wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.858
Ποιο/ποιου ύψος να αλλάξω;με τα 40εκ τιμόνι θα είναι πιο εύκολο να αλλάξεις και ύψος για να γίνεις πιο άερο κλαιν μαιν , καθώς φέρεις τα χέρια σε πιο εργονομική θέση.
Ποιο/ποιου ύψος να αλλάξω;με τα 40εκ τιμόνι θα είναι πιο εύκολο να αλλάξεις και ύψος για να γίνεις πιο άερο κλαιν μαιν , καθώς φέρεις τα χέρια σε πιο εργονομική θέση.
Εκεί που τη πάτησα ήταν στο solar του πράγματος, η garmin τα έχει φορέσει τα 1040 λίγο διαφορετικό UI/software και βγάζει κοινό firmware update.Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μόνο αισθητήρα Garmin, το ραντάρ, που δουλεύει άψογα. Έχω Polar H10 για τους παλμούς, Rotor InSpider βατόμετρο και τη Shimano Di2. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα το στρώσουν αν και δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο μοντέλο... θα έπρεπε να είχαν λυθεί τα όποια θέματα καιρό τώρα.
Με τα resources που έχουν, μιας και πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρία του είδους, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια χρόνια προβλήματα που αναφέρεις. Μιλάμε για εργαλείο που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και θεωρείται από τα καλύτερα στην κατηγορία του.
Ήδη τοποθετώντας το τιμόνι μαναχά κατέβηκε 0,5cmτου λαιμού , για να κατέβει πιο χαμηλά το τιμόνι.
αργοτερα, σιγά σιγά
Ούτε καν, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω πιο χαμηλά. Είπαμε, για μένα η άνεση στο ποδήλατο υπερτερεί της ταχύτητας.του λαιμού , για να κατέβει πιο χαμηλά το τιμόνι.
αργοτερα, σιγά σιγά
Αυτό είναι μέρος του "προσπαθώ να συνηθίσω εκ νέου τη θέση μου στο ποδήλατο". Την πρώτη φορά που ποδηλάτησα με το νέο τιμόνι νόμιζα ότι θα φάω τα μούτρα μου.Ήδη τοποθετώντας το τιμόνι μαναχά κατέβηκε 0,5cm

και τώρα;σε έριξα σε βαθιά νερά και τώρα κολύμπα
Το βρακί μου φόρακαι τώρα;