Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Όπως το βολεύει τον καθένα, δεν το συζητώ αυτό Πανάγο.
Στη πράξη όμως στο ποδήλατο που όλα είναι ισορροπία η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...
Το έξω από την ντίζα
Το πριτσίνι της ντίζας

FVLIES TERMATA6.jpg

Εξωτερικό καλώδιο ντίζας ή σύρμα
kalodiofrenon.jpg

5€ παίρνω την ώρα για το μάθημα :lolsign:

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.135
Φροντίστε να ξυρίσετε και κάνα πόδι γιατί το κολάν με τρίχα είναι σαν παπί χωρίς εξάτμιση. :p :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Άλεξ αυτό το χρησιμοποιώ ως καζούρα, με λέει ο άλλος '' ρε φίλε πως πας έτσι?
-Και αξύριστος του λέω, που να ξυριστώ κιόλας να δεις... 🤣

Και για μασάζ που πααίνω δεν έχω κάνα πρόβλημα με τη τρίχα, πέφτει λαδάκι και γλιστράει!!
Και τη μπάμια τη προτιμώ στη εποχή της... Με μπόλικη γλίτσα και τρίχα :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.135
Είμαι εχθρός της τρίχας παντού. Ξυρίζομαι από τα 14 (παντού).
Αν δω γυναίκα με μελαχρινό χνούδι σε χέρια, πλάτη, φαβορίτα κτλ αλλάζω δρόμο. :biggrin:

Reaction score
25.272
Όπως το βολεύει τον καθένα, δεν το συζητώ αυτό Πανάγο.
Στη πράξη όμως στο ποδήλατο που όλα είναι ισορροπία η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...

View attachment 182856
Εξωτερικό καλώδιο ντίζας ή σύρμα
View attachment 182857

5€ παίρνω την ώρα για το μάθημα :lolsign:
τέρμα σύρματος;
εξωτερικό καλώδιο;
μλκ οι ποδηλατάδες είστε χειρότεροι από τους συνεργιατζήδες με τα πλακάκια και τις φλάντζες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Είμαι εχθρός της τρίχας παντού. Ξυρίζομαι από τα 14 (παντού).
Αν δω γυναίκα με μελαχρινό χνούδι σε χέρια, πλάτη, φαβορίτα κτλ αλλάζω δρόμο. :biggrin:
Τι τραβάς και εσύ... 🤣

Το μεγαλύτερο χαβά τον ρίχνω με τους χομπιστες του πράγματος, τους γυαλιστερούς που λέγαμε... Λαδάκι,κρεμουλες, body fit ρουχαλάκια, assos παρακαλώ, όχι ότι να ναι.
Άμα ρωτήσεις γιατί ξυρίζονται δεν ξέρουν να σε πουν... Είναι σαν τον Καλιβάτση η φάση που έσπαγε το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη επειδή είχε αθηναϊκές πινακίδες :headbang:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.135
Το μεγαλύτερο χαβά τον ρίχνω με τους χομπιστες του πράγματος, τους γυαλιστερούς που λέγαμε... Λαδάκι,κρεμουλες, body fit ρουχαλάκια, assos παρακαλώ, όχι ότι να ναι.
Άμα ρωτήσεις γιατί ξυρίζονται δεν ξέρουν να σε πουν... Είναι σαν τον Καλιβάτση η φάση που έσπαγε το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη επειδή είχε αθηναϊκές πινακίδες :headbang:
Ακόμα και στο ποδήλατο, ο βασικός λόγος του ξυρίσματος είναι η εμφάνιση. Μετά το μασάζ και τέλος η ...αεροδυναμική.
Είναι μέρος του πακέτου.

Υ.Γ. Ανέκαθεν γελούσα με κάποια αθλήματα, όπως πάλη, λόγω αηδίας. Να πρέπει να αγκαλιάζεις ιδρωμένο, τριχωτό από σιχαμένη χώρα, από αυτούς που βρομάνε από την τηλεόραση. Έλεος!!! :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Σκεφτόμανε να πεταχτώ μέχρι το πάρκο να παίξω λίγο να αλλάξω καμία ταχύτητα αλλά θα με βρίσει το κορίτσι (και θα αργήσω σίγουρα ) οπότε μεθαύριο με το καλό.
Αυτό τώρα το διάβασα, ακόμα δεν έχεις κάτσει στη σέλα και κάθεσαι και το ψειριζεις...
Ρε ανέβα πάνω και πιέτου το αίμα, βρες μια μεικτή διαδρομή να έχει απ'ολα και πάτα αλύπητα...
Εγώ στη θέση σου θα είχα φτάσει τώρα Χονολουλού :biggrin:

Edit.

