Περι καλωδιων ο λογος...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Περι καλωδιων ο λογος...

Τι γελάς μπρε;Κλέφτες θα γίνουμε;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.978

Τα δύο κάτω από 1€

και ένα λίγο πάνω από 1€

Λόγω κρίσης τα προτείνεις Κώστα; :410:
όχι, λόγω ...διατομής! όλα είναι 2x1.5mm κι αρκούν για το συγκεκριμένο ηχείο, το οποίο κατεβαίνει μέχρι τα 3ωμ και δε θα "γουστάρει" λεπτά καλώδια. Φυσικά, η απαιτούμενη ισχύς για τα δυο 6,5''-άρια γουφεράκια είναι πολύ μικρή και υπεραρκεί αυτή η διατομή.

προσωπικά, με αυτά τα ηχεία, θα έπαιρνα αυτό:

το οποίο είναι μια αντιγραφή του belden στο 1/6 της τιμής του belden...

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22513

Σαφώς, η καλύτερη επιλογή παραμένει το γνωστό μας goertz (λόγω εμπέδησης 4ωμ), αλλά όταν ο φίλος που ρωτάει για το τι καλώδιο να επιλέξει μας ενημερώνει πως απειλείται από αλωπεκία και μόνο στην ιδέα καλωδίων στα 200+ ευρώ:

Βλεπω κατι καλωδια 200+ ευρω και μου πεσαν τα μαλλια.
δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξει μια τόσο υγιής αντίδραση!:144:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Για το subwoofer ASW610 της B&W τι καλωδιο προτεινετε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Με rca:116:

Έλα ρε Μάνο,τράβα πάρε ένα απλό καλώδιο και μην αγχώνεσαι.Άντε το πολύ-πολύ να έχει και γείωση μπας και σου χρειαστεί..

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Οκ φιλε μου. Ειναι απτο πολυ τρακ που φτιαχνω πρωτη φορα home cinema!! Θελω ναναι ολα στην εντελεια οταν ολοκληρωθει!!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

costas EAR, για αυτα εδω τι λες;
http://musica.gr/προϊόντα/ΕπΑΓΓΕΛΜΑ...82ΚΑΛΩΔΙΟΗΧΕΙΩΝTWINAXIAL2x1.5BLK17014001.html

Ειναι 2χ1.5 σαν αυτα που προτεινεις αλλα με βολευουν γιατι το μαγαζι αυτο ειναι 5 λεπτα απτο σπιτι μου.
βεβαια εχει και πιο χοντρα π.χ. 2χ2.5

Ποια λες να προτιμησω;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.978

costas EAR, για αυτα εδω τι λες;
http://musica.gr/προϊόντα/ΕπΑΓΓΕΛΜΑ...82ΚΑΛΩΔΙΟΗΧΕΙΩΝTWINAXIAL2x1.5BLK17014001.html

Ειναι 2χ1.5 σαν αυτα που προτεινεις αλλα με βολευουν γιατι το μαγαζι αυτο ειναι 5 λεπτα απτο σπιτι μου.
βεβαια εχει και πιο χοντρα π.χ. 2χ2.5

Ποια λες να προτιμησω;
αυτά είναι άριστα.
αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος των αγωγών (ή η τιμή), προτίμησε τα 2Χ2,5mm ή και τα 2Χ4mm (φυσικά, είναι υπερβολικά για τα ηχεία σου, αλλά δε θα ξεπαραδιαστείς κιόλας).
Τα Belden είναι κορυφές καλώδια. Κι εγώ αυτά χρησιμοποιώ, τα 4mm. Πανάκριβα...:116:

ΥΓ.1. μη βάλεις βύσματα (μπανάνες ή δίχαλα). Γύμνωσε το καλώδιο (1cm, όχι 10cm γυμνό καλώδιο, δε χρειάζεται!)και σφίξτο γερά γερά στις μπόρνες του ηχείου και του ενισχυτή. ΠΟλύ γερό σφίξιμο, μη το ...φοβάσαι, δε παθαίνει τίποτα. Και μετά από μερικές μέρες, ξανασφίξτο, μπορεί να παίρνει κι άλλο σφίξιμο. Κι ασχολήσου με κάτι άλλο, ξέχνα τα καλώδια, πες πως δεν υπάρχουν...

ΥΓ.2. αν δε βαριέσαι, άνοιξε το ηχείο και άλλαξε τα καλώδιά του (της εσωτερικής καλωδίωσης) με το ίδιο αυτό καλώδιο. Αποκλείεται να έχουν βάλει τόσο χοντρό ή τόσο καλό καλώδιο ηχείων εκεί μέσα...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Oκ,σευχαριστω πολυ. οσο για το νανοιξω το ηχειο,δεν εχω ιδεα απο δαυτα οποτε δε το ρισκαρω!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.978

α, δεν είναι κάτι φοβερό, ένα κατσαβίδι χρειάζεται και λίγη υπομονή. Η αρχή είναι να γίνει, και μετά, σιγά σιγά, παίρνεις τον "αέρα" του ντιούη...

Reaction score
15.548

κανει κοστολογιο τωρα...:116:

προβληματισμενο τον βλεπω....:422::403:

Κωστη....τα γυαλια τι βαθμου ειναι...:118:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αν θες σου δανειζω καβουρα 70ιντσο ωστε να σφιξεις καλα τις μπορνες, μην τις φοβασαι , το πολυ πολυ να ξεσκισεις την χουφτα που ειναι βιδωμενες οι μπορνες σου, οσο αφορα το καλωδιο , οταν καταλειξεις , πες μου (αν εισαι αθηνα) να σου φερω κατι να σου ρειξει τα μαλλια......

Reaction score
169

Δεν το λες καλύτερα εδώ να γλυτώσει ο άνθρωπος και την τριχόπτωση? (να παίρνουμε και μεις ιδέες?) :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Δεν το λες καλύτερα εδώ να γλυτώσει ο άνθρωπος και την τριχόπτωση? (να παίρνουμε και μεις ιδέες?) :)
θες να πεσει o server :138:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
Re: Απάντηση: Περι καλωδιων ο λογος...

χαχαχα! παιδια συνεχιστε ετσι! καλη χρονια σε ολους!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
αρτζι μη το πεις , μη ...ενα τοσο μεγαλο μυστικο δεν πρεπει πιστευω ποτε να αποκαλυφθει...πως θα χει κ σασπενς βεβαια???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

λαιφ γουιθαουτ σασπενς ιζ ε μποριγκ λαιφ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος