Πιατο 0.60 + αποκωδικοποιητης απο Makro

Reaction score
0
Γεια σας, πρωτη φορα εδω.

Πηρα χθες απο μακρο σετ πιατο 0.60m + συσκευη που ειναι και για δορυφορικη ληψη αλλα και ψηφιακη με 60€ τελικη.

Θα εγκατασταθει Βορειο Ευβοια:
  1. Θα πιανουν εκει τα ψηφιακα της ΕΡΤ;
  2. Απο SAT-Radio τι γινεται; Υπαρχει λιστα ποια αναμεταδιδουν, ελληνικα και ξενα;
  3. Απο δορυφορικα ελευθερα καναλια θα πιανω τιποτα της προκοπης; Θα προτιμουσα να μου πει καποιος που εχει 0.60 σε αυτο το ερωτημα.
  4. Μπορω να πιανω τους 2 βασικους δορυφορους ταυτοχρονα ή πρεπει να τρεχω ταρατσα συνεχεια;
Αυτα προς το παρον,
χαιρομαι που υπαρχει community δορυφορικης.

Reaction score
173
Απάντηση: Πιατο 0.60 + αποκωδικοποιητης απο Makro

Καλως ηρθες στην παρεα μας

1.Τα καναλια της ΕΡΤ δεν εχουν καμμια σχεση με το κατοπτρο αφου ειναι επιγεια και τα λαμβανεις οπως και τα υπολοιπα με απλη κεραια.
2.Στο χοτμπερτ 13Ε εχει μερικα ελευθερα τπτ αξιο λογου.Εκτος κι αν πας στον ελλας σατ αλλα κι εκει....χμ
3.Τα ελευθερα παντου ειναι και σχεδον αδιαφορα.Γι'αυτο ειναι και ελευθερα.
4.Με ενα καλο σεταπ δεν εχεις καμμια δουλεια ξανα στην ταρατσα.Το 0,60 ειναι πολυ μικρο εστω και για ενα δορυφορο.Αν παρεις ενα 1,00 και πανω μπορεις να βαλεις 13Ε παρακεντρο και 19,2 κεντρο.

Για καναλια και δορυφορους ριξε μια ματια εδω http://www.lyngsat.com/

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πιατο 0.60 + αποκωδικοποιητης απο Makro

Καλως ηρθες στην παρεα μας

1.Τα καναλια της ΕΡΤ δεν εχουν καμμια σχεση με το κατοπτρο αφου ειναι επιγεια και τα λαμβανεις οπως και τα υπολοιπα με απλη κεραια.
2.Στο χοτμπερτ 13Ε εχει μερικα ελευθερα τπτ αξιο λογου.Εκτος κι αν πας στον ελλας σατ αλλα κι εκει....χμ
3.Τα ελευθερα παντου ειναι και σχεδον αδιαφορα.Γι'αυτο ειναι και ελευθερα.
4.Με ενα καλο σεταπ δεν εχεις καμμια δουλεια ξανα στην ταρατσα.Το 0,60 ειναι πολυ μικρο εστω και για ενα δορυφορο.Αν παρεις ενα 1,00 και πανω μπορεις να βαλεις 13Ε παρακεντρο και 19,2 κεντρο.

Για καναλια και δορυφορους ριξε μια ματια εδω http://www.lyngsat.com/
Καλως σας βρηκα,

Σαφως και το γνωριζω οτι το πιατο δεν εχει σχεση με την πλατφορμα της ερτ, uhf ειναι τα ψηφιακα, το ερωτημα μου ητο αν καλυπτουν Βορειο Ευβοια οι πομποι. Γνωριζεις;

Ειδα στο Link Που μου εδωσες μια κατηγορια ΟΤΕ για τον hellas sat που πιανει πολλα; τι ειναι αυτο ακριβως; συνδρομητικο;

Επισης σχετικα με τα ραδιοφωνικα καναλια τι γινεται; απο ελληνικα τουλαχιστον ποια θα εχω;

Ευχαριστω.

Reaction score
4
σε αυτή τη σελίδα, θα δείς τα κανάλια του HellasSat 2 . Το πακέτο του ΟΤΕ είνια ελεύθερο.
http://www.lyngsat.com/hellas2.html
Οπως είπε και ο Φάνης, γενικότερα, δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο ελεύθερο σε κανένα δορυφόρο, με εξαίρεση ίσως τα Γερμανικά κανάλια στον Astra 19,2 και κάποια Αγγλικά στον Astra 28 (δύσκολος για το πίατο σου)

Reaction score
0
σε αυτή τη σελίδα, θα δείς τα κανάλια του HellasSat 2 . Το πακέτο του ΟΤΕ είνια ελεύθερο.
http://www.lyngsat.com/hellas2.html
Οπως είπε και ο Φάνης, γενικότερα, δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο ελεύθερο σε κανένα δορυφόρο, με εξαίρεση ίσως τα Γερμανικά κανάλια στον Astra 19,2 και κάποια Αγγλικά στον Astra 28 (δύσκολος για το πίατο σου)

H διαμετρος του εχει τη δυνατοτητα ληψης απο Hotbird 13,εφοσον γυριστει και ΟΛΩΝ αυτων που εχει στη λιστα του; (http://www.lyngsat.com/hb6.html)

Reaction score
180
Με 60cm νομιζω οτι θα χασεις καποια καναλια του ΗΒ. Ποσα και ποια? Δυσκολη η απαντηση.

Reaction score
0
Θα τον εχω διπλασιο

Με 60cm νομιζω οτι θα χασεις καποια καναλια του ΗΒ. Ποσα και ποια? Δυσκολη η απαντηση.
Tελικα οσο κι αν λενε οι γυναικες.. το μεγεθος μετραει.

Μακαρι να το ειχα διπλασιο..

Reaction score
0

Να παρεις ενα πιατακι 2μ να κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Το .60 δεν πιανει τιποτα!

Reaction score
0

Επισης ο συγκεκριμενος αποκωδικοποιητης δεν ανοιγει τιποτα εκτος απο τα Free προγραμματα.

Reaction score
0
To ξερω, δε θελω τιποτα παραπανω απο free. Στο εξοχικο μου θα το βαλω, απλα να χαζευω και τιποτα αλλο εκτος ελληνικων και να εχω και ραδιοφωνικους σταθμους.

Reaction score
0

Αγορασε ενα πιο μεγαλο πιατακι να εχεις περισσοτερα!

Reaction score
0
φιλε μου ποιον δεκτη πηρες?για να καταλαβεις τi διαμετρο πιατου χρειαζεσαι θα πας στη σελιδα που σου εδωσε ο φιλος και διπλα στις συχνοτητες του καθε δορυφορου θα δεις τη δεσμη του δορυφορου στην οποια ανηκει ο καθε αναμεταδοτης.εκει θα καταλαβεις τι θελεις.το 60αρι ειναι ικανοποιητικο προς μικρο για hotbird 13 k astr19. θα σου προτεινα με 20ευρω ενα 90αρι να εισαι ανετος και με +20ευρω μια βαση,ενα δευτερο lnb μαζι με ενα diseq και θα εχεις hotbird + astra.μια φορα κανεις την εγκατασταση κ σιγουρα θα το μετανιωσεις αργοτερα.π.χ στον αστρα εκπεμπει ελευθερο το eurosport...

o astra εχει πιο πολλα γερμανικα κ κεντρικής ευρώπης ενω ο hotbird ιταλικα και αραβικα.
για ελληνικα ραδιοφωνα κ καποια μικρα καναλια (καθως τα σημαντικα ειναι κωδικοποιημενα στη νοβα) ειναι στο hellasat.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv