Ποδήλατο

Reaction score
25.534
στην 3η διαδρομή το δύσκολο θα είναι στο κομμάτι στο Διόνυσο που δείχνει να έχει κάπως πιο ζόρικες κλίσεις όπου σε 5χλμ ανεβαίνεις 120 μέτρα. Η ανάβαση από Κηφισίας είναι απαιτητική σε διάρκεια , αλλά δεν έχει μεγάλες κλίσεις. Από Ερυθραία μέχρι τη στροφή για Διόνυσο έχει ανέβα κατέβα αλλά είναι εντός του γραναζώματος.
(αν είναι ανοικτό το safe house για delivery , θα πάρει δυνάμεις και θα συνεχίσει - έχω φάει μια πυρηνική ομελέτα με μανιτάρια και καπάκι γιαουρτομελο με φρούτα) , μετά είναι η χαρά των swiss stop.
η επιστροφή από Νέα Μάκρη είναι κάτι που έχει ξανακάνει (και με βοριαδάκι ακόμα πιο βατή)
μήτσομ διάλεξε και πρότεινε.
καφές που; ψηλά ή χαμηλά;

Με απασχολέι λίγο το θέμα του παπουτσιού που αναμένεται να τον κουράσει , αλλά αν σκεφτούμαι οτι έχω πάει από κει με το trekking και αθλητικό , θέλω να πιστεύω οτι είναι εντός δυνατοτήτων.

Reaction score
5.505
Πάμε όπου θέτε ωρε. Αντέχω.
Αν δεν θα πάρω τηλέφωνο τον στρατηγό και θα έρθει να με μαζέψει!

Reaction score
25.534
που σημαίνει ορίζουμε χώρο προέλευσης απέναντι από το ΥΓΕΙΑ ή αν δεν θέλεις να κατέβεις για να ξανανέβεις , στο Απολλώνιο μετά το δαχτυλίδι και πάμε να σιάξουμε το ftp (for the poyts)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Δεν βρίσκω πουθενά το μακρυμάνικο Perfetto RoS σε κίτρινο ή περτικαλή ετοιμοπαραδοτο...
Και τώρα τι θα κάνω...?
Υπάρχει μαναχά το καινούριο που αφαιρούνται τα μανίκια...
Τα μάζεψαν όλα οι γυαλιστεροί από τη αγορά...

Reaction score
25.534
άμα τέλει πιο νωρίς κανένα πρόβλημα , το λέω για να μην είμαστε με το κρύο και την υγρασία. εγώ μπορώ και νωρίτερα πάντως. (σκέψου ότι θες και 15-20 λεπτά να βρεθείς εκεί)

Reaction score
5.505
Μέσα Παναγιώτη καλά είναι κατά τις 10.
Να φέρω και το καρπονι Μπρετσο να το μονταρουμε η θα πάθουμε ζημιά?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Δεν κατάλαβα ρε, θες να σιάξουμε τα παπούτσια?
Δεν ξέρω σε λέω από αυτά, αλλού πααίνω και εγώ και με τα σιάχνουν.
Ρε θες να μιλήσω αύριο κάπου να πεταχτείς το στανιό μου να στα τοποθετήσουν?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
να τη η παράγκα πάλι...
Θες εκεί που θα βογγάει να μας το κοπανάει κιόλας, και καλά δεν είχε το καρπόνι γιαυτό δεν έβγαινε η γαϊδούρα στον ανήφορο...
Ας αποκλείσουμε όλες τις παραμέτρους να δούμε τι θα βρει να πει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988