Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Ωπ! Επιτέλους! Είδαμε και τη φάτσα του Σώτου!:)

Αύριο θα κάνω 80χλμ, Λεμεσός-Λευκωσία, συμμετέχοντας σε ποδηλασία για φιλανθρωπικό σκοπό (παρόμοια με εκείνη που συμμετείχα πέρσι, τέλη Ιουνίου).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.646
93 χμ σήμερα, μέχρι την Κίσσαμο (και γμτ ξέχασα την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής στο φορτιστή! Έμεινα μόνο με το κινητό).
Σώτο, είμαι σίγουρος ότι έχεις χάσεις βάρος με τόσα χιλιόμετρα. :)

Reaction score
20.832
Πέφτει (κάπου 85 τώρα), αλλά σιγά σιγά (ειδικά αυτή η κοιλίτσα, πολύ επίμονη η άτιμη! ) :D

ΥΓ. Πάντως παρατηρώ με ενδιαφέρον πόσο πιο εύκολα βγαίνουν τώρα τα χιλιόμετρα και οι ανηφόρες, σε σχέση με το όταν πήρα το ποδήλατο τον περασμένο Αύγουστο. Ανάμεσα έχω κι άλλες διαδρομες, δεν τις ανεβάζω όλες (δεν έχουν πάντα κι ενδιαφέρον).

wizzy

Reaction score
22.478
Ωπ! Επιτέλους! Είδαμε και τη φάτσα του Σώτου!:)

Αύριο θα κάνω 80χλμ, Λεμεσός-Λευκωσία, συμμετέχοντας σε ποδηλασία για φιλανθρωπικό σκοπό (παρόμοια με εκείνη που συμμετείχα πέρσι, τέλη Ιουνίου).
Βγήκαν σχετικά εύκολα τα 80χλμ. Περίμενα ότι θα δυσκολευόμουν περισσότερο λόγω του ότι δεν είμαι σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά από ότι φάνηκε οι μύες όντως έχουν "μνήμη". Μόνη πραγματική δυσκολία ήταν οι καιρικές συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ομίχλη (80% υγρασία) και σε κάποια φάση φτάσαμε να ποδηλατούμε υπό θερμοκρασία (εν ώρα ποδηλασίας) 42 βαθμών Κελσίου (!!!) ακριβώς με τη συμπλήρωση 2 ωρών και 58 λεπτών - δηλαδή γύρω στις 11:00 το πρωί. Δεν έχω death wish, απλά έτυχε. Αφού το άντεξα κι αυτό, ε, ΟΚ, είμαι μια χαρά (λέμε τώρα...)!:D

Αυτή τη φορά, η μέγιστη ταχύτητα που "έγραψε" το Garmin ήταν 70.9χλμ, περίπου 10χλμ πιο κάτω από την περσινή - στο ίδιο σημείο της διαδρομής. Κατά τα άλλα, 82.27χλμ συνολικά, μέσος όρος ταχύτητας 24,1χλμ/ώρα, 2257 θερμίδες με αποχαιρέτησαν, 3 ώρες 24 λεπτά ποδηλατικός χρόνος, 4 ώρες 6 λεπτά συνολικός χρόνος (μαζί με στάσεις, φανάρια στις πόλεις κτλ).

Γεύμα μετά τη διαδρομή: ένα burger, ένα hotdog κι ένα τεράστιο donut (sorry, στο τελευταίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ!!!).

wizzy

Reaction score
22.478
Ευτυχώς, αντιστάθηκες στα υπόλοιπα... :p
Μα, δεν είχε και κάτι άλλο για να αντισταθώ! Το burger και το hot dog ήταν προσεγμένα κι απλά, χωρίς σάλτσες, πατάτες κτλ!

Reaction score
20.832
Ενιότε απομακρύνομαι λίγο κι από την ακτή! Αλλά η μεγάλη απομάκρυνση σημαίνει και σκαρφάλωμα σε μεγάλα ύψη, οπότε αυτό πρέπει να προγραμματιστεί πιο προσεκτικά! :D

Anyway, χθεσινή απογευματινή έξοδος μέχρι τον Σταυρό Ακρωτηρίου, με κύκλο γύρω από το αεροδρόμιο, όπου πέτυχα και την προσγείωση ενός Boeing C-17A Globemaster III της RAF.

01-strava.jpg

c17 (2).jpg

c17 (3).jpg

P6060590.JPG

P6060593_DxO.jpg

Reaction score
1.988
Εχτές βρήκα έναν φίλο που κάνουμε καμιά φορά μαζι ποδήλατο και μου είπε ότι πούλησε την κούρσα του σε κάποιον που μένει Κύπρο αλλά είναι Χαλανδριώτης....
Wizzy μήπως ξέρεις κάτι; :D

wizzy

Reaction score
22.478
Μπααααα.... "Γειτονάκι" είναι ο νέος κάτοχος (μένω Αγ. Παρασκευή όταν έρχομαι Αθήνα), αλλά δεν γνωρίζω κάποιον από το Χαλάνδρι να κάνει road bike στη Λευκωσία. Μπορεί, π.χ., να είναι σε άλλη πόλη.:)

Reaction score
20.832
Και για να μην με πειράζει ο συνώνυμος με την ακτή, πήγα και λίγο πιο ψηλά σήμερα, μέχρι το Θέρισο . Δεν περίμενα ότι θα έχει 10 βαθμούς διαφορά η θερμοκρασία να πω την αλήθεια, ψιλοπάγωσα στο κατέβασμα! Την άλλη φορά με... μπουφάν! :D:roflmao:

P6080531.jpg

P6080541.jpg

P6080547.jpg

P6080551.jpg

theriso.jpg

Reaction score
114
Την Κυριακη που μας περασε η βολτα ειχε λιμνη Μπελετσι με αρκετη ανηφορα και η καταβαση με λιγo βροχη.
Το ποδηλατο απο τις λασπες ειχε γινει σαν τρακτερ.
Μολις τελειωσα το πλυσιμο και τραβηξα καποιες φωτο.
My custom made road bike

Reaction score
20.832
Γιάννη από ό,τι βλέπω έχεις ανεβάσει τις φωτό στο flickr. Έχει επιλογή να κάνεις share τις φωτό, στις διαστάσεις που θέλεις, αντί να έχεις μόνο το λινκ στο ποστ (ή πολύ μικρές φωτό). Πχ όπως αυτή...

Θέρισο - Theriso with bike by Sotos Ch., on Flickr

Reaction score
114
Σωτο πρωτη φορα το χρησιμοποιω και δεν βρισκω πως γινεται να μπουν ωραια οπως πρεπει.
Αυτες ειναι απο λιμνη βουλιαγμενης στη διαδρομη Πατησια-Βαρκιζα απο προηγουμενη Κυριακη.

thanks soto

Attachments

Last edited:

Reaction score
20.832
Ωραία, πάμε λοιπόν από την αρχή (και εγώ μόλις ένα μήνα το χρησιμοποιώ, βολεύει γιατί δεν χαλά την ποιότητα των φωτό στο πλήρες μέγεθος τους). Πας στο photostream του λογαριασμού σου και επιλέγεις τη φωτό που θέλεις να κάνεις share. Πατάς το κουμπάκι, που είναι μαρκαρισμένο με κόκκινο στο παρακάτω screenshot

flickr-share-1.jpg

Ανοίγει νέο παράθυρο, προεπιλογή bbcode (για share σε φόρουμ) και τις διαστάσεις (αν θέλεις τις αφήνεις όπως είναι, έτσι κι αλλιώς το λογισμικό του φόρουμ εδώ θα τις φέρει σε σωστή αναλογία). Κάνεις copy το url αυτό, και paste στο μήνυμα εδώ στο φόρουμ...

flickr-share-2.jpg

wizzy

Reaction score
22.478
Σωτο πρωτη φορα το χρησιμοποιω και δεν βρισκω πως γινεται να μπουν ωραια οπως πρεπει.
Αυτες ειναι απο λιμνη βουλιαγμενης στη διαδρομη Πατησια-Βαρκιζα απο προηγουμενη Κυριακη.

thanks soto
Ωραίο ποδήλατο ρε, μπράβο! Θες να μας πεις λίγα στοιχεία για τα components (τιμόνι, groupset, τροχούς κτλ); Επίσης, γιατί ποδηλατείς με "απλά" πετάλια κι όχι με clipless;

Reaction score
17.427
Και για να μην με πειράζει ο συνώνυμος με την ακτή, πήγα και λίγο πιο ψηλά σήμερα, μέχρι το Θέρισο . Δεν περίμενα ότι θα έχει 10 βαθμούς διαφορά η θερμοκρασία να πω την αλήθεια, ψιλοπάγωσα στο κατέβασμα! Την άλλη φορά με... μπουφάν! :D:roflmao:

View attachment 60234
View attachment 60238
Εγώ έχω αγοράσει και αδιάβροχο για μένα,όταν θα πιάναν οι βροχές ---και δεν έτυχε να ξαναβρεξει από τότε ενόσω οδηγούσα το ποδήλατο.Επισης,έχω αγόρασει ένα πολύ όμορφο αδιάβροχο κάλυμμα για το επιςης πολύ όμορφο ποδήλατο :D,το οποίο κάλυμμα προστατεύει αυτή τη στιγμή το ποδήλατο από τη σκόνη του γκαράζ....:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis