Πλενεις το αυτοκινητο ? 50 ευρω προστιμο

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλενεις το αυτοκινητο ? 50 ευρω προστιμο

Με ενδιαφέρει.

Δηλαδή για να καταλάβω, 10 ευρώ το πλύσιμο, στο χέρι φαντάζομαι και με βελούδινο ύφασμα (γιατί το λιμουζινάκι μου είναι πολύ ευαίσθητο) και τα μεταφορικά έξτρα, δηλαδή να έρθουν να το πάρουν βρωμιάρικο και να μου το γυρίσουν του κουτιού?

Παιδια ..δεν ξερω πως δημιουργηθηκε αυτη η παρεξηγηση !! Δεν βλεπω καποια ασαφεια στη προσφορα μου....:)137: )

10 Ε το πλυσιμο.Δηλαδη 10 Ε για να αποκτησετε το δικαιωμα να πλυνετε το αυτοκινητο σας !!!

...... στον χωρο μου !!! :142:

Τωρα αμα θελετε να χρησιμοποιησετε βελουδινο υφασμα..εγω γιατι να εχω αντιρρηση ?? :203:

:410:

Reaction score
1.214
Απάντηση: Πλενεις το αυτοκινητο ? 50 ευρω προστιμο

Άμα κάνεις τέτοιο πλύσιμο έρχομαι...

Κερνάω και Λαΐς μετά! :126:

Ενταξει ...τι να πω !!

Εισαι ΘΕΟΣ !!! :137: (για την φωτογραφια )

Τωρα να κανω τετοιο ...πλυσιμο ξεχασε το... :114:

.....αλλα με την ζητηση που βλεπω να υπαρχει..νομιζω οτι τα οικονομικα μου θα μου επιτρεψουν να εχω μια υπαλληλο...

...τετοια (εχουμε κανα κονε ?? :136:)

Reaction score
1.214

Κερνάω και Λαΐς μετά! :126:
:615: :114:

.....ποιος ξερει τι φανταστηκαν τωρα καποιοι ...αισχρομυαλοι !!

:410:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.407

Καλό είναι το πρόστιμο για μερικούς που πλένουν με το λάστιχο το αμάξι τους ή τα αμάξια τους και μάλιστα με το κοινόχρηστο νερό της πολυκατοικίας....
Σας καταξόδεψε

Reaction score
180
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλενεις το αυτοκινητο ? 50 ευρω προστιμο

Όντως οικονομικό και γρήγορο, αλλά δεν θέλουν όλοι να πλένουν το αυτοκίνητό τους στις βούρτσες... ειδικά όταν είναι καινούργιο! Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχαν ταμπέλες "πλύσιμο στο χέρι" σε βενζινάδικα που έχουν και τούνελ!
Δεν νομιζω να παθαινουν τιποτα τα καινουργια αυτοκινητα απο τις βουρτσες. Ειδικα αν ειναι καλης ποιοτητας. Μιλαω τουλαχιστον εκ πειρας αφου χρονια το πλενω με αυτον τον τροπο και δεν εχει παθει τιποτα το χρωμα του. Αλλοιως δεν θα υπηρχαν αυτα τα μηχανήματα.

Στο "χερι-σφουγγαρι" πας για δουλεια τιτιζικη. Και μην νομιζεις οτι το σφουγγαρι βλαπτει το βερνικι λιγοτερο απο την βουρτσα.

Σας καταξόδεψε
Μην το λες. Εδω ειχα συγκατοικους που πλεναν επι ωρες το αυτοκινητο τους μερα παρα μερα και τα χαλια τους καθε εβδομαδα. Μεχρι που απαγορευτηκε μεσω συνελευσης της πολυκατοικιας.
Και δεν ειναι το εξοδο αυτο καθ αυτο, αλλα ο σεβασμός μεταξυ των ενοικων, ακομα και στη λεπτομερεια των κανονισμων. Το κοινοχρηστο νερο ειναι για κοινοχρηστη και οχι για ατομικη χρηση.

