- Reaction score
- 5.505
Γυάλισε ο τόπος....ΝαΤοΠετιέται!!Να το!! View attachment 190729
Να το ντύσει καλά μην του κρυώσει όμως....αύριο θα το πας βόλτα;
Γυάλισε ο τόπος....ΝαΤοΠετιέται!!Να το!! View attachment 190729
Να το ντύσει καλά μην του κρυώσει όμως....αύριο θα το πας βόλτα;
Αύριο θα βρέχει πάλι...αύριο θα το πας βόλτα;
Αϊ Μαρή, που έμαθες και τα γκάτορσκιν...Να βάλεις gatorskin που δεν τα τρυπαει τπτ....
Είχα καλό δάσκαλο καλεεεεεεεΑϊ Μαρή που έμαθες και τα γκάτορσκιν...![]()
Καλορίζικο!ΝαΤοΠετιέται!!Να το!! View attachment 190729
Έτσι που θα γυαλίζεις το νερό θα γλιστράει και θα εξαφανίζεται.Αύριο θα βρέχει πάλι...![]()
Στο συνεργείο έχω χυτήριο, έλιωσα το άχρηστο βραχίονα και έβγαλα 100 πολύ αιχμηρές αλλά και γυαλιστερές πενέζες... Το νούς...να σου πω , άσε τα γυαλίσματα γιατί οι περιοχές που πας βόλτα συμπίπτουν με τις δικές μου , μην πατήσω πινέζα που προορίζεται για σένα γιατί ξέρω που μένεις α;
μου πηρε μερικα δευτερολεπτα να καταλαβω οτι δεν λυπει το s, νομιζα οτι εγραφε γνωστη μαρκα ενισχυτικων το αριστερα...Αϊ Μαρή, που έμαθες και τα γκάτορσκιν...
Ρε συ τούτο δω είναι καλό!
Εντάξει τα κουμπιά είναι λίγο κούφια στη αίσθηση αλλά από λειτουργίες να φάνε και οι κότες!!
Το σετάρσα, τα σύνδεσα όλα (και το κινητό) και είμαι έτοιμος για πόλεμο!
Μικιό και συμπαθητικό!!
Η οθόνη κάτω από το φως του ήλιου πως είναι?
Γκαλιουρίζεις τίποτα για τίποτα ντίπ? View attachment 190735 View attachment 190736
ΜΙα χαρά... γκιαλουρίζεις... (eh, what kind of word is that?Αϊ Μαρή, που έμαθες και τα γκάτορσκιν...
Ρε συ τούτο δω είναι καλό!
Εντάξει τα κουμπιά είναι λίγο κούφια στη αίσθηση αλλά από λειτουργίες να φάνε και οι κότες!!
Το σετάρσα, τα σύνδεσα όλα (και το κινητό) και είμαι έτοιμος για πόλεμο!
Μικιό και συμπαθητικό!!
Η οθόνη κάτω από το φως του ήλιου πως είναι?
Γκαλιουρίζεις τίποτα για τίποτα ντίπ? View attachment 190735 View attachment 190736
Εσύ τι θα γίνει, θα πάρεις κανά ποδήλατο να έρθεις στην παρέα;Ευτυχώς η συσκευασία είναι ματ. Η οθόνη πάλι.......![]()
Ξεκίνα με αυτό:Εγώ τρίζω μάνα μ', ειδικά τώρα με την υγρασία. Ποιο ποδήλατο μου λες;![]()
Ευχαριστώ!Καλορίζικο!
Αν σκεφτείς να πουλήσεις το προηγούμενο που έχεις θα ήθελα να είμαι υποψήφιος.