Ποδήλατο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
......πλεον για χειμωνα προσθεσα ενα ισοθερμικο σκουφακι της pearl izumi,και ενα κολαρο salomon,,για τετοιο καιρο ενα ισοθερμικο με κρατα ακομα.,αν τσιτωσει και αλλο ο καιρος εχω 2 δρομικα λεπτα τζακετ (ακια) mizuno -pearl izumi , που με ενα ισοθερμικο παλευουν πολλα,
γαντια εχω καποια απο το δεκαθλο,-ice weather
και ενα ζευγαρι izumi 0-10 κελσιου,
σε οποιοδηποτε κρυο βγαινω,,,,,,στην χειροτερη να κανω 15 λεπτα στατικο να ζεσταθω καλα (προπονητηριο δεν εχω - συμπαθω) (κανουν θορυβο-πρπει να αλλαζω τροχο) οποτε βγαινω ζεστος εξω,
ενα κολαν χειμερινο της norhtwave,και καθαριζω.
Κaποιες αναβαθμισεεις που εκανα στο gt θα ερθουν με φωτο προσεχως,,,,,αυτη τη βδoμαδα ειχε 5 spin class και ενα in house spin Ολα των 60 λεπτων.......Και συνεχιζουμε..........

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Όμορφος καιρός σήμερα, ευκαρία για μία μικρή βόλτα (23χμ σύνολο) έως τους Αγίους Αποστόλους...
Κάνε ανέμελες βόλτες όσο προλαβαίνεις γιατί ο Βλακέντιος ετοιμάζει τέλη και για τα ποδήλατα. :D

Reaction score
20.826
Πριν μερικές μέρες σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ένας ακροατής (δεν κατάλαβα αν ήταν κάτι άλλο, δεν άκουσα από την αρχή) είχε την φαεινή ιδέα να βάλει λέει ο δήμος τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα, με αριθμό κλπ! Συγγενής του Βλακέντιου θα ήταν! :D:rolleyes::roflmao:

Reaction score
1.988
Φίλε μακριά απο 5χ5....μόνο προβλήματα και τραυματισμούς....Δεν υπάρχει άνθρωπος να παίζει 5χ5 και να μην έχει τραυματιστεί....

Reaction score
20.826
Σε τι αναφέρεσαι Γιώργο; Ποιος παίζει 5Χ5;

Edit: Οκ, το είδα τώρα στο τέλος της προηγούμενης σελίδας!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Φίλε μακριά απο 5χ5....μόνο προβλήματα και τραυματισμούς....Δεν υπάρχει άνθρωπος να παίζει 5χ5 και να μην έχει τραυματιστεί....
Γιώργο, μια χαρά είναι το 5Χ5, εάν παίζεις με άτομα της ίδιας "φιλοσοφίας". Είμαστε μια παρέα 10 ατόμων (με κάποιους "on-off", μπορεί να είμαστε και 20, αλλά 10 είναι οι "σταθεροί"), παίζουμε από το 2007 κάθε Πέμπτη, τα "βρήκαμε" μεταξύ μας, οπότε δεν ανησυχούμε πολύ για τραυματισμούς κτλ. ΟΚ, σε κάποιες στιγμές, κάποιος μπορεί να "παίξει" λίγο πιο παθιασμένα από το κανονικό (αλλά ποτέ σκληρά), αλλά εξ όσων θυμάμαι, δεν έχει χτυπήσει ποτέ κάποιος. Αυτό που μου έτυχε ήταν της "κακιάς στιγμής", δεν το μετράω καν για τραυματισμό. Ήδη είμαι πολύ καλύτερα και μετράω τις μέρες για το σεμινάριο του Σαββατοκύριακου!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Ήδη είμαι πολύ καλύτερα και μετράω τις μέρες για το σεμινάριο του Σαββατοκύριακου!
Μπράβο Γιώργο. :)

Μην ξεχάσεις τον αυτόματο audio διορθωτή στο σεμινάριο. Χαχαχα

wizzy

Reaction score
22.478
Ρε συ, τι μουρμούρης που είσαι! Τους "έφαγες" τους ανθρώπους! Ήδη ο Κρεκούκιας, από δύο διαλέξεις (Σάββατο και Κυριακή) που ήταν προγραμματισμένο να κάνει, θα κάνει μόνο μία, το Σάββατο!:headbang: Κανόνισε να συνεχίσει τις κακίες, να γίνει καμιά στραβή και να ακυρωθεί το training camp και θα δεις τι θα γίνει, κακομοίρη μου!:smg::smg:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Ρε συ, τι μουρμούρης που είσαι! Τους "έφαγες" τους ανθρώπους! Ήδη ο Κρεκούκιας, από δύο διαλέξεις (Σάββατο και Κυριακή) που ήταν προγραμματισμένο να κάνει, θα κάνει μόνο μία, το Σάββατο!:headbang:
Τυχεροί οι της Κυριακής!!! :lolsign:

wizzy

Reaction score
22.478
Συνεχίζεις... :mad:

"Τυχεροί όλοι σας" εννοείς, αφού όσοι έρθουν στην πρώτη μέρα, λογικά θα μείνουν και για τη δεύτερη που είναι η πρακτική άσκηση. Το μόνο καλό είναι ότι μέχρι τις 12:30 -13:00 την Κυριακή, θα έχουμε τελειώσει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Εγώ έχω ακόμα την απορία για το τι χρήσιμο μπορεί να πει για την ποδηλασία ο Κρεκούκιας... :p:D

wizzy

Reaction score
22.478
Ιστορική αναδρομή θα κάνει ρε, για την ποδηλασία και το doping! Μα καλά, δεν διάβασες την ανακοίνωση;:p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Ιστορική αναδρομή θα κάνει ρε, για την ποδηλασία και το doping! Μα καλά, δεν διάβασες την ανακοίνωση;:p
Όχι. :D

Ωωωωχχχ! Θα αρχίσει τα περί αθλητικού ιδεώδους και ηθικής στον αθλητισμό. Και του αλήτη Lance Armstrong κλπ. :confused:
Μπλιάαααχχχ!!! :lolsign:

Reaction score
20.826
In other daily news, ήρθε και το Tacx (με καθυστέρηση μίας εβδομάδας περίπου, λόγω της απεργίας των ναυτικών). Μένει τώρα η συναρμολόγηση του...

tacx.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Μπράβο Σώτο! Πήρες ένα από τα καλύτερα trainers της μεσαίας κατηγορίας σε τιμή της χαμηλής (κατηγορίας).
Μπορεί να σε συναντήσω σε κανένα λόφο στο Zwift. :D

Reaction score
20.826
Εγινε συνδρομητικό το zwift, οπότε θα δούμε (αν και δεν είμαι για λόφους ακόμα!! :D )

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.579
Εγινε συνδρομητικό το zwift, οπότε θα δούμε (αν και δεν είμαι για λόφους ακόμα!! :D )
Πράγματι έγινε εδώ και λίγες μέρες.

Το Zwift έχει μία ιδιαιτερότητα που το έχει κάνει δημοφιλές: Τρέχουν όλοι στην ίδια διαδρομή αλλά η ταχύτητα υπολογίζεται μέσω των Watts, της κλίσης και του βάρους. Τι αλλάζει με αυτή τη μέθοδο; Μπορεί η κλίση σε κάποιες ανηφόρες να είναι μεγάλη για ορισμένους. Υπάρχει στις ρυθμίσεις ένα slider (Trainer Difficulty) που μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος της κλίσης μέχρι το 0! Η default ρύθμιση είναι στη μέση που σημαίνει ότι μία ανηφόρα κλίσης 8% θα έχει τη μισή αντίσταση (4%).

settings_difficulty.png

Ο πονηρός θα σκεφτόταν να βάλει το slider στο 0% και να τους περνάει όλους στις ανηφόρες. Αυτό δεν γίνεται γιατί όπως έγραψα η ταχύτητα κίνησης υπολογίζεται από την ισχύ, την κλίση και το βάρος που δηλώσαμε, οπότε μπορεί εμείς να πεταλάρουμε άνετα στην ανηφόρα αλλά ανεβαίνουμε σαν χελώνες και θα μας περνάνε όλοι. :D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
in da houz ρολαρω με αυτο
αθορυβο, με οση πιεσ tomahawk_ic3_indoor-cycle_2.jpg η θελω, ορθοπεταλιες, και δεν το ακους στο 1 μετρο
πεταλια shimano 9000 και σελα ism pn1,1
κλεινουν το παζλ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512