Reaction score
62

Παν μέτρον άριστον σε όλα λοιπόν. Δεν δημιουργεί το πλύσιμο μια φορά το μήνα πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα το δημιουργούν κάτι "ψυχάκηδες" που κάθε μέρα πλένουν, γυαλίζουν, ξεσκονίζουν ένα αμάξι. Έχω γείτονα τέτοιο. Ο άνθρωπος είναι εξαρτημένος....

VG

Reaction score
0

Mια χαρα δημιουργει προβλημα,κοντα στο σπιτι μου ειναι μια τεραστια πολυκατοικια οπου ολο και καποιος θα βγει να πλυνει το αμαξι του,το αποτελεσμα ειναι οτι πρωι-μεσημερι-βραδυ ο -πολυσυχναστος- δρομος ειναι βρεγμενος(!),και αν δεν προσεξεις (ειδικα οι πεζοι) γλυστρας πολυ ευκολα γιατι η ασφαλτος ειναι απο την εποχη του Καραϊσκακη.

Reaction score
3

.......
Μην το λες. Εδω ειχα συγκατοικους που πλεναν επι ωρες το αυτοκινητο τους μερα παρα μερα και τα χαλια τους καθε εβδομαδα. Μεχρι που απαγορευτηκε μεσω συνελευσης της πολυκατοικιας.
Και δεν ειναι το εξοδο αυτο καθ αυτο, αλλα ο σεβασμός μεταξυ των ενοικων, ακομα και στη λεπτομερεια των κανονισμων. Το κοινοχρηστο νερο ειναι για κοινοχρηστη και οχι για ατομικη χρηση.
Πέστα χρυσόστομε ! !
Γιατί μερικοί νομίζουν ότι όλα είναι δικά τους.

Παν μέτρον άριστον σε όλα λοιπόν. Δεν δημιουργεί το πλύσιμο μια φορά το μήνα πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα το δημιουργούν κάτι "ψυχάκηδες" που κάθε μέρα πλένουν, γυαλίζουν, ξεσκονίζουν ένα αμάξι. Έχω γείτονα τέτοιο. Ο άνθρωπος είναι εξαρτημένος....
Μια λεπτομέρεια μόνο. Δεν είναι όλοι "ψυχάκηδες" όταν φροντίζουν κάθε μέρα το αυτοκίνητό τους. Αρκεί να μην σπαταλούν νερό και να βάζουν σε κίνδυνο τους περαστικούς.
Απ' την άλλη πλευρά πάλι, δεν είναι ωραίο να βλέπεις αμάξια που θυμίζουν σκουπιδιάρικο ! !

Reaction score
0

Περιοχή Κ. Κηφισιά. Οι απέναντι ένοικοι της πολυκατοικίας θεώρησαν σκόπιμο ότι είναι λογικό να πετούν τα ΛΥΜΑΤΑ (ΒΟΘΡΟΣ) τους στο δρόμο μετά από κάποιες παράνομες εργασίες που έκαναν την περασμένη άνοιξη στο κτίριο. Όλη η περιοχή σκυλοβρωμάει και αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Βασίζονται στο ότι ο κύριος υπεύθυνος της κατάστασης έχει το ίδιο επώνυμο με γνωστό επίτιμο πρόεδρο μεγάλου πολιτικού κόμματος.
Το θέμα έφτασε στον δήμο έγινε δημοτικό συμβούλιο και αποφάσισαν ότι τα νερά δεν είναι ΛΥΜΑΤΑ αλλά όμβρια νερά, παρόλο που δεν βρέχει αυτά τρέχουν συνέχεια, και ότι θα έρθει ένα συνεργείο του δήμου να κάνει κάποια έργα στο δρόμο ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά.
Το θέμα έφτασε στην ΕΥΔΑΠ όπου και ήρθε για επιτόπιο έλεγχο και ρίχνοντας κάποιο ειδικό χρώμα στο βόθρο ως εκ θαύματος τα χρωματισμένα νερά εμφανίστηκαν στο δρόμο.

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ οι αδύνατοι πληρώνουν για τα πάντα....:101:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.176
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G