- Reaction score
- 36
η "γατα" καρτα για την ωρα ξυριζει και κανει και αυτοματη αναβαθμηση πιστευω βεβαια οτι πρεπει μαλλον στην αναβ/ση να παιζει σημασια και ο δεκτης (humax 5400z).
Εργαζόμουν σε ISP και μπορώ να σου πω με 1000% σιγουριά ότι όχι μόνο ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΑΝ να κρατάμε IP και τηλέφωνα, αλλά και να τα διατηρούμε για πολύ μεγάλο χρόνικό διάστημα (τότε που δούλευα εγώ, 7 χρόνια έπρεπε να τα κρατάμε).Έχω μια επιφύλαξη για αυτό εφόσον η IP θεωρείται προσωπικό δεδομένο. Δεν ξέρω αλλά αυτήν την εντύπωση έχω σχηματίσει.
Οχι φυσικά. Εννοείτε κανείς δεν κρατάει τις ΙΡ που επισκέπτετε ο χρήστης. Εννοώ τις ΙΡ που τους δίναμε.Δηλαδή για να καταλάβω φίλε NikosK κρατάγατε και τις IP στις οποίες συνδέονται οι χρήστες (ιστοσελίδες,live messanging,ftp) ή μόνο ότι η IP xxx.xxx.xxx.xxx συνδέθηκε την Χ ώρα; Γιατί αν ισχύει το πρώτο σημαίνει ότι όλοι παρακολουθούνται......
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Δεν νομίζω να είναι προς τιμήν κανενός ISP να γίνει γνωστό ότι δίνει τους χρήστες του. Θα γίνει χαμός.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Ο κάθε ISP είναι υποχρεωμένος απο το νόμο να παρέχει την πληροφορία που οι αρχές θα του ζητήσουν.
Αλλωστε οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι πάμπολλες φορές λογαριασμού χρηστών έχουν προσωρινά (ή και μόνιμα) απενεργοποιηθεί, λόγω παραπόνων εταιριών-ιδιοκτητών περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων σε ISP's.
Φυσικα και θα το κάνει.Πολύ σωστό. Ας βγει λοιπόν κάποιος ISP και ας πει οτι εγώ θα δώσω τα πλήρη στοιχεία του χρήστη που θα κατεβάσει από πχ torrent οτιδήποτε. Ας το κάνει και κατόπιν συζητάμε το θέμα.