Θυμάμαι όταν είχα πάρει το κίτρινο το είχα πάει για τη πρώτη δοκιμή μια πορεία στο χωριό 50km, ήταν η πρώτη φορά με δικό μου επιθετικό-άκαμπτο κουρσάκι.
Φορούσε και αέρο τροχούς με 52mm προφίλ και η εμπειρία που έζησα ήταν κάτι το συναρπαστικό, σε όλη τη διαδρομή γελούσα και φώναζα'' ρε γιατί πλαλάει έτσι αυτό :biggrin: :roflmao:

Last edited:

Reaction score
25.272
Αυτό τώρα το διάβασα, ακόμα δεν έχεις κάτσει στη σέλα και κάθεσαι και το ψειριζεις...
το πήρα δευτέρα , το συναρμολόγησα το βράδυ
την τρίτη βράδυ έχω προπόνηση πόδια ώμους
χθες άλλαξα τα φρένα
σήμερα βράδυ προπόνηση στήθος πλάτη χέρια
αύριο θα πάω για φιστινγκ και μετά σπίτι έχουμε κόσμο (θα σκάσω μύτη με το jersey να φάω σουβλάκια)
σάββατο έχει προπόνηση πισίνα τα μικρά , μπανάκι 78 αυγούστου

την κυριακή πιστεύω να ανεβάσω κάτι τις (αν δεν το σβήσω καταλάθος πάλι)

Reaction score
20.677
Ρε ανέβα πάνω και πιέτου το αίμα, βρες μια μεικτή διαδρομή να έχει απ'ολα και πάτα αλύπητα...
Εγώ στη θέση σου θα είχα φτάσει τώρα Χονολουλού :biggrin:

Edit.

Θυμάμαι όταν είχα πάρει το κίτρινο το είχα πάει για τη πρώτη δοκιμή μια πορεία στο χωριό 50km, ήταν η πρώτη φορά με δικό μου επιθετικό-άκαμπτο κουρσάκι.
Φορούσε και αέρο τροχούς με 52mm προφίλ και η εμπειρία που έζησα ήταν κάτι το συναρπαστικό, σε όλη τη διαδρομή γελούσα και φώναζα'' ρε γιατί πλαλάει έτσι αυτό :biggrin: :roflmao:
Έτσι είναι! Δεν είναι να το έχουμε τόσες ημέρες και να το βλέπουμε! Το δικό μου έκανε την πρώτη του βόλτα, 63 περίπου χμ, μία ημέρα μετά την παραλαβή του... 8-) 🚴‍♂️

cube.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
το πήρα δευτέρα , το συναρμολόγησα το βράδυ
την τρίτη βράδυ έχω προπόνηση πόδια ώμους
χθες άλλαξα τα φρένα
σήμερα βράδυ προπόνηση στήθος πλάτη χέρια
αύριο θα πάω για φιστινγκ και μετά σπίτι έχουμε κόσμο (θα σκάσω μύτη με το jersey να φάω σουβλάκια)
σάββατο έχει προπόνηση πισίνα τα μικρά , μπανάκι 78 αυγούστου

την κυριακή πιστεύω να ανεβάσω κάτι τις (αν δεν το σβήσω καταλάθος πάλι)
Κυριακή έχω τα γνωστά 130km με 2.000 υψομετρικά.
Είσαι ευπρόσδεκτος. :)

Εγω Σώτο έκανα τα πρώτα 20km μόλις το πήρα και ακριβώς μετά από bikefitting, μαγαζί-σπίτι.
Το ίδιο απόγευμα έκανα 50+ και τη επόμενη μέρα το πρωί 100km.
Δεν ήθελα να κατέβω από τη σέλα...

Reaction score
20.677
Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, μάλλον την ίδια ημέρα της παραλαβής έγινε η βόλτα! Αφού το συναρμολόγησα πρώτα, και off we went... :geek: 🚴‍♂️

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Όλοι έτσι τη πατάνε :roflmao:

Στη προσπάθεια πάνω στο ποδήλατο νιώθω και ακούω όλα τα μηχανικα και ηλεκτρονικά μέρη του, τοποθετώ το σώμα αναλόγως των συνθηκών για λιγότερη αντίσταση και ταλαιπωρία, οι γραμμές και η τοποθέτηση στο βάρος του αναβάτη στις σφιχτες στροφές είναι πολύ σημαντικό, όταν πας γρήγορα και χρειαστείς όλα τα φρένα, επίσης μεγάλο ρόλο παίζει η τοποθέτηση του σώματος ώστε να βοηθήσεις το σύνολο.

Αυτό που πάντα με φοβίζει είναι όταν ξεπεράσεις τα όρια ισορροπίας λόγο υψηλής ταχύτητας, εκεί το σύνολο ταλαντώνεται σαν ταύρος που θέλει να σε πετάξει από τη πλάτη του...
Προσπαθώ να μη φτάνω στα όρια αλλά η ταχύτητα είναι γλυκός δαίμων σε ότι όχημα καβαλάνε τα αγοράκια :biggrin:

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.390
Η πρώτη μου διαδρομή με το road bike ήταν 120χλμ (περίπου)! Χαμογέλαγα/χαζογέλαγα σε όλη τη διαδρομή! Υπόψιν, πριν το bike fitting!

Επίσης, πολύ χρήσιμο το link του @bretsos!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.471
Και τη τρόμπα αμπουλας ξέχασες... Δεν μπορείς με αυτές τις τρόμπες χειρός να βάλεις αέρα, η καλύτερη και με πολύ κόπο φτάνει τα 80psi

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88