- Reaction score
- 20.832
60 χμ το απόγευμα, μέχρι Κολυμπάρι. Ελαφρά συννεφιά και αρκετά άνετη η διαδρομή...

Σώτο, είμαι σίγουρος ότι έχεις χάσεις βάρος με τόσα χιλιόμετρα.93 χμ σήμερα, μέχρι την Κίσσαμο (και γμτ ξέχασα την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής στο φορτιστή! Έμεινα μόνο με το κινητό).
Βγήκαν σχετικά εύκολα τα 80χλμ. Περίμενα ότι θα δυσκολευόμουν περισσότερο λόγω του ότι δεν είμαι σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά από ότι φάνηκε οι μύες όντως έχουν "μνήμη". Μόνη πραγματική δυσκολία ήταν οι καιρικές συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ομίχλη (80% υγρασία) και σε κάποια φάση φτάσαμε να ποδηλατούμε υπό θερμοκρασία (εν ώρα ποδηλασίας) 42 βαθμών Κελσίου (!!!) ακριβώς με τη συμπλήρωση 2 ωρών και 58 λεπτών - δηλαδή γύρω στις 11:00 το πρωί. Δεν έχω death wish, απλά έτυχε. Αφού το άντεξα κι αυτό, ε, ΟΚ, είμαι μια χαρά (λέμε τώρα...)!Ωπ! Επιτέλους! Είδαμε και τη φάτσα του Σώτου!
Αύριο θα κάνω 80χλμ, Λεμεσός-Λευκωσία, συμμετέχοντας σε ποδηλασία για φιλανθρωπικό σκοπό (παρόμοια με εκείνη που συμμετείχα πέρσι, τέλη Ιουνίου).
Ευτυχώς, αντιστάθηκες στα υπόλοιπα...Γεύμα μετά τη διαδρομή: ένα burger, ένα hotdog κι ένα τεράστιο donut (sorry, στο τελευταίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ!!!).
Μα, δεν είχε και κάτι άλλο για να αντισταθώ! Το burger και το hot dog ήταν προσεγμένα κι απλά, χωρίς σάλτσες, πατάτες κτλ!Ευτυχώς, αντιστάθηκες στα υπόλοιπα...![]()
Ωραίο ποδήλατο ρε, μπράβο! Θες να μας πεις λίγα στοιχεία για τα components (τιμόνι, groupset, τροχούς κτλ); Επίσης, γιατί ποδηλατείς με "απλά" πετάλια κι όχι με clipless;
Εγώ έχω αγοράσει και αδιάβροχο για μένα,όταν θα πιάναν οι βροχές ---και δεν έτυχε να ξαναβρεξει από τότε ενόσω οδηγούσα το ποδήλατο.Επισης,έχω αγόρασει ένα πολύ όμορφο αδιάβροχο κάλυμμα για το επιςης πολύ όμορφο ποδήλατοΚαι για να μην με πειράζει ο συνώνυμος με την ακτή, πήγα και λίγο πιο ψηλά σήμερα, μέχρι το Θέρισο . Δεν περίμενα ότι θα έχει 10 βαθμούς διαφορά η θερμοκρασία να πω την αλήθεια, ψιλοπάγωσα στο κατέβασμα! Την άλλη φορά με... μπουφάν!
View attachment 60234
View attachment 60238