- Reaction score
- 0
φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης.....(Σαββόπουλος)και οι άλλοι.. και οι άλλοι... οι κοιμώμενοι!!!!!!!!! σιχτίρι!!!!!!!!!!!
φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης.....(Σαββόπουλος)και οι άλλοι.. και οι άλλοι... οι κοιμώμενοι!!!!!!!!! σιχτίρι!!!!!!!!!!!
Σαββοπουλος; α τωρα μαλιστα :141:φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης.....(Σαββόπουλος)
Λάκη μου, σε θύμωσαν; :cool_4:Σαββοπουλος; α τωρα μαλιστα :141:
Σαββοπουλος; α τωρα μαλιστα :141:
Περι Σαββοπουλου λοιπον:Τι επαθες θειε ? Μηπως ειναι ματσαικος και ο Διονυσιος ? :137:
α. ενταχθηκε (δεν υπάρχει υπερθετικός):138:Danaos, φυσικα κι εμεις εχουμε το προβλημα που βλεπουμε κομματια της νιοτης μας, η ζωη να τα κανει...κομματια και εξοχικα (οχι βεβαια πως δεν πρεπει να εχει) και μπλα μπλα μπλα φουσκωμενα. Ασφαλως και ειναι μεγαλος καλλιτεχνης και...γοητευτικος, αλλα κι αυτος παραενταχθηκε στο συστημα και αποτελει μερος του και μαλιστα Μεγαρομουσικως!
"Παραενταχθηκε"= δινω και κ---ο αν χρειασθει! βλ. "Λαζοπουλος'" που διακωμωδει οπου ξερει οτι τον παιρνει, κι οχι οπου και οποιον πρεπει (+το ημιχυδαιο και χονδρο χιουμορ)α. ενταχθηκε (δεν υπάρχει υπερθετικός):138:
β. Εχουμε κοινές....αγάπες...:137::137::137::137::137::137:
+1000Ο Σαββοπουλος λοιπον μοιραια ακυρωθηκε στη συνειδηση μου. Κρατησα μονο τον Νιονιο. Κρατησα την μουσικη αναμνηση, κρατησα επισης καποια πολιτικα μηνυματα των στιχων των τραγουδιων του Νιονιου, και αφησα τον Σαββοπουλο να γερναει ησυχα εισπρατοντας δικαιωματα τραγουδιων και φροντιζοντας για το παρον και το μελλον των παιδιων του.
Ki egw otan bre8hkame sto idio 8erino sinema na parakolou8oume Mr. & Mrs Smith!!!Εγώ τον απομυθοποίησα πλήρως όταν βρεθήκαμε στο ίδιο τραπέζι
Να (ξανα)δεις επειγόντως το Big Fish...:605:8elw to paramu8i mou!!!:114:
Εσυ μπορει να θελεις Χρ .8elw na sunthrw merikous mu8ous:O Prw8upourgos ths xwras DEN exei xrono na parakolou8ei DVD kai o Nionios DEN blepei Holywountianes tainies!8elw to paramu8i mou!!!