Περι roon ο λογος (αποριες επεξηγησεις)

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
1.509
Reaction score
3.421
Πώς θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε Roon ROCK και Dirac αποτελεσματικά; Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το ROCK γιατί δεν μπορώ να κάνω με έναν υπολογιστή την δουλειά αλλά θα πρέπει να είναι και άλλος υπολογιστής ανοικτός.
Εννοείς Dirac που να τρέχει σε PC φαντάζομαι. Γιατί αν ήθελες π.χ. να στέλνεις το σήμα από το ROCK σε ένα minidsp Flex με Dirac, μια χαρά γίνεται.

Για να τρέχει σε PC όχι απλά δεν γίνεται με το ROCK, αλλά θέλει και Windows (ή macOS). Άρα θα πρέπει να βάλεις Windows και να στήσεις roon και Dirac μαζί.

Που κι αυτό ακόμα εμένα δεν μου δουλεύει πάντα 100% σωστά. Αφενός ο Dirac Live Processor μια στο τόσο αποφασίζει να σκάσει και κλείνει, ή όταν αντ'αυτού χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο VST host (π.χ. Cantabile) μερικές φορές έχει artifacts ο ήχος. Ίσως για αυτό το τελευταίο να φταίει το PC που είναι παλιό όμως (αν και δεν ανεβάζει CPU) γιατί στο laptop όσες φορές το δοκίμασα δεν το έκανε.
 


Μηνύματα
934
Reaction score
1.074
Μετά από μια υπαρξιακή κρίση κατάλαβα πως δεν ακούω διαφορές από τα ηχεία μου. Και λογικό αφού είναι πάνω στο γραφείο και πάντα σε χαμηλές εντάσεις.

Οπότε ότι είχα αποκτήσει από το "θείο" έγινε FLAC 44/16.

Πάλι το αγαπητό roon με έσωσε. Με ελάχιστα κλικ καθάρισα τη βιβλιοθήκη μου από τα περιττά διπλά που είχα. Κάποια άλμπουμ τα είχα 4-5 φορές. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν. Θα συμμαζέψω και λίγο τους κενούς φακέλους και θεωρώ πως θα ηρεμήσω.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
163.901
Μηνύματα
2.626.150
Members
36.697
Νεότερο μέλος
kokkinakisf
Top