Πλεούμενα και χόμπι της θάλασσας

Reaction score
4.205
Κάθε φορά που διαβάζω μια ιστορία σου, ζω ένα ταξίδι, αλήθεια.

Μήπως να το δεις μπας κι έχεις έναν συγγραφέα μέσα σου και δεν το ξέρεις?
Η μεγαλύτερη απόλαυση ειναι οι λέξεις που πλάθεις.. 😍

Σκέψου το!! :roflmao:

Reaction score
313
Τα χόμπυ μου είναι δύο ..και είναι εποχιακά...

Χειμώνα παίζουν φουλ τα audio video συστήματα μου και το καλοκαίρι αυστηρά έχει σκαφοβόλτες και άπειρα μπανάκια κ ψαρέματα!!

Εκμεταλλευόμενος κ εγώ τις λαδιές έβγαλα το μικρό μου φρέσκο σιμπάκι για μια δευτερη μονοημερη ατομικη βόλτα , κανοντας τον γύρο της Μακρονήσου και κάνοντας παράλληλα το απαραιτητο break in 10ωρο στρώσιμο της σχιστομάτας μου , για να είναι έτοιμο για το απόλυτο σκίσιμο στον Βόλο.

Φετινός στόχος και φυσικά καιρού επιτρέποντος , εξερεύνηση όλου του Παγασητικού μέχρι κ Τρίκερι , εξερεύνηση Λιχαδονήσια και Βόρεια Εύβοια πέφτοντας από Άγιο Κων/νο ή Καμμένα Βούρλα και εάν προλάβω Στύρα και Πεταλιούς πέφτοντας από Νέα Μάκρη.

Γενικά πέφτεις όπου στην βιδώσει...ξεπακετάρισμα και βουρ!!!

kolibri 330 light 01.jpg

Τροφοδοσία 12volt από μικρή μολύβδου 9AH μπαταρία . Φορτίζει από ηλιακό εύκαμπτο πάνελ των 50 Watt. Έχει στεγανές υποδοχές για USB A and USB C . Πλοηγός το iphone μέσω της εφαρμογής Actice Captain και βυθόμετρο το μικρό της garmin Striker Vivid 4CV με βυθόμετρο αισθητήριο GT20.

kolibri 330 light 02.jpg

Πατέντα για εγκατάσταση βυθόμετρου από alliexpress χωρίς τρύπες στον καθρέπτη.

20250714152804_5740fd30.jpeg
01_11zon (1).png
IMG_E8763.JPG

Με ένα 10 ευράκι έκανα 25 ξεκούραστα και απολαυστικά ναυτικά μίλια , κάνοντας τον γύρο της Μακρονήσου , 4 στάσεις για μπάνιο σε παραλίες που δεν είχε ούτε μύγες να πετάνε...

Σας στέλνω λίγη αλμύρα και αύρα θάλασσας...για τους σπασίκλες των στατιστικών , έχω στην περιγραφή στοιχεία κατανάλωσης , βάρη κτλ .

Kolibri 330 DL Light - Second Test και ξελαμπικάρισμα στην Μακρόνησο!!

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλα τα μέλη!! :)

Υγ. Σόρυ για τις τόσες τεχνικές λεπτομέρειες μιας κ είμαστε audiovideo forum αλλά τα αντίστοιχα φόρουμ π είμαι ήδη εγεγραμμένος χρόνια...έχουν ψοφήσει...κ εγω έπρεπε κάπου να τα πώ!!😁

Υγ2. Πείτε τώρα κανα καλό αδιάβροχο audiophile ηχείο για το βαρκάκι !!!!😇😁

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας