wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.544
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...Χρηστάρα sorry ακόμα γραφείο είμαι φαντάσου....
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...Χρηστάρα sorry ακόμα γραφείο είμαι φαντάσου....
Είχε να βαρέσει το τηλέφωνο 3 βδομάδες...σημερα με πήρανε για τρείς δουλειές (επιτέλους)Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...
Ε, καλές δουλειές τότε!Είχε να βαρέσει το τηλέφωνο 3 βδομάδες...σημερα με πήρανε για τρείς δουλειές (επιτέλους)
Τα άσχημα του ελεύθερου επαγγέλματος...
2-0 . Την πρώτη φορά με "'έστησες" στην Πάρνηθα , σήμερα μου ρθες με το νεγκλιζέεε και κρύωνες.Τι χρωστάω?
Προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο @Diylover είναι να πάρει ποδήλατο με το καλύτερο πλαίσιο (frame) που μπορεί να αγοράσει στα χρήματα που διαθέτει κι ας μην έχει το "κορυφαίο" group set. Ας είναι 105 ή μηχανική Ultegra, so what; Το group set αναβαθμίζεται πολύ πιο εύκολα από το πλαίσιο. Εάν το πλαίσιο που θα πάρει έχει πρόνοιες για ηλεκτρονική σειρά, μια χαρά. Ούτως ή άλλως, την αλλαγή σε ηλεκτρονική σειρά, θα την κάνει ποδηλατικό κατάστημα, οπότε λύσιμο-δέσιμο-ρυθμίσεις κτλ, θα τα αναλάβει επαγγελματίας.Το καλύτερο θα ήταν κατευθείαν αγορά με di2, έχει μεγάλο μπλέξιμο μετά η τοποθέτηση και ανάλογα το πλαίσιο πολύ λύσε-δεσε... Ρυθμίσεις κλπ
Για πες, ρε μάστορα, έχεις κάποιο pattern στις διαλειμματικές; Π.χ. τόσο χρονικό διάστημα σε τόσο % του FTP; Για δώσε ένα παράδειγμα, αν έχεις την καλοσύνη.εεε θα με αφήσεις να κάνω καμιά έκρηξη-διαλλειματικη