Ποδήλατο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κοιτα εχω πολλες....παρα πολλες.......παρα παρα πολλες.......χρονια τωρα,
σε <αγωνα> δεν νιωθω κατι (μπορει και αυτο να ειναι πλασιμπο)
Οπως και μετα τον αγωνα ( πλασιμπο και αυτο)
Αλλα τα συμπιεστικα γαμπας και 4κεφαλου .....ειναι παντα στα ποδια μου......
Και μετα καποιες φορες.......βασικα εχω κομπρεσπορτ (απο ελλαδα-αγγλια ισπανια)
κοριβο απο ισπανια....
2xu απο οπου τα βρω,
Το μεγαλο ατου ειναι οτι δεν βαραινουν δεν χαλανε -δεν μυριζουν , και εχουν 2 χρονια εγγυηση
εννοηται δεν ειναι καλτσες της σειρας.......
τα δε γαμπας μαπινουν και στο χλωριο της πισινας εδω και 3 χρονια......απλα αμασητα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
@argi: ευχαριστώ για τις πληροφορίες και την γνώμη.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την καρδιά ενός ποδηλάτη.

wizzy

Reaction score
22.478
Ρε συ xfader:smg::smg::smg:, τι γρουσούζης που είσαι αδερφάκι μου;

""
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει ότι για τεχνικούς λόγους το προγραμματισμένο καμπ ποδηλασίας δρόμου για αρχάριους ποδηλάτες, που επρόκειτο να γίνει στην Πάφο το προσεχές Σαββατοκυρίακο, μεταφέρεται στη Λευκωσία.

Το καμπ θα είναι μονοήμερο και θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο, το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Το τέλος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν και να εκμεταλλευτούν την παρουσία των κ.κ. Βασίλη Αναστόπουλου και Αθανάσιου Κρεκούκια, UCI Expert και διακεκριμένου δημοσιογράφου στο άθλημα της ποδηλασίας αντίστοιχα.
""

Από ότι φαίνεται θα μας πρήξουν τα ούμπαλα στη θεωρία και στη διάλεξη του Κρεκούκια, διότι αποφάσισαν να "κόψουν" την πρακτική άσκηση από το πρόγραμμα. Κάποιος άνοιξε και διάλογο στο Facebook page της Ομοσπονδίας, κάτω από την ανακοίνωση, μπας και τους πείσει να αλλάξουν το πρόγραμμα και να επανεντάξουν την πρακτική άσκηση, αλλά χλωμό το κόβω.

Πάντως, το πήρα απόφαση. Όσο "κυκλοφορεί" ο xfader στο thread, δεν θα σας ενημερώνω για μελλοντικά σχέδια/ποδηλασίες κτλ. Πρώτα θα πηγαίνω σε ποδηλασία/σεμινάριο/whatever και μετά θα ενημερώνω το thread, διότι, όπως πάει o xfader, μπορεί και να μου "κόψει" το ποδήλατο με τη γρουσουζιά του!:fuckyou:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Τα πράγματα είναι απλά. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν χαμηλή και δεν μπορούσαν να καλυφτούν οι αμοιβές των "διδασκαλων", άρα οι περικοπές ήταν απαραίτητες.

Είναι όμως αξιοθαύμαστο το πώς γίνεται ο Κ να κάνει σεμινάρια. Σαν να κάνει ο Τσίπρας μαθήματα πολιτικής.... :)

Στο Eurosport, ευτυχώς, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής γλώσσας και επιλέγω Carlton Kirby και Sean Kelly(το εφηβικό μου ίνδαλμα).

Με λίγα λόγια σώθηκες! Χαχαχα

wizzy

Reaction score
22.478
Τα πράγματα είναι πιο απλά και το βρήκε ο gbeg: Ο xfader μας μάτιασε! H κακία να σου μείνει, ρε!

Σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω. Θεωρία χωρίς πρακτική, να την κάνω τι ακριβώς;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου!:D:D:D
Η θεωρία θέλει γνώσεις. Είναι πιο πιθανό να σου πει σωστή εμπειρική συμβουλή ένας αδιάβαστος θεωρητικά, παρά να σου μιλήσει θεωρητικά ένας εντελώς άσχετος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Είναι ο UCI Expert Αναστόπουλος άσχετος;:idk:
Όχι, βρε συ. Από ποδηλασία σκίζει. Στα ελληνικά δεν το έχει.
Ο άλλος δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πει... :D

wizzy

Reaction score
22.478
Το πραγματικό του όνομα είναι... Μητσοεκσφεϊντεράκης! :D:cool:
Σωστός ο Σώτος!

Όχι, βρε συ. Από ποδηλασία σκίζει. Στα ελληνικά δεν το έχει.
Ο άλλος δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πει... :D
Ο άλλος θα μας πει ιστοριούλα να περάσει η ώρα! Θέλω κι εγώ μια τέτοια δουλειά! Να γυρνάω τον κόσμο με τα έξοδα πληρωμένα, να λέω ιστορίες του κόσμου και να με πληρώνουν κιόλας!

