Περι δυναμικών

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
Να κοιτάξει τότε να συμμαζέψει τα του οίκου του πρώτα, διότι αν συνεχίζει να τα ανέχεται, θα χαρακτηρισθεί ο οίκος ξέρετε-πώς: oίκος όπου ανέχονται.
Δεν με αφορά τι κάνει ο καθένας στον οίκο του και καλό θα ήτανε να μην ασχολείστε και εσείς με άλλους οίκους.

Ασχοληθείτε με τον δικό σας γιατί που ξέρετε...ότι κατηγορεί κανείς σε αυτή την ζωή, το παθαίνει.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
Δεν είναι έτσι, καλέ μου φίλε. Μπαίνω στον οίκο, δίνω τα λεφτά μου και απαιτώ το καλύτερο, τρυφερότερο και φρεσκότερο κρέας. Αν μου πλασάρουν σοβατισμένη γκιόσα, το λιγότερο που πρέπει να κάνω είναι να διαμαρτυρηθώ. Είναι στοιχειώδες καθήκον κάθε σωστού καταναλωτή.

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
Δεν είναι έτσι, καλέ μου φίλε. Μπαίνω στον οίκο, δίνω τα λεφτά μου και απαιτώ το καλύτερο, τρυφερότερο και φρεσκότερο κρέας. Αν μου πλασάρουν σοβατισμένη γκιόσα, το λιγότερο που πρέπει να κάνω είναι να διαμαρτυρηθώ. Είναι στοιχειώδες καθήκον κάθε σωστού καταναλωτή.
Δεν σας υποχρεώνει κανείς να αγοράσετε κάποιο περιοδικό. Μόνος σας το αγοράζετε από το περίπτερο. Αν δεν σας ικανοποιεί, απλώς αταματάτε να το αγοράζετε.

Reaction score
298
Ναι, έχει ήδη αποφασισθεί αυτό. Αλλά για τα δοσμένα ήδη λεφτά πρέπει να υπάρξει μια κάποια ανταπόδοση. Ακόμα και η σκληρότερη κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική, αρκεί να βασίζεται πάνω στις αδήριτες αρχές της λογικής και στις αιώνιες αξίες του ανθρωπισμού.

A

audiomusic

Guest
RDoherty said:
Ναι, έχει ήδη αποφασισθεί αυτό. Αλλά για τα δοσμένα ήδη λεφτά πρέπει να υπάρξει μια κάποια ανταπόδοση. Ακόμα και η σκληρότερη κριτική μπορεί να είναι εποικοδομητική, αρκεί να βασίζεται πάνω στις αδήριτες αρχές της λογικής και στις αιώνιες αξίες του ανθρωπισμού.
Μα τι λέτε τώρα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Ανταπόδοση για τα 6€ που δώσατε και δεν μείνατε ικανοποιημένος? Μην τρελαθούμε τελείως!

Μήπως το κράτος το οποίο ζείτε σας παρέχει σωστές υπηρεσίες; Και όμως το πληρώνετε και το πληρώνουμε όλοι μας. Δεν βλέπω να κάνετε κάτι για αυτό όμως....

Αν πρόκειται να συζητήσουμε, ας είναι επί της ουσίας λοιπόν.

Επίσης αυτή η εκδικητική στάση δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο που επικαλείται τα Ευαγγέλια και το λόγο του Κυρίου.

Έχω την αίσθηση ότι διακατέχεστε από εμπάθεια και συμφέροντα. Μακάρι να κάνω λάθος.

Ευχαριστώ.

Reaction score
298
audiomusic said:
Ανταπόδοση για τα 6€ που δώσατε και δεν μείνατε ικανοποιημένος?
Nαι. Μετά από ενδελεχή ανάλυση κόστους/ωφελείας, συμπέρανα ότι το περιοδικό είναι υπερτιμημένο κατά 5,50 ευρώ. Δηλαδή 1100%! Να πώς παίρνει φωτιά ο πληθωρισμός :shock:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.080
audiomusic said:
RDoherty said:
Ανταπόδοση για τα 6€ που δώσατε και δεν μείνατε ικανοποιημένος? Μην τρελαθούμε τελείως!

...
Κοίταξε, επειδή τα έχεις μπερδέψει ελαφρώς, και παρά το γεγονός ότι τελούμε υπό συνθήκες καπιταλισμού, προσφέρομαι να σε ξεμπερδέψω τελείως δωρεάν. Λοιπόν, το ύψος του αντιτίμου δεν συμβαδίζει με την ορθότητα του λόγου, ούτε και αποτελεί συγχωροχάρτι. Εάν κοιτάξω τον ανταγωνισμό και στη συνέχεια βγω στην αγορά με ένα περιοδικό, ή εφημερίδα, ή βιβλίο, ή ο,τιδήποτε άλλο, αλλά σε υποπολλαπλάσια τιμή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να λέω ό,τι μαλακία μου κατέβει στη κεφάλι.

Επίσης, δεν αποτελεί συγχωροχάρτι η προτροπή σε κάποιον να μην αγοράσει κάποιο περιοδικό. Όταν δημοσιεύεις, ΚΡΙΝΕΣΑΙ, είτε αυτά που γράφεις είναι ορθά, είτε ΠΑΠΑΡΙΕΣ, είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.

Να με συγνωρείς για το έντονο ύφος, αλλά, ξέρεις, επειδή είσαι χαϊεντάς και ίσως να μην το γνωρίζεις, ο Νόμος του Ohm και το πέταγμα του γαϊδάρου ισχύουν αμφότερα και στα λύκεια του Belle Air, και σ΄αυτά της Μποτσουάνα.

A

audiomusic

Guest
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:
audiomusic said:
RDoherty said:

...

Κοίταξε, επειδή τα έχεις μπερδέψει ελαφρώς, και παρά το γεγονός ότι τελούμε υπό συνθήκες καπιταλισμού, προσφέρομαι να σε ξεμπερδέψω τελείως δωρεάν. Λοιπόν, το ύψος του αντιτίμου δεν συμβαδίζει με την ορθότητα του λόγου, ούτε και αποτελεί συγχωροχάρτι. Εάν κοιτάξω τον ανταγωνισμό και στη συνέχεια βγω στην αγορά με ένα περιοδικό, ή εφημερίδα, ή βιβλίο, ή ο,τιδήποτε άλλο, αλλά σε υποπολλαπλάσια τιμή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να λέω ό,τι μαλακία μου κατέβει στη κεφάλι.

Επίσης, δεν αποτελεί συγχωροχάρτι η προτροπή σε κάποιον να μην αγοράσει κάποιο περιοδικό. Όταν δημοσιεύεις, ΚΡΙΝΕΣΑΙ, είτε αυτά που γράφεις είναι ορθά, είτε ΠΑΠΑΡΙΕΣ, είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.

Να με συγνωρείς για το έντονο ύφος, αλλά, ξέρεις, επειδή είσαι χαϊεντάς και ίσως να μην το γνωρίζεις, ο Νόμος του Ohm και το πέταγμα του γαϊδάρου ισχύουν αμφότερα και στα λύκεια του Belle Air, και σ΄αυτά της Μποτσουάνα.
Αγαπητέ φίλε,

μετά το Βατερλώ σας με τα πυρέξ, επιτρέψτε μου να μην σας παίρνω στα σοβαρά γιατί, το ποιος γράφει ανακρίβιες και ποιός έχει λόγους να το κάνει είναι ηλίου φαεινότερον. Ξέρετε η εξυπνάδα και η γελοιότητα είναι δυο πράγματα που οι αναγνώστες έχουν την ικανότητα να τα αναγνωρίζουν και να τα διαχωρίζουν. Στην προκειμένη περίπτωση, στα γραπτά σας διακρίνω μόνο το δεύτερο.

Ευχαριστώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.080
Μη με ευχαριστείς για τίποτα, μόνον εξήγησέ μου αυτά τα περί του, πώς το λένε μωρέ, του Βατερλού με τα Pyrex... Για πες, για πες...

Reaction score
298
audiomusic said:
μετά το Βατερλώ σας με τα πυρέξ, επιτρέψτε μου να μην σας παίρνω στα σοβαρά
Φίλτατε, φίλτατε, φαντάζεστε νίκες εκεί όπου δεν υπάρχουν. Το λινκ της NASA που παραθέσατε αναφέρεται στο διαστημικό λεωφορείο. Αυτό έχει τόση σχέση με το θέμα μας, όση το τεφλόν του τηγανιού με το πολυτετραφθοροαιθυλένιο των στολών των αστροναυτών :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.080
Οσον αφορά το τεύχος του High Fidelity που αναζητείς, μάλλον κάπου το έχω, αλλά δεν το δίνω, γιατί δεν έχω... backup. Αν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο, κάποιο άρθρο ή κάτι άλλο, ευχαρίστως να το σκανάρω και να το ανεβάσω, ή να σου στείλω τις εικόνες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988