Ποδήλατο

Reaction score
1.047
Γι αυτο κι εγω πηρα ενα ποδηλατο το 2014, και απο τοτε δεν εχω δει ουτε νεοτερα μοντελα! Ετσι κι αλλιως το ιδιο σαπιλας παραμενω, δε φταιει το πδηλατο! Βεβαια, στα ματια μου, ειναι το ομορφοτερο πλαισιο-χρωματισμος που εχω δε ποτε.

20211115_083054.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Ο σωστός γυαλιστερός ποδηλάτης έχει ένα aero για φλαταδούρα και ένα με μεγάλο κούτελο για ανηφόρα.
Πως θα γίνει τώρα δλδ?
Τόσο καιρό δεν το είχε στη ανηφόρα επειδή δεν είχε ανηφορίστικο κουρσάκι...
Και πάντα είναι πιστός σε μια εταιρία, πχ τσερβέλο S5 για τα κομ της παραλιακής και R5 για τα κομ του Υμηττούλη

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.579
Γι αυτο κι εγω πηρα ενα ποδηλατο το 2014, και απο τοτε δεν εχω δει ουτε νεοτερα μοντελα!
Έλα να κάνουμε club! Τα ίδια κι εγώ! Το BMC μου είναι της ίδιας χρονιάς, εννοείται ότι έχει το πιο όμορφο πλαίσιο από κάθε τι άλλο! :biggrin: Τα επόμενα μοντέλα, τα βλέπω, μετά βλέπω τις τιμές τους και μετά παίρνω το δικό μου και πάω για προπόνηση! Εμ, θα κάτσω να σκάσω...;:laugh:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Με τη εμπειρία που έχω αποκομίσει θα έλεγα πως το πλαίσιο και γενικότερα το σύνολο δεν πάει με τη ομορφιά.
Το θκόμ ποδήλατο δεν είναι ως σύνολο όταν το κοιτάς όμορφο (στα θκάμ μάτια τουλάχιστον) είναι όμως κομμένο και ραμμένο για εμένα.
Παρόλο που έχει γεωμετρία ανηφόρα με κοντό κούτελο, η ανύψωση έρχετε από το διαγώνιο, μια τεχνική τη οποία δεν τη είχα ξανά συναντήσει.
Το άγχος μου ήταν αν θα κουμπώσω σωστά πάνω του, όχι αν εντέλει κερδίζει τίτλο ομορφιάς.

wizzy

Reaction score
22.579
Ναι ρε φίλε, συμφωνούμε, δεν κάνουμε ποδήλατο με τα μάτια, με τα πόδια κάνουμε, οπότε ναι, η γεωμετρία του πλαισίου μετράει κι όχι το "φαίνεσθαι" - όπως και στα ηχεία, δεν ακούμε με τα μάτια, με τα αυτιά ακούμε.

Προσωπικά πάντως, ο χρωματισμός συνδυασμός του πλαισίου μου, μου αρέσει σε σημείο που μου δίνει επιπλέον κίνητρο για ποδηλασία!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Εμένα Γιώργη με δίνουν κίνητρο τελείως διαφορετικά πράματα για να βγω και να κάνω προπονήσεις.
Πολλοί φίλοι με έχουν πει πως το κίτρινο ήταν πιο εντυπωσιακό ποδήλατο λόγο χρώματος.
Όλοι αυτοί όμως δεν έχουν-είχαν καμία σχέση με τη ποδηλασία.
Ο λόγος λοιπόν που είπα να θίξω το θέμα ομορφιάς ήταν γιατί πολλοί αρχάριοι (που διαβάζουν) επιλέγουν ποδήλατο με γνώμονα τη αισθητική.
Η αλήθεια είναι πως από εταιρία σε εταιρία τα ίδια σε μέγεθος πλαίσια διαφέρουν στις μετρήσεις.
Είναι όπως και στα ποδηλατικά ρούχα ένα πράμα...

wizzy

Reaction score
22.579
Εμένα Γιώργη με δίνουν κίνητρο τελείως διαφορετικά πράματα για να βγω και να κάνω προπονήσεις.
Κι εμένα ρε φίλε, για αυτό έγραψα "επιπλέον" κίνητρο. Σιγά μην περίμενα το χρώμα του πλαισίου για να με υποκινήσει να κάνω προπόνηση!
Πολλοί φίλοι με έχουν πει πως το κίτρινο ήταν πιο εντυπωσιακό ποδήλατο λόγο χρώματος.
Όλοι αυτοί όμως δεν έχουν-είχαν καμία σχέση με τη ποδηλασία.
Ο λόγος λοιπόν που είπα να θίξω το θέμα ομορφιάς ήταν γιατί πολλοί αρχάριοι (που διαβάζουν) επιλέγουν ποδήλατο με γνώμονα τη αισθητική.
Πολύ σωστά!
Η αλήθεια είναι πως από εταιρία σε εταιρία τα ίδια σε μέγεθος πλαίσια διαφέρουν στις μετρήσεις.
Ισχύει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Μέσα σε όλα έχω γλιτώσει και τα διάφορα σχόλια, το κίτρινο έδειχνε πιο ακριβό ποδήλατο ενώ το μαύρο δείχνει πχιο φτωχομπινεδιάρικο.
Στο κίτρινο δεν με πίστευε κανείς ότι έκανε 500 φράγκα, στο μαύρο το κατεβάζουν αμάσητο. Άσχετα αν τόσο στοιχίζει το τιμόνι και τα πεντάλ :lolsign:
Μία φορά είπα τη πραγματική αξία όλου του ποδηλάτου και η απάντηση που πήρα
"καλά μλκ είσαι, έδωσες τόσες παράδες για ποδήλατο"
Λες και τα δώσαμε παρέα ένα πράμα...

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Με το καθαρά προσωπικο γούστο στη φαρέτρα μου, το μαύρο είναι mean bitch και το γουστάρω για αυτό, το φοσφωριζε ήταν ποιο κυριλέ. Τώρα αν το κυριλέ είναι ποιο ακριβό η το κακιασμένο ποιο ακριβό no idea καμάρια… Αγοράκια είμαστε, γουστάρουμε και λίγο κακία έτσι? :showingbiceps: :tongue: :dance2:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.265
Γύρος Κολομβίας: Ο νικητής του 3ου ΕΤΑΠ αμέσως μετά τον τερματισμό σε άσχημες συνθήκες, έπεσε πάνω στη γυναίκα του, επίσης ποδηλάτισσα και φωτογράφος... Ισχυρίστηκε ότι τα φρένα μπλόκαραν... Ας τον πιστέψουμε... :biggrin:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Γύρος Κολομβίας: Ο νικητής του 3ου ΕΤΑΠ αμέσως μετά τον τερματισμό σε άσχημες συνθήκες, έπεσε πάνω στη γυναίκα του, επίσης ποδηλάτισσα και φωτογράφος... Ισχυρίστηκε ότι τα φρένα μπλόκαραν... Ας τον πιστέψουμε... :biggrin:

Πονάει η αγάπη….

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Εψέ έβγαλε προσφορά το wiggle το νέο aeron 2.
Το είδα 01:00 το βράδυ και χτύπσα κανά δγιό, έχει δεχθεί λένε βελτιώσεις σε όλα τα σημεία εκτός από το pad απ'οτι κατάλαβα.
Είχε έρθει και η ώρα για καινούρια bib και με έκατσε μια χαρά.
Θα γράψω εντυπώσεις κάποια στιγμή όταν το χρησιμοποιήσω σε σχέση πάντα με τον πολύ καλό προκάτοχο για εμένα.

Reaction score
25.583
πιστεύω οτι το pad ήθελε πιο πολύ δουλειά από τα υπόλοιπα.
το λοιπόν όπως τα έλεγε ο Σάκης, τα pad των doltcini με κάθονται αρκετά καλά στον πάτομ , και δεν έχουν αυτήν την ενοχλητική μετακίνηση που κάνουν τα aeron κάθε φορά που αλλάζω θέση στη σέλα (άν και αυτό μάλλον θέμα υφάσματος ήταν περισσότερο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Και εγώ αυτό πιστεύω κροκ, η μετακίνηση ήταν λόγο υφάσματος.
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Αυτό που εμένα με ψιλό χάλαγε ήταν η τριβή της λύκρας, ήταν λίγο σκληρή...
Διαβάζω στο καινούριο πως είναι τόσο μαλακή που δεν νιώθεις λένε ότι φοράς bib.
Ιδωμεν!

Reaction score
25.583
ενδιαφέροντες και οι χρωματισμοί επιτέλους και κάτι διαφορετικό από το μπλε και μαύρο
Καλά για τον πάτο σας μιλάτε τόση ώρα;
αν δεν παινέψ τον πατος πως θα τον φχαριστηθείς ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.332
Στα 90 ευρά που κάνουν υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές,
Σε αυτές τις παράδες που τα χτύπσα νομίζω άξιζαν
IMG_20220607_114947.jpg

Reaction score
25.583
Και εγώ αυτό πιστεύω κροκ, η μετακίνηση ήταν λόγο υφάσματος.
το ύφασμα από κάτω και πιθανότατα η εφαρμογή στους μηρούς, εμένα και τα 3 aeron που έχω λόγω του ότι έχω και τροφαντά πδάρια , στο τέντωμα που κάνουν στους μηρούς οι ραφές τραβάνε το pad μπροστά.
από ότι βλέπω το ύφασμα πλέον δείχνει πιο ελαστικό και λογικά μένει στον μηρό εκεί που το έβαλες χωρίς να τραβάει (για αυτό και λέει το παλικάρι παρακάτω οτι είναι σα να μην το φοράς καθόλου)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos