Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
36
η "γατα" καρτα για την ωρα ξυριζει και κανει και αυτοματη αναβαθμηση πιστευω βεβαια οτι πρεπει μαλλον στην αναβ/ση να παιζει σημασια και ο δεκτης (humax 5400z).

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Έχω μια επιφύλαξη για αυτό εφόσον η IP θεωρείται προσωπικό δεδομένο. Δεν ξέρω αλλά αυτήν την εντύπωση έχω σχηματίσει.
Εργαζόμουν σε ISP και μπορώ να σου πω με 1000% σιγουριά ότι όχι μόνο ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΑΝ να κρατάμε IP και τηλέφωνα, αλλά και να τα διατηρούμε για πολύ μεγάλο χρόνικό διάστημα (τότε που δούλευα εγώ, 7 χρόνια έπρεπε να τα κρατάμε).

Υποχρεούμασταν εκ νόμου... αλλά αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνταν και για τα DSS συστήματα της εταιρείας...

Reaction score
0
Απάντηση: Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Δηλαδή για να καταλάβω φίλε NikosK κρατάγατε και τις IP στις οποίες συνδέονται οι χρήστες (ιστοσελίδες,live messanging,ftp) ή μόνο ότι η IP xxx.xxx.xxx.xxx συνδέθηκε την Χ ώρα; Γιατί αν ισχύει το πρώτο σημαίνει ότι όλοι παρακολουθούνται......

Reaction score
0

Καρτες υπαρχουνε free και παιζουναι και μια χαρα..Τωρα ο Καραλης ας λεει οτι θελει..60 e γιατι;;Για την αθλια εικονα για τον δεκτη και το ταψι της πλακας,γιατι;;Εχουμε στο στρδο με το που ριξει λιγο χιονακι χανουμε τα παντα..Το μονο καλο του δεκτη ακομα και του pvr ειναι οτι δειχνει οτι σου λεει το προγραμμα της εβδομαδας..Απο επαναλυψεις,αλλο τιποτα,μια εβδομαδα τα ιδια δειχνουνε..Και δενδινω 16 στον οτε να κατεβαζω και να βλεπω οτι θελω...Ειδαμε το πακετο του SKY στην Ιταλια μαζι με την ποιοτητα και τα καναλια κια την τιμη και χασαμε την μπαλα...60e..Τρελοι ειναι..

Reaction score
0

Αν πρόκειται να μπλέξεις με παρανομίες κάντο με κάποιο πακέτο που αξίζει και όχι με τη νόβα. Εγώ δίνω 50 ευρώ τον μήνα και βλέπω sky italia με πολύ καλή εικόνα , hd κανάλια , τεράστια ποικιλία και fox life,crime,απλό ,fx,cult και άλλα τόσα κανάλια με σειρές. Παράνομα θεωρητικά βλέπω αλλά ήδη μια παρόμοια υπόθεση έχει πάει στο ευρωπαικό δικαστήριο (απο ιδιοκτήτες pub στην αγγλιά) και που ξέρεις μπορεί να δούμε και εδώ φως.

Reaction score
4

Δηλαδή για να καταλάβω φίλε NikosK κρατάγατε και τις IP στις οποίες συνδέονται οι χρήστες (ιστοσελίδες,live messanging,ftp) ή μόνο ότι η IP xxx.xxx.xxx.xxx συνδέθηκε την Χ ώρα; Γιατί αν ισχύει το πρώτο σημαίνει ότι όλοι παρακολουθούνται......
Οχι φυσικά. Εννοείτε κανείς δεν κρατάει τις ΙΡ που επισκέπτετε ο χρήστης. Εννοώ τις ΙΡ που τους δίναμε.
Το αν θα τους πιάσουν εξαρτάται απο την server. Αν κάτσουν να τον παρακολουθήσουν 2-3 λεπτά, πριν τον κλεισουν και τον κατάσχουν, τότε θα πιάσουν και τους χρήστες....

Σε αντίθεση με τα τηλέφωνα που κρατούσαμε τα πάντα, μιας και ήταν αναγκαία και για τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας (πχ έκδοση λογαριασμών)

Reaction score
0
Δεν νομίζω να είναι προς τιμήν κανενός ISP να γίνει γνωστό ότι δίνει τους χρήστες του. Θα γίνει χαμός.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Δεν νομίζω να είναι προς τιμήν κανενός ISP να γίνει γνωστό ότι δίνει τους χρήστες του. Θα γίνει χαμός.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Ο κάθε ISP είναι υποχρεωμένος απο το νόμο να παρέχει την πληροφορία που οι αρχές θα του ζητήσουν.

Αλλωστε οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι πάμπολλες φορές λογαριασμού χρηστών έχουν προσωρινά (ή και μόνιμα) απενεργοποιηθεί, λόγω παραπόνων εταιριών-ιδιοκτητών περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων σε ISP's.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Ο κάθε ISP είναι υποχρεωμένος απο το νόμο να παρέχει την πληροφορία που οι αρχές θα του ζητήσουν.

Αλλωστε οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι πάμπολλες φορές λογαριασμού χρηστών έχουν προσωρινά (ή και μόνιμα) απενεργοποιηθεί, λόγω παραπόνων εταιριών-ιδιοκτητών περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων σε ISP's.

Πολύ σωστό. Ας βγει λοιπόν κάποιος ISP και ας πει οτι εγώ θα δώσω τα πλήρη στοιχεία του χρήστη που θα κατεβάσει από πχ torrent οτιδήποτε. Ας το κάνει και κατόπιν συζητάμε το θέμα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι "σπασμένων" καρτών (όχι όπως νομίζετε)!!!

Πολύ σωστό. Ας βγει λοιπόν κάποιος ISP και ας πει οτι εγώ θα δώσω τα πλήρη στοιχεία του χρήστη που θα κατεβάσει από πχ torrent οτιδήποτε. Ας το κάνει και κατόπιν συζητάμε το θέμα.
Φυσικα και θα το κάνει.
Πρόσεξε το μήνυμά μου... οι εταιρείες έκαναν παράπονα.
Δεν έκαναν μηνύσεις, ώστε να ζητηθούν στοιχεία απο τις αρχές.

Αν αυτά ζητηθούν (και σε πληροφορώ ότι γι τηλεφωνικές κλήσεις ζητούνται συχνότατα) αυτά θα δωθούν. Δεν γίνετε διαφορετικά.

Τσέκαρε και την σύμβασή σου. Το λέει ξεκάθαρα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.861

Και αν κάποιος κατεβάζει από torrent μέσω ασύρματου ρούτερ του γείτονα,ποιος την πληρώνει;

Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση Νίκο;

Reaction score
0

Sorry,
Αλλά νομίζω οτι συζήτηση εδώ μέσα "υποδαυλίζεται" από "NOVA Spies"
Tρόποι υπάρχουν. Εδώ λογικά δεν θα βρείτε την απάντηση.

Reaction score
6

Ναι , και εγώ νομίζω ότι πρέπει να κλειδώσει το topic...
Την απάντησή του πρέπει να την πήρε ο DIMITRIS K. ...
Δεν υπάρχει λόγος να επεκτεινόμαστε σε κάτι που ακροβατεί ανάμεσα στη νομιμότητα και την παρανομία, ούτε να πλατιάζουμε και να ασχολούμαστε με τα αρχεία των ISP...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Σε αυτη την περίπτωση το θέμα κλείνει.
Οι απαντήσεις νομίζω και εγω ότι δόθηκαν, τους τρόπους δεν θα τους αναλύσουμε, οπότε ...next... :109:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988