Ποδήλατο

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Ωχ τώρα με σκότωσες...Έχω βγάλει τα κέντρα στο ideal και έχει λίγο δουλίτσα για να τσουλίσει.Πάμε αν είναι την άλλη Κυριακή...
Επίσης δέν έχω κανα σοβαρό ποδήλατο για downhill.Ένα ideal zig zag έχω.Σίγουρα δέν είναι για πολλά.Και γενικά έψηνα να πάω σε κανα χαλαρό μονοπατάκι έτσι κατηφορικό.Όχι ανηφόρες και τέτοια.:120:

Εδώ η χτεσινή μισή διαδρομή.Το κινητό παρέδωσε...μπαταρία στα μισά της διαδρομής.
http://www.mapmyfitness.com/routes/view/34905376

Reaction score
457
Απάντηση: Ποδήλατο...

Ερώτηση-παράκληση:
Για να μην ψάχνω δεξιά και αριστερά, και επειδή οι εδώ ποδηλατάδες την έχουν ακούσει λίγο, θέλω όποιος έχει την καλοσύνη να μου προτείνει κράνος-φωτάκια μπρος-πίσω και φτεράκια για τους τροχούς...νορμάλ τιμές, δεν ψάχνω την porsche των ποδηλάτων...
thanks..;)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

Ερώτηση-παράκληση:
Για να μην ψάχνω δεξιά και αριστερά, και επειδή οι εδώ ποδηλατάδες την έχουν ακούσει λίγο, θέλω όποιος έχει την καλοσύνη να μου προτείνει κράνος-φωτάκια μπρος-πίσω και φτεράκια για τους τροχούς...νορμάλ τιμές, δεν ψάχνω την porsche των ποδηλάτων...
thanks..;)
Νίκο αξεσουάρ ποδηλάτου σαν αυτά που ψάχνεις υπάρχουν πλέον και στα Super Market.
Μερικά από αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας και αντοχής.

Τα κράνη για παράδειγμα (βασικό) ξεκινούν από 10 ευρώ. Θα σε προφυλάξει ένα τέτοιο κράνος σε ενδεχόμενη πτώση? Μακάρι να ήξερα.
Ακόμα και ένα <<άκακο>> φωτάκι αν σε αφήνει κάθε τόσο από μπαταρία δημιουργεί πρόβλημα στην ασφάλεια μετακίνησης σου.

Reaction score
457
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποδήλατο...

δε διαφωνώ με αυτά που λες...ίσα ίσα...απλά με τις τιμές των εδώ μαγαζιών διαφωνώ και η παράκληση ήταν για λινκς ξένων μαγαζιών...;) εκεί καταντήσαμε...σε λίγο και ψωμί από το δίκτυο θα αγοράζουμε..:)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Λοιπόν για φανάρι...
Αγόρασα αυτό από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Συνολικά έχω 3-4 φανάρια φτηνότερα αλλά κανένα δεν πλησιάζει την κατασκευή και την αξιοπιστία του.
Βέβαια είναι αρκετά ακριβό τη στιγμή που σετάκι φαναριών μπρος-πίσω βρίσκεις και με 4-5 ευρώ στο διαδίκτυο αλλά ένα άγχος θα το έχεις με τα φτηνά και θα σου τρώνε την μπαταρία κάθε τόσο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Ποδήλατο...

Ο Casey Neistat είναι 29 χρονών και είναι ποδηλάτης στη Νέα Υόρκη. Με αφορμή ένα πρόστιμο που «έφαγε», προσπάθησε να ακολουθήσει το νόμο κατά γράμμα, δημιουργώντας ένα πολύ αστείο video και ταυτόχρονα να διαμαρτυρηθεί!

http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2011/06/11/casey-neistat-new-york/

:204:

Reaction score
658

Εδω εχουμε τεραστιες ανηφορες. Εχει βρει κανεις ποδηλατο με κατω απο 24/32 γραναζια σε σιδερενιο, οικονομικο;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Για να κάνετε αισθητή τη παρουσία σας...

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.792

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές»

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν βόλτα με ποδήλατο στην παραλιακή, με αφετηρία το Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Το πρόγραμμα «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές», ξεκινάει την σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 30/09.

Οι επιβάτες με την επίδειξη του ενιαίου εισιτηρίου ΜΜΜ, ακυρωμένου έως και μιάμιση ώρα νωρίτερα και την κατάθεση αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης, θα παραλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ ποδήλατα για μιάμιση ώρα. Η διάθεση των ποδηλάτων και του προστατευτικού εξοπλισμού θα γίνεται από το ειδικό περίπτερο που θα λειτουργεί στο Φλοίσβο, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ανάμεσα στις στάσεις τραμ «Πάρκο Φλοίσβου» και «Φλοίσβος»).

Το πρόγραμμα συστήνει η WIND στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα της ΤΡΑΜ Α.Ε., «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές».

Πηγή

Reaction score
777
Τί λέει βρε παιδιά?Χαθήκατε.
Εμένα πάντως το sirrus πετάει.Κάνει κατι κρακ κρουκ στη μεσαία τριβή όμως.Θα το πάω να το φτιάξουν.Ετσι κ αλλιώς δέν έχει κάνει το πρώτο service.
Πήρα και μια τρομπίτσα για 100psi που απαιτεί στα λάστιχα και όλα κομπλέ!!!

Reaction score
0

αύριο θα πάω να κοιτάξω για ποδήλατο....και μετά ποιος με πιάνει:107:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.792

Στο Parlee Cycles concept ποδήλατο αλλάζεις ταχύτητες με τη.. σκέψη!

Η Parlee Cycles έχει τη λύση που μοιάζει… εξωφρενική. Δημιουργεί το concept ποδήλατο από ανθρακονήματα που βασίζεται στα εγκεφαλικά κύματα για την αλλαγή ταχυτήτων. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν διακόπτες αλλά ανοίγει ο δρόμος για μελλοντικά οχήματα και συσκευές που θα ελέγχονται από τη σκέψη.

Το ποδήλατο, γνωστό και ως PXP, θα βασίζεται σε μερικά ειδικά στοιχεία/gadget. Το κράνος φυσικά που θα είναι βασικό στοιχείο καθώς θα έχει νευροεκμπομπείς που ‘διαβάζουν’ εγκεφαλικά κύμματα.

Υπάρχει και ασύρματος πομπός που μπαίνει στη θέση ενώ αν κανείς συγκεντρωθεί ο πομπός θα στείλει σήματα στη θέση πως είναι ώρα για αλλαγή ταχύτητας. Σήμερα η διαδικασία έχει σαν στοιχείο ελέγχου ένα smartphone, αλλά…

Πηγή

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.912

Κάνει κατι κρακ κρουκ στη μεσαία τριβή όμως.Θα το πάω να το φτιάξουν.Ετσι κ αλλιώς δέν έχει κάνει το πρώτο service.
Τσέκαρέ το σύντομα πριν αρχίσουν οι φθορές. Θεωρητικά θέλουν μάζεμα τα μπόσικα λόγω καινούργιου. Βέβαια, ο ήχος μπορεί να προέρχεται από τον δισκοβραχίονα ή τα πετάλια ή απ' όλα μαζί.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Πως με βρισκετε???

Σας αρεσει το εργαλειο μου??????

Τα παμε????????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Εβαλλα και carbon στο παλουκοσελλο.......:410::410:και ελαφρυνε!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Και ελαφρυτερες ζαντες της Shimanno και κατοσταριζει στην ανηφορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:410::410:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520