argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Τελικά, αυτή η διαδρομή πρέπει να είναι "καταραμένη", δεν εξηγείται αλλιώς...Ρε πούστη μου... Ποδηλασία χτες, αρκετά απαιτητική, μετά από δύο εβδομάδες απραξίας. Ήμουν τουλάχιστον 40% κάτω σε απόδοση. Λίγο χάλια χτες η όλη φάση, λεπτομέρειες αργότερα.
Σε όλες τις σχετικές σελίδες και στο επίσημο πρόγραμμα της ομοσπονδίας υπάρχει.Καλησπερα σε ολους.
Εγω εδω μενω και δεν εχω μαθει τιποτα οπως και περσι που το ανακαλυψα τυχαια καθως ειχα βγει βολτα.
Δεν βλεπω να εχει αναρτηθει καπου η' με καποιο τροπο να εχει γινει γνωστο.
Δηλαδη αν πας ετσι 1 ωρα πριν τον αγωνα δεν μπορεις να παρεις μερος ?
Να χρηματοδοτήσει τη διαφήμιση ποιος και με τι όφελος?Άμα το χτυπήσεις χύμα στο Google βγάζει το περσινό.
Σε όλους τους δρόμους Ν.Φιλαδελφειας,Ν.Ιωνιας,Περισσός ...... μέχρι προχτες δεν υπήρχε αφίσα, όχι πανό.
Άμα θέλανε να το διαφημισουνε λίγο για να είχανε και θεατές ξερανε τον τρόπο.
Δυο δρόμους έχουν ασφαλτοστρωσει τον τελευταιο μηνα στην Φιλαδελφεια, τη Δεκελειας (και όχι ολη) και τον παράλληλο της, εκεί που θα γίνει ο αγώνας.
Η διαδρομή είναι μικρή και βαρετη, 5 φορές να την κάνεις ζαλιστηκες.
Όπως το βλέπω αγώνας για να χαμε να λέγαμε ειναι.
Μόλις έμαθα ότι είμαστε μόλις η τέταρτη ομάδα που θα λάβει μέρος στο ομαδικό τρίαθλο! Μόνο και μόνο στη σκέψη ότι έχουμε 75% πιθανότητες να ανέβουμε στο βάθρο, πήρα 2 level up σε αυτοπεποίθηση!Σας το είπα; Δεν σας το είπα!
Την Κυριακή, 3 Απριλίου, θα συμμετάσχω στο πρώτο μου ομαδικό τρίαθλο. Βασικά, με "έψησαν" δύο φίλοι (ο ένας θα κάνει το τρέξιμο, ο άλλος το κολύμπι) να αναλάβω το ποδηλατικό κομμάτι. Είναι αυτό εδώ. Μου αρέσει σαν ιδέα, αν και τους προειδοποίησα να μην περιμένουν "αγωνιστικούς" χρόνους και τα ρέστα. Μου είπαν να μη με νοιάζει, για την καύλα μας θα πάμε, οπότε είμαι κι εγώ "άνετος".
Θα πάω να καταπλήξω τα πλήθη με το πόσο αργά θα κάνω τα 40χλμ! Α! Μην μου ευχηθεί κάποιος έξυπνος "break a leg", τα χρειάζομαι και τα δύο!