bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 54.332
Αυτός είναι χειρότερος και από εμένα... 

Έλα να κάνουμε club! Τα ίδια κι εγώ! Το BMC μου είναι της ίδιας χρονιάς, εννοείται ότι έχει το πιο όμορφο πλαίσιο από κάθε τι άλλο!Γι αυτο κι εγω πηρα ενα ποδηλατο το 2014, και απο τοτε δεν εχω δει ουτε νεοτερα μοντελα!
Κι εμένα ρε φίλε, για αυτό έγραψα "επιπλέον" κίνητρο. Σιγά μην περίμενα το χρώμα του πλαισίου για να με υποκινήσει να κάνω προπόνηση!Εμένα Γιώργη με δίνουν κίνητρο τελείως διαφορετικά πράματα για να βγω και να κάνω προπονήσεις.
Πολύ σωστά!Πολλοί φίλοι με έχουν πει πως το κίτρινο ήταν πιο εντυπωσιακό ποδήλατο λόγο χρώματος.
Όλοι αυτοί όμως δεν έχουν-είχαν καμία σχέση με τη ποδηλασία.
Ο λόγος λοιπόν που είπα να θίξω το θέμα ομορφιάς ήταν γιατί πολλοί αρχάριοι (που διαβάζουν) επιλέγουν ποδήλατο με γνώμονα τη αισθητική.
Ισχύει.Η αλήθεια είναι πως από εταιρία σε εταιρία τα ίδια σε μέγεθος πλαίσια διαφέρουν στις μετρήσεις.
Πονάει η αγάπη….Γύρος Κολομβίας: Ο νικητής του 3ου ΕΤΑΠ αμέσως μετά τον τερματισμό σε άσχημες συνθήκες, έπεσε πάνω στη γυναίκα του, επίσης ποδηλάτισσα και φωτογράφος... Ισχυρίστηκε ότι τα φρένα μπλόκαραν... Ας τον πιστέψουμε...
αν δεν παινέψ τον πατος πως θα τον φχαριστηθείς ;Καλά για τον πάτο σας μιλάτε τόση ώρα;
το ύφασμα από κάτω και πιθανότατα η εφαρμογή στους μηρούς, εμένα και τα 3 aeron που έχω λόγω του ότι έχω και τροφαντά πδάρια , στο τέντωμα που κάνουν στους μηρούς οι ραφές τραβάνε το pad μπροστά.Και εγώ αυτό πιστεύω κροκ, η μετακίνηση ήταν λόγο υφάσματος.
Για τους ιδιαίτερους πάτους μαςΚαλά για τον πάτο σας μιλάτε τόση ώρα;