Περι Σαββοπουλου (ΧΑΑ off topic )

Reaction score
0
και οι άλλοι.. και οι άλλοι... οι κοιμώμενοι!!!!!!!!! σιχτίρι!!!!!!!!!!!
φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης.....(Σαββόπουλος)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: 3η μερα κλειστό....

φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης.....(Σαββόπουλος)
Σαββοπουλος; α τωρα μαλιστα :141:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3η μερα κλειστό....

Τι επαθες θειε ? Μηπως ειναι ματσαικος και ο Διονυσιος ? :137:
Περι Σαββοπουλου λοιπον:
Επειδη (ως γνωστον!!!) ειμαι "λιγο" παλαιος (αλλα οχι παλαιακος -μεχρι στιγμης!) απο τον Δ.Σ. εχω αλλες αναμνησεις. Απο τα μετεφηβικα μου χρονια μεχρι που εγινε...Μητσοτακικος, κι αρχισε να βριζει τους "κωλο ελληνες" (εβριζε κυριολεκτικα οχι μεταφορικα), μια εποχη το (τα)επαιξε και υπερΟρθοδοξος ,περι γης και πατρις πρωτος πολυ πριν απο τον...Ζορο! και λοιπες ενεργειες και λεγομενα που σιγα σιγα φανερωσαν αυτο που ηταν παντα: ενας θεατρινος κι αριστερος της συμφορας, που πουλουσε ιδεοληψια με παχιες αλογομυγες. Τι να το κανω που τα περισσοτερα τραγουδια του ειναι σταθμος στην νεοελληνικη μουσικη; Φυσικα ακομα τον ακουω, αλλα εντελως "τεχνολογικα" και με ελαχιστο συναισθημα πια. Και βεβαια χωρις εκεινο που με απογειωνε και με συντροφευε, οταν επι ενα σχεδον χρονο (μετα το Λυκειο) περπατουσα μεσα στο σκοταδι και στην ερημια (ιδιως το χειμωνα...) στις εξι το πρωι 2,5 χλμ απο την σταση του ΚΤΕΛ της παλαιας εθνικης οδου για να φθασω στο χωριο οπου εργαζομουν στο γραφειο αναδασμου, και στο δρομο τραγουδουσα (=γκαριζα) το "περιβολι του τρελου" και το "φορτηγο" του Νιονιου μας. Και φυσικα ολα σμπαραλιαστηκαν οταν ο ιδιος αρχισε να απομυθοποιειται μεσα μου, οχι γιατι υποστηριξε εναν δεξιο (και δη τον Σεϊταν - σκασιλα μου ετσι κι αλλιως), αλλα για την μικροτητα του και την συμφεροντολογικη συμπεριφορα του. Και βεβαια οσα ελεγε στις συνεντευξεις του που ηταν πολυ εντυπωσιακα, εθνικα και "αριστερα", αλλα σχετα φρου φρου και μακακιες κατα βαθος.
Φυσικα, οπως προειπα, ακουω τα τραγουδια του, και θεωρω τον "Πυρηνα" απο τα καλυτερα ελληνικα αλμπουμ - αλλα περισσοτερο αυτο οφειλεται στην καταπληκτικη ενορχηστρωση και εκτελεση των αλλων παιδιων.
Τωρα περι του "Ματσαϊκος" που λεει ο Μελετης: κατι επαιξε και με αυτο αλλα δεν μουρχεται τωρα- βεβαια "Πατσιφαϊκος ηταν¨, αλλα με τον ΜΜ δεν θυμαμαι ακριβως τι εγινε- γιατι κατι ειπε-ξειπε.
Αλλα εχει το αγγιγμα και τη χαρη του καλλιτεχνη ο μπαγασας θεατρινος!!!

Reaction score
0
Απάντηση: 3η μερα κλειστό....

Χρηματιστηρίου.... συνέχεια:.....:139:

Ο Νιόνιος μπήκε στη ζωή μου με τον Μπάλλο.... είχα μείνει άναυδος.... ξετυλιγόταν ένας νέος κόσμος μπροστά μου.... αλλά αργότερα όταν έγινε κι αυτός "χατζηδάκια μ' και θοδωράκια μ' " (ξέρει ο Λάκης τι εννοώ) και δεν τον "έτρωγ' η αρκούδα" :138:, τότε ανεπτύχθη ο "βυζαντινός" του χαρακτήρ (Θεσσαλονίκη γαρ).... και οι "περίεργες θέσεις του".. που όμως αντιστιχούσαν σε αυτό που πραγματικά ήταν... δηλ. βολεμένος...

Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω... ήταν πάντα συνεπής με τον εαυτό του.. εάν τώρα σε κάποιους από εμάς, μας "χάλασε" τη μαγιονέζα, επειδή δεν αντιστοιχεί στον παλιό του εαυτό, εμείς έχουμε το πρόβλημα, όχι αυτός...

τέτοιοι καλλιτέχνες σπανίζουν...(δυστυχώς)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Danaos, φυσικα κι εμεις εχουμε το προβλημα που βλεπουμε κομματια της νιοτης μας, η ζωη να τα κανει...κομματια και εξοχικα (οχι βεβαια πως δεν πρεπει να εχει) και μπλα μπλα μπλα φουσκωμενα. Ασφαλως και ειναι μεγαλος καλλιτεχνης και...γοητευτικος, αλλα κι αυτος παραενταχθηκε στο συστημα και αποτελει μερος του και μαλιστα Μεγαρομουσικως!

Reaction score
0

Danaos, φυσικα κι εμεις εχουμε το προβλημα που βλεπουμε κομματια της νιοτης μας, η ζωη να τα κανει...κομματια και εξοχικα (οχι βεβαια πως δεν πρεπει να εχει) και μπλα μπλα μπλα φουσκωμενα. Ασφαλως και ειναι μεγαλος καλλιτεχνης και...γοητευτικος, αλλα κι αυτος παραενταχθηκε στο συστημα και αποτελει μερος του και μαλιστα Μεγαρομουσικως!
α. ενταχθηκε (δεν υπάρχει υπερθετικός):138:
β. Εχουμε κοινές....αγάπες...:137::137::137::137::137::137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

α. ενταχθηκε (δεν υπάρχει υπερθετικός):138:
β. Εχουμε κοινές....αγάπες...:137::137::137::137::137::137:
"Παραενταχθηκε"= δινω και κ---ο αν χρειασθει! βλ. "Λαζοπουλος'" που διακωμωδει οπου ξερει οτι τον παιρνει, κι οχι οπου και οποιον πρεπει (+το ημιχυδαιο και χονδρο χιουμορ)

Reaction score
0
.....και
γιααααααααααααα πειτε για τον Νιονιο ?

Η μεταφορα εγινε οχι γιατι ηταν off topic
(δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε ουτε η τελευταια )
αλλα γιατι ο Νιονιος θεωρειται σημαντικο κεφαλαιο στην Ελληνικη Μουσικη
και τετοιες συζητησεις θελουν δικο τους χωρο
και δεν θελουν να ειναι μαζι με τον FTSE 20

Reaction score
8
και αφου με καλωσορισαν μετα με βαρεθηκαν
καταλαβαν την φαρσα μου και μ αρνηθηκαν

η μηπως

και τουπαμε να φυγει μουδιασμενα
αφου δεν ειχε νεα ευχαριστα να πει
καλυτερα να μην μας πει κανενα

Reaction score
1.844
Απάντηση: Περι Σαββοπουλου (ΧΑΑ off topic )

Σ' αυτό τον τόπο όσοι αγαπάνε
τρώνε βρώμικο ψωμί
κι' οι πόθοι τους ακολουθάνε
υπόγεια διαδρομή

:624:

Με τη φωνάρα της Σωτηρίας, γιατί ο ίδιος έχει τρόπο αλλά απο φωνή μπα.

Reaction score
180
Γι' αυτο θεωρω οτι καλλιτεχνες καλα ειναι να μην θεοποιουνται και να ηρωοποιουνται ωσαν να ηταν εθνικοι ευεργετες. Διοτι και η εμπνευση καποτε στερεύει αλλα και η προσωπικοτητες αλλαζουν αρδην.

Δεν ειναι δυνατον μεσα απο την ανετη και προνομιουχο διαβιωση να ξεπηδησουν τραγουδια με ενταση και παλμο. Και για ιδεολογια ουτε λογος βεβαια γιατι θα γινω και γραφικος. Θυμαμαι με αγαπη τον ανατρεπτικο Νιονιο των εφηβικων και νεανικων μου χρονων, αλλα ως εκει.

Σεβομαι την μουσικη του, συγκινουμαι οταν ακουω "η πλατεια ηταν γεματη" αλλα η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος παντα παλατζαριζε ιδεολογικα απο τον αναρχοαυτόνομο μεχρι τον μητσοτακικο χωρο, και ειχε ανεκαθεν εξαιρετικα θολο πολιτικο στιγμα.

Ο Σαββοπουλος λοιπον μοιραια ακυρωθηκε στη συνειδηση μου. Κρατησα μονο τον Νιονιο. Κρατησα την μουσικη αναμνηση, κρατησα επισης καποια πολιτικα μηνυματα των στιχων των τραγουδιων του Νιονιου, και αφησα τον Σαββοπουλο να γερναει ησυχα εισπρατοντας δικαιωματα τραγουδιων και φροντιζοντας για το παρον και το μελλον των παιδιων του.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Περι Σαββοπουλου (ΧΑΑ off topic )

Ο Σαββοπουλος λοιπον μοιραια ακυρωθηκε στη συνειδηση μου. Κρατησα μονο τον Νιονιο. Κρατησα την μουσικη αναμνηση, κρατησα επισης καποια πολιτικα μηνυματα των στιχων των τραγουδιων του Νιονιου, και αφησα τον Σαββοπουλο να γερναει ησυχα εισπρατοντας δικαιωματα τραγουδιων και φροντιζοντας για το παρον και το μελλον των παιδιων του.
+1000

Εγώ τον απομυθοποίησα πλήρως όταν βρεθήκαμε στο ίδιο τραπέζι πριν μία δεκαετία (και βάλε). Εκεί είδα ξεκάθαρα ότι άλλο πράγμα είναι ο τραγουδοποιός Νιόνιος της εφηβείας μου και άλλο η μιντιακή περσόνα "Σαββόπουλος". Έτσι λοιπόν απέκλεισα την μιντιακή περσόνα και κράτησα μέσα μου τον Νιόνιο...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Περι Σαββοπουλου (ΧΑΑ off topic )

Μα αυτό είναι το τραγούδι.:621: Μπορεί ο δημιουργός του να αλλάξει τα πάντα, αλλά το τραγουδάκι όχι. Όπως ήταν άξιο στην αρχή παραμένει. :107:

Για την τωρινή προσωπικότητά του είπατε τα περισσότερα, δεν λείπει κάτι ουσιαστικό να προσθέσω. :605:

Reaction score
0
Γενικοτερα υπαρχει μια ταση
να μυθοποιουμε τον καλλιτεχνη εξ΄αιτιας του εργου του
και να τον θεωρουμε ενα ειδος Προτυπου .
Ομως αυτο που χαρακτηριζει συνηθως εναν καλλιτεχνη
εκτος της ικανοτητας του να παραγει Τεχνη ειναι τα παθη του.
Αν ο Νιονιος που καποτε ηταν η ενσαρκωση του Ελ.Ροκ εγινε ενα με το συστημα
τι να πουμε για τον Μικη που με 2,3 κινησεις-δηλωσεις
εκανε μια ολοκληρη ιδεολογια να χασει ενα λαβαρο-τον ιδιο - αλλα και τον μπουσουλα ?
Προσωπκα πιστευω οτι δεν φταινε οι καλλιτεχνες που μας απογοητευουν
Και αυτοι ,ανθρωποι ειναι με τα ιδια
αν οχι με περισσοτερα και εντονοτερα παθη απο μας
λογω - καλλιτεχνικης - φυσης .
Η ευθυνη βαρυνει εμας που τους αντιμετωπιζουμε με αλλες διαστασεις χωρις
να εξεταζουμε αν πορουν η αν θελουν να παιξουν τον ρολο του Προτυπου
που τους δινουμε .

Η μια εκδοχη ειναι αυτη.
Η αλλη εχει να κανει με την ηλικια .:137:
(sorry Γερο του ):143:

Reaction score
17.548
Εγώ τον απομυθοποίησα πλήρως όταν βρεθήκαμε στο ίδιο τραπέζι
Ki egw otan bre8hkame sto idio 8erino sinema na parakolou8oume Mr. & Mrs Smith!!!

Profanws 8a nomize pws oi touristes den 8a ton anagnwrizan,ntumeno ololeuka kai me leukh geneiada....:142:

8elw na sunthrw merikous mu8ous:O Prw8upourgos ths xwras DEN exei xrono na parakolou8ei DVD kai o Nionios DEN blepei Holywountianes tainies!8elw to paramu8i mou!!!:114:

Y.G.Sugnwmh gia th grammatoseira,alla den mou bgazei ta ellhnika mou twra....:108:

Reaction score
0
8elw na sunthrw merikous mu8ous:O Prw8upourgos ths xwras DEN exei xrono na parakolou8ei DVD kai o Nionios DEN blepei Holywountianes tainies!8elw to paramu8i mou!!!
Εσυ μπορει να θελεις Χρ .
Ο "αλλος" ρωτησες εαν θελει ?
Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα διαφορετικα "θελω'
φερνουν και την απομυθοποιηση.

Reaction score
5
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Τον αλλάζουν τα βιώματά του, τα διαβάσματά του, οι ίδιες του οι σκέψεις. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το δεχθούμε, η αλλαγή είναι το πιο δύσκολο ανθρώπινο βίωμα. Αλλά γιατί όχι; Και εφ'όσον κάποιος δεν αλλάζει για εμφανώς ποταπά ανταλλάγματα και με καθαρά εγωιστικά κίνητρα, γιατί να μην το δεχθούμε;
Εγώ, προσωπικά, θα ένιωθα σαν το γουρούνι μες το βούρκο, αν δεν άλλαζα συνεχώς (θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο). Ενώ τώρα νιώθω σαν σπουργιτάκι (νταξ, λίγο μεγάλο:142:) που πετάει συνεχώς! :116:
Δεν ξέρω την ιστορία, αλλά σάμπως ο Νιόνιος έγινε Μητσοτακικός γιατί του χάρισαν καμιά βίλα;:119: Τότε να τον πτύσω κι εγώ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm