bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.792

Επιτέλους! Ποδηλατικός τουρισμός και στην Ελλάδα
To σήμα πιστοποίησης Bike Friendly έχουν λάβει 130 ξενοδοχεία, 10 δήμοι, και πάνω από 40 συνεργάτες του ποδήλατου.

Αυτό μας έλειπε!![]()
To σήμα πιστοποίησης Bike Friendly έχουν λάβει 130 ξενοδοχεία, 10 δήμοι, και πάνω από 40 συνεργάτες του ποδήλατου.www.newsauto.gr
Μπάμιες, σερβίρουν ;![]()
To σήμα πιστοποίησης Bike Friendly έχουν λάβει 130 ξενοδοχεία, 10 δήμοι, και πάνω από 40 συνεργάτες του ποδήλατου.www.newsauto.gr
Τώρα που έχω χρόνο θα υφάνω σεντόνι.Το μακρινό 1995 είχε γίνει μια αντίστοιχη κίνηση από μια ομάδα δραστηριότητας από φίλους και γνωστούς. Ανάμεσα από πολλές δραστηριότητες ήταν και αυτή του ποδηλάτου. Το κομμάτι της ποδηλασίας είχε μηδενικό ενδιαφέρον, είχαν μείνει 30-40 ποδήλατα σε μια γωνιά και σάπισαν.
Ναι, καταλάβαμε ότι είσαι "μοναχικός λύκος" (lone wolf, που λένε και στο χωριό μου).[...]
Το μόνος χόρευε και όσο θέλεις πηδα, το ξέρς?
Αυτο ακριβώς!!
στο τελος τσακωνονται , και η (οποια) ενασχοληση φθινει, καθοτι προκειται για τα γνωστα 2ποδα που αυτοαποκαλουνται αθρωπες.Είμαι υπέρ κάθε κίνησης που φέρνει κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα
Πολύ ωραίο ποδήλατο το FX. Στα 500 ευρώ δεν υπάρχει αντίπαλος. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετές πολύ καλές επιλογές. Μερικές είναι το Giant Escape το Specialized Sirus το Ideal Funcore και άλλα. Δες και αυτό
Πολύ σωστά αν κρίνω κι από τα χόμπι του AVSite...στο τελος τσακωνονται , και η (οποια) ενασχοληση φθινει, καθοτι προκειται για τα γνωστα 2ποδα που αυτοαποκαλουνται αθρωπες.
Και οι λίγοι που αποφασίζουν να έρθουν μαζί παρέα, στη πορεία πάντα κάτι συμβαίνει και με ρίχνουν άκυρο.Ναι, καταλάβαμε ότι είσαι "μοναχικός λύκος" (lone wolf, που λένε και στο χωριό μου).![]()
Πάει μπάμιες-φραπελιά-μπλε σκορπιός
Δεν χρειάζεται επιπλέον αναφορά, είμαι το ζωντανό παράδειγμα, από 50 άτομα στη δλειά είμαι ο μοναδικός που δεν νοσησα από covid, τώρα με τις παιδικές γρίπες επίσης.Η επόμενη παράγραφος στο άρθρο είναι για τις μπάμιες:
Εάν ψάχνεις παρέα για βόλτα στείλε π.μ. Συνήθως τις Κυριακές βγαίνουμε με τα ποδήλατα μας μια χαλαρή βόλτα στην Αθήνα και πίνουμε και το καφεδάκι μας Είμαστε μια μικρή παρέα που όμως χωράνε όλοι. Η πρόταση ισχύει για ολουςΠοδηλατικά και εγώ αντικοινωνικός θεωρούμε. Αγχώνομαι να καθυστερήσω τους άλλους στη παρέα και τέτοια, έχω θεμα. Ποδήλατο και κατάνυξη σε ταβέρνα δεν ξέρω πως να το κάνω, διότι μια φορά που το δοκίμασα μετά δεν μπορούσα να καμω πεταλιά, ούτε απολαμβάνω κάποια μεγαλα γκρουπ που βλέπω και να πω θα ήθελα και εγώ.
Μόνο κάποιες μεγάλες διαδρομές brevet έχω ζηλέψει λίγο to be honest, κύριος λόγο της αυξημένης ασφαλείας και της ωραίας διαδρομής.
Ποδήλατο για εμένα συμαινει ελευθερία, άσκηση με εναλλαγή τοπίου και υπέροχη διάθεση μετά. Είναι το αγχολυτικό μου. Αν τώρα στη πορεία υπάρχει κοινός προορισμός και στο δρόμο ο κάθε ένας κάνει τα δικά του με καφέ κάπου και μετά πίσω, αυτό με αρεσει.
Ο στυλάτος abessalom όπως τον βλέπω με ένα ωραίο ποδήλατο με υποβοήθηση και έχει τελειώσει. Θα το απολαύσει και θα του λύσει τα χέρια. Όποτε θέλει θα το έχει να τον βοηθάει φουλ η ότι αγαπάει, όποτε θέλει θα το χαμηλώνει η θα κλείνει την υποβοήθηση και θα το απολαμβάνει. Άρχοντας.
Για ποδήλατο πόλης η αγάπη μου είναι εδώ.
![]()
Roadlite CF 8
This is a high-performance hybrid that leaves absolutely nothing to be desired. Its agile geometry, lightweight carbon frame and high-quality road bike components will bring your performance to a new level.www.canyon.com
Χωρίς ένα castelli Perfetto RoS από πάν?Εντάξει όχι κι έτσι. Κατ αρχάς ποτέ κινητό στο ποδήλατο. Κατά τα λοιπά εάν εξαιρέσεις ότι ο τύπος δεν φαίνεται για πάνω από 30-35, δεν απέχει και πολύ το ντύσιμο καίτοι λιγότερο χιπστεραδικο.
View attachment 271199 View attachment 271198
Ετσι ήμουν σήμερα πάνω στο ποδήλατο. Δεν είναι λογικό να θέλω πιο όρθια στάση;