Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Μαστρο Πάνο ορίστε η απάντηση σου!!!!! Ποιος είπε ότι οι εταιρίες βγάζουν blu ray για αντιγραφή για ταινίες ???όχι καλέ για αρχεία μεγάλα είναι :135: ……..(έχω την εντύπωση ότι όλα τα αρχεια από όλα τα υπουργεία της ελλαδος να βάλεις εκει….. πάνω από 10 gb δε παίρνει….) κατά τα άλλα απαγορεύεται η αντιγραφή ταινιών …. :142: http://www.crunchgear.com/2011/04/04/panasonic-announces-worlds-first-rewritable-100gb-bdxl-disc/ τσαμπα πραμα!πάρε κοσμο 100 e mono
Φίλε Νάσο, δεν είχα πάρει καν χαμπάρι τα δισκάκια BDXL, :120: αλλά ούτως ή άλλως η τιμή τους είναι απλά απαγορευτική, αναρωτιέμαι ποιος τρελός θα δώσει 85 ευρώ περίπου για να αγοράσει ένα δισκάκι Blu-ray 100GB;! :118:

Reaction score
74

Στο μεταξύ, οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν πολύ γρήγορα και στα 50άρια δισκάκια παιδιά, δείτε εδώ: Με την τωρινή ισοτιμία του ευρώ αγοράζετε 10 Verbatim εκτυπώσιμα 50άρια με 35 ευρώ, δηλαδή μόλις 3,5 ευρώ το ένα! :111:
Tο ιδιο Παναγιωτη και αυτα
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200475892103

29 Λιρες Αγγλιας με τη σημερινη ισοτιμια 32.56 Ευρα ... 3.26 Ε/δισκο
http://www.bestcalculator.org/finance/currency-converter.php?amount=29.00&from=GBP&to=EUR

Κατεβαινουν οι τιμες οντως... εβαλα τα συγκεκριμενα TDK γιατι απλά τα δοκιμασα και 10 στα 10 καηκαν τελεια σε ταχυτητα 6.2Χ οπως εγραψα παλιοτερα.
βεβαια υπαρχουν και φτηνοτερα αλλα δεν τα δοκιμασα

http://cgi.ebay.co.uk/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-Bluray-Repacked-/160550809083?pt=BI_Blank_Media&hash=item256192edfb

Στα 37 USD δλδ 24.93 Ευρα...:111: δλδ 2.49 Ευρα/δισκο
http://www.bestcalculator.org/finance/currency-converter.php?amount=37.00&from=USD&to=EUR

Βεβαια για να λεμε την αληθεια με τα μεταφορικά και τα κερατιατικα του PAYPAL το 3.26 Ε/δισκο θα πλησιασει το 4.0 Ε/δισκο...
Αλλα δεν γινεται και αλλιως... Αυτα να τα βλεπουν οι μασκαραδες της Ελληνικης Αγορας... με τις εξωπραγματικες τους τιμες...

Reaction score
1

Βεβαια για να λεμε την αληθεια με τα μεταφορικά και τα κερατιατικα του PAYPAL το 3.26 Ε/δισκο θα πλησιασει το 4.0 Ε/δισκο...
Αλλα δεν γινεται και αλλιως... Αυτα να τα βλεπουν οι μασκαραδες της Ελληνικης Αγορας... με τις εξωπραγματικες τους τιμες...
Αυτό το βλέπουμε συχνά στο ebay, δηλαδή τα ίδια ακριβώς δισκάκια από τον ίδιο πωλητή, να πωλούνται σε δύο διαφορετικές τιμές, μία αλμυρούτσικη με δωρεάν όμως μεταφορικά, και μία τιμή σκότωμα μεν που όμως με τα μεταφορικά έρχεται ακριβώς μία η άλλη με την άλλη με τα δωρεάν μεταφορικά. Παιχνίδια marketing του κ@λου θα έλεγα... :116:

Όσο για τα ελληνικά καταστήματα, σχεδόν όλοι τους είναι απλά για κλοτσιές όσον αφορά τις τιμές τους στα Blu-ray δισκάκια. Μας περνάνε για χοντρομ@λ@κες και καλά κάνουν, αφού τους έχουμε δώσει εμείς το δικαίωμα αυτό για πολλά χρόνια, μια και δεν διαθέτουμε ίχνος καταναλωτικής συνείδησης. :116:

Μόνο το τελευταίο διάστημα με την οικονομική κρίση, ο μέσος Έλληνας αρχίζει σιγά σιγά να ξυπνάει και να ψάχνεται με το θέμα των τιμών...

Reaction score
8

Φίλε Νάσο, δεν είχα πάρει καν χαμπάρι τα δισκάκια BDXL, αλλά ούτως ή άλλως η τιμή τους είναι απλά απαγορευτική, αναρωτιέμαι ποιος τρελός θα δώσει 85 ευρώ περίπου για να αγοράσει ένα δισκάκι Blu-ray 100GB;!

Καλά για αγορά ούτε κουβέντα (προς το παρών όχι τώρα) … .απλά αφού ξεκίνησαν τα 100αρια ξεκινά ποιο μεγάλο πάρτη με αντιγραφή ταινιών!!!και ο λόγος απλά είναι ότι ας πούμε μια ταινία σε 2 μέρη η ακόμα και μια τριλογία, σε se foul BDMV θα χωρά και …έχεις εξοικονόμηση σε εκτυπώσεις ,case blu-ray ,χαρτί γυαλιστερό , και… φυσικά πιάνουν λιγότερο χώρο ……όμως κάνα νέο ….απο το μέτωπο (cinavia)..;έχουμε?

Reaction score
1

όμως κάνα νέο ….απο το μέτωπο (cinavia)..;έχουμε?
Λοιπόν, από κάποια πηγή που πρέπει να είναι αξιόπιστη για το συγκεκριμένο θέμα, έχουμε τα εξής. Καταρχήν οι ταινίες σε Blu-ray που είναι «μολυσμένες» με τον ιό Cinavia (στοιχεία από τέλος περίπου του Φλεβάρη):

The losers
The karate Kid (2010)
Salt
The Other Guys
Resident Evil Afterlife
Takers
Burlesque
Social Network
The Tourist
Green Hornet

Αρκετά κουφό μου φάνηκε το γεγονός ότι και δύο dvd είναι «μολυσμένα»:
Resident Evil AfterLife
Takers

Τώρα, όσον αφορά τα Blu-ray players που επιβεβαιωμένα πλέον έχουν «αρπάξει» Cinavia:
Sony Playstation 3 (PS3) (Από το firmware 3.01)
Pioneer BDP-V6000
Denon DBP-1611UD
Marantz UD5005

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, παρουσιάζει η λίστα με τα Blu-ray players που είναι αμόλυντα μέχρι στιγμής (από χρήστες που τα κατέχουν και το επιβεβαιώνουν):
Philips BDP 7500
Pioneer BDP-51FD
Pioneer LX-52
LG BD-560 (πρέπει να αναβαθμιστεί το firmware για να απενεργοποιηθεί το Cinavia)
Sony S360
Sony S370
Samsung BD-P1650
Samsung BD-C5900/από το firmware BSP-C5900WWB-1009.1
Samsung BD-C550
LG BD-550
Magnavox MBP5130
Philips BDP 2500

Να διευκρινίσω ότι κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, εάν θέλετε τα πιστεύετε ή δεν τα πιστεύετε. Επίσης δεν είναι στοιχεία από ελληνικό site, άρα δεν είναι απαραίτητο ότι θα ισχύουν στα αντίστοιχα ελληνικά μοντέλα...

Reaction score
0

Λοιπόν, από κάποια πηγή που πρέπει να είναι αξιόπιστη για το συγκεκριμένο θέμα, έχουμε τα εξής. Καταρχήν οι ταινίες σε Blu-ray που είναι «μολυσμένες» με τον ιό Cinavia (στοιχεία από τέλος περίπου του Φλεβάρη):

The losers
The karate Kid (2010)
Salt
The Other Guys
Resident Evil Afterlife
Takers
Burlesque
Social Network
The Tourist
Green Hornet
Καποιες απο αυτες εχουν σε συγκεκριμενα Regions,σε καποια αλλα μπορει να ειναι καθαρες.

Αρκετά κουφό μου φάνηκε το γεγονός ότι και δύο dvd είναι «μολυσμένα»:
Resident Evil AfterLife
Takers
Ειναι αληθεια.

Τώρα, όσον αφορά τα Blu-ray players που επιβεβαιωμένα πλέον έχουν «αρπάξει» Cinavia:
Sony Playstation 3 (PS3) (Από το firmware 3.01)
Pioneer BDP-V6000
Denon DBP-1611UD
Marantz UD5005
Για το PS3 ξερω για την 3.60 μονο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αγαπητά μέλη σας ενημερώνω ότι έγινε μεταφορά μερικών μηνυμάτων που είχαν σχέση γενικά με την αναπαραγωγή εικόνας από HTPC σε ένα νέο νήμα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

<Καλά για αγορά ούτε κουβέντα (προς το παρών όχι τώρα) … .απλά αφού ξεκίνησαν τα 100αρια ξεκινά ποιο μεγάλο πάρτη με αντιγραφή ταινιών!!!και ο λόγος απλά είναι ότι ας πούμε μια ταινία σε 2 μέρη η ακόμα και μια τριλογία, σε se foul BDMV θα χωρά και …έχεις εξοικονόμηση σε εκτυπώσεις ,case blu-ray ,χαρτί γυαλιστερό , και… φυσικά πιάνουν λιγότερο χώρο ……όμως κάνα νέο ….απο το μέτωπο (cinavia)..;έχουμε? >

Φίλε nasos206 ούτε έτσι συμφέρουν τα 100άρια δισκάκια, 3 ταινίες με κανονικά 25άρια θέλουν 6-7 ευρώ, με 50άρια 14-16 ευρώ
που να φτάσουν τα 80 ευρώ των μεγάλων!
Όσο για το κλείδωμα, το SONY S300 με τελευταία αναβάθμιση, (που το έχει η λίστα κλειδωμένο) 4 από τις πιο πάνω ταινίες τις
παίζει κανονικά, δοκίμασα τις The Karate Kid (2010), Salt, Resident Evil Afterlife (και 2D και 3D), The Tourist,

Reaction score
8

<Καλά για αγορά ούτε κουβέντα (προς το παρών όχι τώρα) … .απλά αφού ξεκίνησαν τα 100αρια ξεκινά ποιο μεγάλο πάρτη με αντιγραφή ταινιών!!!και ο λόγος απλά είναι ότι ας πούμε μια ταινία σε 2 μέρη η ακόμα και μια τριλογία, σε se foul BDMV θα χωρά και …έχεις εξοικονόμηση σε εκτυπώσεις ,case blu-ray ,χαρτί γυαλιστερό , και… φυσικά πιάνουν λιγότερο χώρο ……όμως κάνα νέο ….απο το μέτωπο (cinavia)..;έχουμε? >

Φίλε nasos206 ούτε έτσι συμφέρουν τα 100άρια δισκάκια, 3 ταινίες με κανονικά 25άρια θέλουν 6-7 ευρώ, με 50άρια 14-16 ευρώ
που να φτάσουν τα 80 ευρώ των μεγάλων!
Όσο για το κλείδωμα, το SONY S300 με τελευταία αναβάθμιση, (που το έχει η λίστα κλειδωμένο) 4 από τις πιο πάνω ταινίες τις
παίζει κανονικά, δοκίμασα τις The Karate Kid (2010), Salt, Resident Evil Afterlife (και 2D και 3D), The Tourist,
Καλά ……εννοείτε ότι πρέπει να φτάσει σε τιμή που να συμφέρει πρώτα…. Για να δούμε πώς θα εξελιχτεί ….

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
σήμερα άρχισα και εγω τις εγγραφές ακολουθώντας τον οδηγό. Η πρώτη μου ήταν επιτυχημένη καθώς το δοκίμασα και στο πλαυερ μου και παίζει μια χαρά. Στην δεύτερη όμως μου εβγαλε ενα μύνημα

"cannot finalized medium- incobatible format"

Έχει κανείς κάποια ιδεα τι τρέχει? Ιδιου τύπου αρχείο έγραψα και την πρώτη φορά και με ακριβώς την ιδια εσωτερική δομή ( των αρχείων)

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το BDRW ειναι το LG10LS30 και τα δισκάκια μου Verbatim bd-r DL 50gb 4X. Η ταχύτητα εγγραφης τους στο 2χ..

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

σήμερα άρχισα και εγω τις εγγραφές ακολουθώντας τον οδηγό. Η πρώτη μου ήταν επιτυχημένη καθώς το δοκίμασα και στο πλαυερ μου και παίζει μια χαρά. Στην δεύτερη όμως μου εβγαλε ενα μύνημα

Έχει κανείς κάποια ιδεα τι τρέχει? Ιδιου τύπου αρχείο έγραψα και την πρώτη φορά και με ακριβώς την ιδια εσωτερική δομή ( των αρχείων)

Ποιον ακριβώς οδηγό χρησιμοποίησες; Γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Περιέγραψέ μας την διαδικασία, καθώς και τα προγράμματα που χρησιμοποίησες.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Στην δεύτερη όμως μου εβγαλε ενα μύνημα

Το λάθος που σου βγάζει έχει σχέση με το δισκάκι ή το ίδιο το BD-R με την προϋπόθεση ότι έχεις ακολουθήσει πιστά τον οδηγό.
Ψάξε μήπως υπάρχει κάποιο firmware update για το LG, επίσης κατά την διάρκεια εγγραφής να μην έχεις ανοικτά προγράμματα που έχουν πρόσβαση στο BD-R, π.χ. AnyDVD, DVDFab.

Reaction score
1

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει πρώτα να κάνεις τα Blu-ray directory σου αρχείο ISO με το Image Burn, και μετά να καις το δισκάκι πάλι με το Image Burn. Είναι πολύ απλό:
1. Επιλέγεις Create image file from files/folders.
2. Λες στο Image Burn ποιο είναι το directory που έχεις αποθηκευμένο το Blu-ray σου.
3. Στο πεδίο Labels δίνεις κανονικά το όνομα που θέλεις να έχεις το .ISO που φτιάχνεις.
4. Δίνεις στο Image Burn το directory στο οποίο θέλεις να σωθεί το .ISO (ποτέ στο στο ίδιο directory που βρίσκονται τα αρχεία από τη δομή του Blu-ray).
5. Μόλις τελειώσεις, πάλι με το Image Burn επιλέγεις Write image file to disc.
6. Λες στο Image Burn σε ποιο directory βρίσκεται το .ISO που θα κάψεις.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο, εκτός αν έχεις κάποιο hardware πρόβλημα με το drive σου...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
οκ

θα δοκιμάσω σήμερα αυτόν τον τρόπο σε στο αρχείο που δεν μπόρεσα να κάψω χθές.

Reaction score
1

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο, εκτός αν έχεις κάποιο hardware πρόβλημα με το drive σου...

Μάλλον, για να είμαστε απολύτως ακριβείς, θα πρέπει να συμπληρώσουμε και τα σχετικά σπάνια όμως προβλήματα συμβατότητας που έχουν παρουσιαστεί σε κάποια Blu-ray δισκάκια και συγκεκριμένα drives. Π.χ., κάποια συγκεκριμένα παλαιότερα TDK printable 50GB δισκάκια είχαν παρουσιάσει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα συμβατότητας με το δικό μου drive (LG GGW-H20L).

Αλλά μιλάμε πάντα για εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
εχω ξεκινήσει την μετατροπή σε iso. Εαν τα δισκάκια είχαν πρόβλημα συμβατότητας, δεν θα παρουσιαζόταν το πρόβλημα σε όλα? βέβαια αρχίζουν να μου μπαίνουν και ψύλλοι στα αυτιά για κάποια πράγματα καθώς το drive το εχω πάρει μεταχειρισμένο απο αγγελία.
Παναγιώτη, πάντως σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
:622::622::622:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.616
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75