- Reaction score
- 20.883
Ένα βιντεάκι για τις βασικές ρυθμίσεις του Edge, (υπάρχουν κι άλλα στο youtube), ίσως φανεί χρήσιμο...
Πάρε μια γκαραντάνα να τριζεται παρέαΕγώ τρίζω μάνα μ', ειδικά τώρα με την υγρασία. Ποιο ποδήλατο μου λες;![]()
Λίγο με τις οθόνες έπηξα Σώτο και τη τακτοποίηση, το ρημάδι δεν τα κάνει μέσω app όπως το bryton... Με τα γυαλιά πρεσβυωπίας πάνω από τη οθονουλα...Ένα βιντεάκι για τις βασικές ρυθμίσεις του Edge, (υπάρχουν κι άλλα στο youtube), ίσως φανεί χρήσιμο...
Εχω ένα bismarck που περιμένει στην αποθηκα για ανακατασκευή!...για βόλτα μαζί με τον Χατζηχρήστο
Έχω και εγώ ένα από το παππού, λειτουργεί στο 100% με αυτά τα περίεργα φρένα μοχλισμού από πάν μέχρι κάτ.Εχω ένα bismarck που περιμένει στην αποθηκα για ανακατασκευή!
Πρώτο επίθετο στο screenshot το είδατε έτσι;...για βόλτα μαζί με τον Χατζηχρήστο
Αν έχεις και κόρη που τη λένε Φιφίκα θα σε παραδεχτώ.Πρώτο επίθετο στο screenshot το είδατε έτσι;
Δεν είμεθα τίποτα τυχαίοι.
Αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του ρολογιού μου που δεν είναι ενεργοποιημένο δηλ ο έλεγχος από τα κουμπιά στα hoods... αλλά από την άλλη ένα κομπιουτεράκι χρειάζεται πάντα
ζητα από το χοντρό με τη άσπρη γενιάδα ένα di2 group set