- Reaction score
- 169
Απάντηση: Περι καλωδιων ο λογος...
καμ αν... θρόου ας ε μπόουν χήαρ...
καμ αν... θρόου ας ε μπόουν χήαρ...
Αρ γιου φάκιν κίντιν με? Ιφ φάκιν κέιμπλς χεβ σασπένς, δεν "χτυποκάρδγια στο θρανίο" ίζ ε φάιβ σταρ φάκιν θρίλλερ...λαιφ γουιθαουτ σασπενς ιζ ε μποριγκ λαιφ
άκουσες τα μαύρα; και πως παίζουν?Επειδή δεν έχω ακούσει καλώδιο ρεύματος πλην των γνωστών μαμά μαύρων
τι σε νοιάζει; γίνεται. να, αυτά.ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ;
αμα κατεβεις αθηνα θα καταραστεις που ηρθες ............Τι να πω ρε φίλε δεν ξέρω. Εγώ ήξερα ότι κάθε μηχάνημα έχει το καλώδιο ρεύματός του μέχρι προχθές.
Τώρα ακούω ότι "παίζουν" καλώδια ρεύματος, ρακ, αντικραδασμικά. Πως γίνεται αυτό; Εγώ τα έχω τα μηχανήματά μου χύμα στο κύμα το ένα πάνω στο άλλο. Ψάχνω μια επιστημονική-λογική εξήγηση.
Αλλος λεει αλλιωνει την γευση :114:αμα κατεβεις αθηνα θα καταραστεις που ηρθες ............
αν ερθεις ελα να δεις τι κανει.......*τη μανα του και τονπατερα του κανει......................
Πεταμένα λεφτά για τα καλώδια; Ισχύει το ίδιο και για τα ρεύματος; Ρε θα με τρελάνετε εδώ. Θα πάρω τα βουνά....Μανώλη, δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις λεφτά σε καλώδια. Κράτα τις προτάσεις του Κώστα, και μην πετάξεις χρήματα. :126:
Κράτησέ τα για πράγματα πιο αναγκαία.
Τότε γιατί τα πάρω καλό πολύπριζο και όχι ένα μάπα (σαν τα καλώδια του τοίχου) και τη βρωμιά να καθαρίσουν τα επί μέρους καλώδια των μηχανημάτων. Εκτός αν το πολύπριζο λειτουργεί σαν φίλτρο, οπότε ένα καλό καλώδιο από την πρίζα έως αυτό είναι λογικά παντελώς περιττό.To πολύ απλό που μπορείς εύκολα να καταλάβεις είναι ότι αρκετά after market είναι θωρακισμένα. Οπότε και τα μηχανάκια παίζουν χωρίς τις παρεμβολές και τα παράσιτα που μπορεί να εκπέμπει το εναλλασσώμενο ρεύμα τόσο κοντά στα κυκλώματα και στα καλώδια μεταφοράς χαμηλών ρευμάτων που στη συνέχεια ενισχύονται.
Υπάρχουν και πολλά άλλα επιχειρήματα λιγότερο ή περισσότερο πιστευτά αλλά ελάχιστα έως καθόλου τεκμηριωμένα/καταγεγραμένα...
Googlαρέ το γιατί κάθε φορά που ανοίγει τέτοια συζήτηση είναι να πάρεις το ποπκόρν και να διαβάζεις προσωπικές απόψεις και εμπειρίες.
Όπως βλέπεις έχω αρκετούς λόγους να είμαι άπιστος Θωμάς για τα καλώδια ρεύματος. Μου φαίνεται περίεργο και αναμένω σχετική επιχειρηματολογία....αναλογικα με τις διαφορες που επιφερουν σε μεσα συστηματα, αυτο λεει ο rose και εχει δικιο. Τη μεγαλυτερη διαφορα που μπορεις να δεις απο καλωδιο ειναι απο ηχειων IMHO.
οποιαδηποτε επιχειρηματολογια ειναι αχρηστη απο τη στιγμη που καποιος κουμπωσει στο συστημα του καλωδια ρευματος και ακουσει διαφορα, απο μικρη εως μεγαλη, εως και placebo :612:Όπως βλέπεις έχω αρκετούς λόγους να είμαι άπιστος Θωμάς για τα καλώδια ρεύματος. Μου φαίνεται περίεργο και αναμένω σχετική επιχειρηματολογία.
Και από αυτί έχω 150% πάνω από το κανονικό-μέσο όρο (μετρημένο από 5-6 ΩΡΛ λόγω πολύ ελαφρών εμβοών παντελώς άσχετων με την ικανότητα ακοής - Έπαθαν πλάκα με τις συχνότητες που πιάνω και με μηδενικές εντάσεις).