Reaction score
1.988
Σήμερα γύρισα από την δουλειά και ως δια μαγείας ήμουν μόνος στο σπίτι. Η μικρή μπαλέτο και ο μικρός με μια φίλη σε παιδότοπο!!!
Δεν έχασα ευκαιρία και ανέβηκα στην κούρσα. Πολύ το ευχαριστήθηκα. 25+ χιλιομετράκια από της 7 παρά μέχρι της 8 και κάτι ψηλά. Ξεκίνησα με 17 βαθμούς θερμοκρασία και όταν γύρισα είχε πάει στους 14.Ευτυχώς το νέο τζάκετ κάνει πολύ καλη δουλειά!

@wizzy : Φίλε το bryton κάνει πολύ καλή δουλειά. Καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Αν δούλευε και η ζώνη για τους παλμούς θα ήταν σούπερ γούαου! (Τελικά δεν έφταιγε το δασύτριχο σου στήθος :p ).

wizzy

Reaction score
22.478
@wizzy : Φίλε το bryton κάνει πολύ καλή δουλειά. Καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Αν δούλευε και η ζώνη για τους παλμούς θα ήταν σούπερ γούαου! (Τελικά δεν έφταιγε το δασύτριχο σου στήθος :p ).
Χαίρομαι που σε βόλεψε! Εάν θέλεις και μπορείς (πρακτικά κι οικονομικά), μπορείς να πάρεις μια ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών από το eBay, η οποία να υποστηρίζει το πρότυπο ΑΝΤ+ (€15-€20), να την ταιριάξεις με το Bryton και θα είσαι κομπλέ!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Ρε συ xfader:smg::smg::smg:, τι γρουσούζης που είσαι αδερφάκι μου;

""
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει ότι για τεχνικούς λόγους το προγραμματισμένο καμπ ποδηλασίας δρόμου για αρχάριους ποδηλάτες, που επρόκειτο να γίνει στην Πάφο το προσεχές Σαββατοκυρίακο, μεταφέρεται στη Λευκωσία.

Το καμπ θα είναι μονοήμερο και θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο, το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Το τέλος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν και να εκμεταλλευτούν την παρουσία των κ.κ. Βασίλη Αναστόπουλου και Αθανάσιου Κρεκούκια, UCI Expert και διακεκριμένου δημοσιογράφου στο άθλημα της ποδηλασίας αντίστοιχα.
""

Από ότι φαίνεται θα μας πρήξουν τα ούμπαλα στη θεωρία και στη διάλεξη του Κρεκούκια, διότι αποφάσισαν να "κόψουν" την πρακτική άσκηση από το πρόγραμμα. Κάποιος άνοιξε και διάλογο στο Facebook page της Ομοσπονδίας, κάτω από την ανακοίνωση, μπας και τους πείσει να αλλάξουν το πρόγραμμα και να επανεντάξουν την πρακτική άσκηση, αλλά χλωμό το κόβω.

Πάντως, το πήρα απόφαση. Όσο "κυκλοφορεί" ο xfader στο thread, δεν θα σας ενημερώνω για μελλοντικά σχέδια/ποδηλασίες κτλ. Πρώτα θα πηγαίνω σε ποδηλασία/σεμινάριο/whatever και μετά θα ενημερώνω το thread, διότι, όπως πάει o xfader, μπορεί και να μου "κόψει" το ποδήλατο με τη γρουσουζιά του!:fuckyou:
Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος...
http://www.mbike.gr/σχολή-προπονητών-στην-κύπρο/

wizzy

Reaction score
22.478
Πέτρο, η σχολή προπονητών καθώς και το σεμινάριο για ερασιτέχνες, ήταν προγραμματισμένα σε διαδοχικές ημερομηνίες, δεν υπήρξε εμπλοκή μεταξύ τους. Απλά, όπως στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοια σχολεία (όπως γράφει το άρθρο που παρέθεσες :)), έτσι και στην Κύπρο, όλοι οι ερασιτέχνες είναι τόσο έμπειροι ποδηλάτες που γνωρίζουν εκ των προτέρων όσα θα ακούγανε στο σεμινάριο. Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία...

Πάντως, προσωπικά, έμαθα αρκετά πράγματα στο σεμινάριο. Κυρίως, κατάλαβα κάποια πράγματα που έκανα λάθος, τα οποία εάν δεν μου έλεγε κάποιος ότι τα κάνω λάθος, δεν θα το αντιλαμβανόμουν. Ήταν πολύ χρήσιμη εμπειρία και μακάρι να επαναληφθεί. Η συμμετοχή ήταν ελάχιστη, η διοργάνωση σχεδόν απαράδεκτη, αλλά όσοι δεν ήρθαν, έχασαν.

wizzy

Reaction score
22.478
Κάτι παραπάνω σχετικά με τι; :)

(είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να γράφω μεγάλες απαντήσεις)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7