bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 52.492
Ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα, εγώ αναφέρομαι στους γληγορους με τα navara, hilux που όλοι οι δρόμοι είναι πιστές για αυτούς και η εθνική ''ειδική ταχύτητας''
Η παλιά εθνική και οι επαρχιακοί δρόμοι πέριξ της εθνικής στην Κρήτη μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι! Με μηχανή τουλάχιστον έχω αποκομίσει αυτή την εντύπωση.Η πολλή ζέστη με εξαντλεί γρήγορα Χρήστο, συνήθως κάνω μικρότερες εξόδους το καλοκαίρι, και ψιλοαποφεύγω τις μεγάλες ανηφόρες. Από φθινόπωρο και πέρα, ακόμα και χειμώνα όταν δεν βρέχει και δεν έχει πολύ κρύο (σχετικό βέβαια αυτό για Κρήτη), είμαι μια χαρά συνήθως!
Προσπαθώ να την αποφεύγω την ΕΟ να πω την αλήθεια, και ακολουθώ διαδρομές που έχουν πλάγιους δρόμους. Αλλά κάποια σημεία είναι αδύνατο να τα αποφύγεις αν θέλεις να πας ανατολικά (κομμάτι Σούδα - Καλύβες πχ, ή από Καβρό μέχρι Ρέθυμνο). Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικές διαδρομές (από Μαλάξα, ή από τη παλιά εθνική από Γεωργιούπολη μέχρι Ρέθυμνο), αλλά σημαίνουν και πολύ περισσότερες ώρες, και περισσότερα υψομετρικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΕΟ για μένα, είναι τα σημεία που η ΛΕΑ έχει γεμίσει από κλαδιά, θάμνους και δέντρα, που δεν τα κόβουν, και αναγκαστικά πρέπει να προχωρήσεις πάνω στις κανονικές λωρίδες...
Εντέλει, πολλαπλά κατάγματα και κάψιμο σε όλη τη μόστρα του προσώπου, χέρια και πόδια.Περαστικά στον άνθρωπο.
Παρόμοια ιστορία.Εντέλει, πολλαπλά κατάγματα και κάψιμο σε όλη τη μόστρα του προσώπου, χέρια και πόδια.
Ο λόγος που έπεσε ήταν που άφησε το τιμόνι να πετάξει τη φλούδα της μπανάνας.
Στη απότομη κίνηση γύρισε το τιμόνι και έγινε το κακό....
Πάντως με αυτά τα πλαστικά ποδήλατα με το μεγάλο προφίλ στους τροχούς, αρκεί μία ριπή του αέρα από το πλάι και αγοράζεις οικόπεδο, έχει συμβεί και σε εμένα αλλά ευτυχώς τη τελευταία στιγμή πάντα το σωνω....να δω μέχρι πότε...