DYNACO ML 120 J και ηχεια ADVENT ---ακουσον ακουσον φιλε μου οποτε και οι
λεβεντες αυτοι εν μερη χωρανε στην κουβεντα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
250

........................................

Κατι "καμενοι" τυποι του χειριστου ειδους που ειναι κολλημενοι αλλος στις κορνες, αλλος στα πανελ, αλλος στο βινυλιο, αλλος στα ψηφιακα, αλλος στις λαμπες, αλλος στα τραντζιστορ καθονται και τρωνε και πινουν στα ξενα σπιτια τον αγλεορα κι επειτα ριχνουν κ
αι τον ασσο τους στην βαθμολογια ετσι για να θαψουν για την χωνεψη....ΑΙΣΧΟΣ κυριοι ανωνυμοι "βαθμολογητες".
.........................
Είναι πρόδηλο ότι οι "καμμένοι" τύποι με τα παραπάνω

χαρακτηριστικά δεν είναι ένας και δύο αλλά πολλοί περισσότεροι!

Άρα καταφέρεσαι εναντίον της πλειοψηφίας των μελών του

aca.

Και σε ξαναρωτάω (δικηγόρος του διαβόλου γαρ):

Αυτά δεν τα ήξερες όταν τους έπλεκες εγγράφως το εγκώμιο;

Ιδού η σχέση που αναζητάς !

υγ. Τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι υιοθετώ τις θέσεις σου

ούτε και το αντίθετο! Απλά επισημαίνω την ανακολουθία...

Reaction score
0
Επειδη ειναι πολυ πιθανο να παρεξηγηθουν τα λογια μου απο τους κυριους του ACA, θελω να εξηγησω οτι αναφερομαι συγκεριμενα στους κυριους που εβαλαν τα ασσοδυο στον Μιχαλη, και φυσικα στον τυπο με το tivoli, οπως και σε αυτον που ειπε για την..... κρεββατοκαμαρα του Μιχαλη.

Μιλαμε για αχαρακτηριστα ατομα..

Συμφωνω με τον Μιχαλη οτι υπαρχουν πολλοι αξιολογοι κυριοι εντος του συγκεκριμενου club τους οποιους σεβομαι απεριοριστα.

Με τον Χρηστο Σκαλουμπακα δεν εχω κατι, περαν μερικων ατυχων σχολιων του για τον υποφαινομενο. Ο ιδιος γνωριζει.

Reaction score
250

Bασιλη συγγνωμη, αλλα αν αναφερεσε στο προσωπο μου νομιζω δεν παραφερθηκα πουθενα. Δεν χαρακτηρισα, αντιθετως χαρακτηριστικα με προσβλητικα λογια προς εμενα και την οικογενεια μου, και ανεφερα πραγματικα γεγονοτα. Αν πονανε αυτο δεν με απασχολει.
Απο την μερα που εφυγα απο το ACA δεν ειχα κανει το παραμικρο σχολιο.
Αλλα οταν προσβαλομαι με οιχτρο τροπο, πρεπει να απαντησω. Εχεις βρεθει σε αναλογη θεση και ξερεις πως ειναι.
Σε παρακαλω να διευκρινησεις αν αναφεροσουν σε μενα.
Δεν αναφέρομαι σε σένα Μιχάλη!

Αναφέρομαι π.χ. στον Φίλο μου τον Βλάση που έβαλε τις

γνωστές φωτογραφίες .....

Και σε άλλους που ξεπέρασαν τα εσκαμμένα εκθέτοντας τον

εαυτόν τους και κυρίως τον χώρο που μας φιλοξενεί όλους....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Δεν αναφέρομαι σε σένα Μιχάλη!

Αναφέρομαι π.χ. στον Φίλο μου τον Βλάση που έβαλε τις

γνωστές φωτογραφίες .....

Και σε άλλους που ξεπέρασαν τα εσκαμμένα εκθέτοντας τον

εαυτόν τους και κυρίως τον χώρο που μας φιλοξενεί όλους....
Καλημερα Βασιλη πουλακι μου.............................αυτομπαναριστικα για τις φωτο και απο χθες
μεχρι τωρα δεν εγραψα τιποτις στο πι τσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
10
Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη αν αδικησα καποιον με τα λεγομενα μου, αλλα πραγματικα δεχτηκα μια επιθεση χωρις να εχω προκαλεσει κανενα.

Αυτο ειναι ενα hobby που εχει επικεντρο τη μουσικη, την υψηλοτερη μορφη τεχνης, ολα τα αλλα δεν χρειαζεται να υπαρχουν.

Reaction score
1.844

....Αυτο ειναι ενα hobby που εχει επικεντρο τη μουσικη, την υψηλοτερη μορφη τεχνης, ολα τα αλλα δεν χρειαζεται να υπαρχουν.
Το αν είναι η υψηλότερη μορφή τέχνης είναι πολύ αμφισβητήσιμο, τουλάχιστον απο μένα. :142:

Δεν υπάρχουν στην τέχνη ο 1ος, ο 2ος κ.λ.π. Αρκεί να κάνεις το κέφι σου, σε πρώτη φάση, και στην πορεία να κάνεις ένα βηματάκι (πνευματικό) παραπέρα.

Στο χώρο της μουσικής, όπως και σε όλους τους δαδεδομένους, τους δημοφιλείς χώρους, βρίσκουν καταφύγιο και κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, που προσπαθούν με ξυπνηντζίδικες κουβέντες και συμπεριφορές, να αποδείξουν πως είναι έξυπνοι και με ανωτέρα ποιότης να ' ούμε, ενώ αυτό που καταφέρνουν είναι να αποδεικνύουν πόσο κακοί άνθρωποι είναι.
Ο προσφορότερος τρόπος για να τους αποφεύγει κάποιος είναι παλιός. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. :126:

Εξάλλου, κανείς απ' αυτούς που μετράνε, δεν πρόκειται να σε βάλει ψηλότερα, γιατί έχεις πολύ καλό ηχοσύστημα, ακριβό αυτοκίνητο ή μεγάλο "εργαλείο".
Αυτό που μετράει είναι το πως το "κάνεις". :138:
Αν βέβαια εδιαφέρεται κάποιος να πάρει μετάλλιο! :142:

Reaction score
10
Kαλα ρε, εδω εγινε της ποπης, και βγηκες να μας πεις για τις τεχνες?:142:

Reaction score
0
Πως φαινεται ο ανεμελος ανθρωπος ....:142: :142:
Ρε συ Meletov διάβασα πριν το της πόπης και μετά είδα το όνομά σου στα unread και σκέφτηκα "Ωχ, τί θα έχει ποστάρει πάλι..." Είσαι παρεξηγημένη προσωπικότητα τελικά. :116: :622:

Reaction score
3.234

Η παινεία τέχνες κατεργάζεται
Η Παιανία παίχτες ονειρεύεται

Reaction score
1.844
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Είπα, ρε πουλάκι μου, τώρα που πήγε ξεπατωμένη ο Καλλιόπη γι ύπνο, να περιλάβουμε κανα άλλο γκομενάκι! :137:

Αλλά, όπως προκύπτει, διάβασες μόνο τις 2 πρώτες παραγράφους, γιατί παρακάτω έγραψα και για την πόπη:
.... Στο χώρο της μουσικής, όπως και σε όλους τους δαδεδομένους, τους δημοφιλείς χώρους, βρίσκουν καταφύγιο και κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, που προσπαθούν με ξυπνηντζίδικες κουβέντες και συμπεριφορές, να αποδείξουν πως είναι έξυπνοι και με ανωτέρα ποιότης να ' ούμε, ενώ αυτό που καταφέρνουν είναι να αποδεικνύουν πόσο κακοί άνθρωποι είναι.
Ο προσφορότερος τρόπος για να τους αποφεύγει κάποιος είναι παλιός. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. :126:

Εξάλλου, κανείς απ' αυτούς που μετράνε, δεν πρόκειται να σε βάλει ψηλότερα, γιατί έχεις πολύ καλό ηχοσύστημα, ακριβό αυτοκίνητο ή μεγάλο "εργαλείο".
Αυτό που μετράει είναι το πως το "κάνεις". :138:
Αν βέβαια εδιαφέρεται κάποιος να πάρει μετάλλιο! :142:
Όπως βλέπεις (ελπίζω :116: ) έδωσα και οδηγίες προς ναυτιλομένους, στα κεράσια και στο πως το κάνεις. :119:
Στη διάθεσή σου για ανάλυση (έναντι λογικής αμοιβής) :138:
Σοβαρά, θα εξηγήσω, ότι δεν έγραψα με τρόπο που να το καταλαβαίνεις.
Η παινεία τέχνες κατεργάζεται
Η Παιανία παίχτες ονειρεύεται
Κάνεις νομίζω, λογοπαίγνιο, με το παινία. Γιατί είναι πενία. :144:

Reaction score
23
Re: Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Κάνεις νομίζω, λογοπαίγνιο, με το παινία. Γιατί είναι πενία. :144:
Δικαιολογειται, εχει σπουδασει πολλα χρονια στο εξωτερικο.
Ειναι σαν εμενα επιλεκτικα ανορθογραφος.
Ταινια ηθελε να γραψει γιατι απο οσο γνωριζω ανηκει στη μεγαλη του γενους αναλογικη σχολη.:126:

Reaction score
3.234
Η λέξη πενία μου θυμίζει τη λέξη pennis και την αποφεύγω. Καλύτερα "παινεία" για να είμαστε πιο ασφαλείς.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025