Ποδήλατο

Reaction score
20.826
Εγώ για φίστινγκ δεν ξέρω, για φιστίκια Αιγίνης δεν λέω όχι πάντως, με ένα 6 στο 13033 :geek: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.782
ναι
θα βγείς με την λεμονιά για υπηρεσιακούς λόγους στο βουνό.
Υπάρχει βάση στη πάρνηθα καλέ!!
Θα πούμε ότι πάμε με τα ποδηλατάκια για βάρδια μιας και δεν έχει κίνηση στους δρόμους...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.782
Στο ραδιόφωνο είπε ότι δεν επιτρέπεται
Εννοούσε μόνο τα γυμναστήρια, δεν το διευκρίνησε

Reaction score
572
rip, εμείς δεν έχουμε τηλεργασία όπως δείχνουν τα πράγματα..
για άσκηση (ποδήλατο προφανώς) εσείς που κάνατε και στο προηγούμενο lockdown πως ηταν τα πράγματα με τους ελέγχους?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.782
rip, εμείς δεν έχουμε τηλεργασία όπως δείχνουν τα πράγματα..
για άσκηση (ποδήλατο προφανώς) εσείς που κάνατε και στο προηγούμενο lockdown πως ηταν τα πράγματα με τους ελέγχους?
Εμένα με σταμάτησαν μόνο τη πρώτη μέρα και ούτε αυτοί δεν ξέραν γιατί με σταμάτησαν για έλεγχο, γενικά δεν έπαιξε σωστή ενημέρωση στα όργανα...
Κατά άλλα όνειρο, άδειοι οι δρόμοι παντού εδώ Αθήνα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.591
Έλεος αυτά είναι πατήματα για πίστα όχι δρόμο. Τι τραβάγατε και εσείς!
Να φανταστείς ότι όποιος είχε πίσω πάνω από 23 ήταν φλώρος. Η κασέτα βέβαια ήταν 6άρα και οι κλιμακώσεις απότομες.

Εμένα με σταμάτησαν μόνο τη πρώτη μέρα και ούτε αυτοί δεν ξέραν γιατί με σταμάτησαν για έλεγχο, γενικά δεν έπαιξε σωστή ενημέρωση στα όργανα...
Κατά αλλά όνειρο, άδειοι οι δρόμοι παντού εδώ Αθήνα
Αν θέλουν μπορώ να στέλνω SMS πριν ανέβω στο trainer, μήπως βαριανασαίνω και κολλήσω κανένα γείτονα.

Reaction score
4.587
Ισχύει πως η άσκηση επιτρέπεται μόνο εντός δήμου? Αν είναι έτσι και για το ποδήλατο είναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ περνάω από 3-4 δήμους τη μέρα.

Reaction score
25.466
με επιφύλλαξη όχι δε περιορίζεσαι.
τον απρίλιο και εγώ άλλαζα 3-4 δήμους (ή παραπάνω) , δε με σταμάτησε κανείς και πέρασα μπροστά από πολλά μπλόκα.

Reaction score
1.566
Για να δούμε τι θα πει και η πολιτική προστασία στις 6.00.
Προσωπικά ποδηλατικά την πάτησα. Έχω χαρτί λόγο εργασίας για κίνηση στον βόρειο τομέα.
Αυτό σημαίνει κάποιες επιλογές αλλά σημειώνω μία:
Ανάβαση Πεντέλης. Αυτοκτονία :o

Έτσι μου έρχεται να βρίσω που δεν υπάρχουν ανοιχτά ποδηλατοδρομία στην Αθήνα.
Ένα έχουμε το έκλεισαν με αλουμίνια όπως όπως και αποκλεισμένο στο κοινό.

Reaction score
25.466
έλα μωρέ τι έχει η πεντέλη;
μια χαρά είναι.
μπορεί να πετύχεις και κάνα γνωστό...

Reaction score
1.566
Αυτό είναι μια βόλτα που πάντα μου άρεσε ανάποδα. Μαραθώνος προς Σχοινιά ανάβαση για φράγμα, Νταού μπάνιο στο σπίτι.

Όταν όμως μιλάμε για ανάβαση Πεντέλης εννοούμε την κορυφή και δεν είναι τόσο η απόσταση όσο ότι έχει τοίχους σημεία και άθλια κατάβαση. Eίδομεν καλά να είμαστε και αρκούμε και στο γύρω γύρω.

Reaction score
1.566
Με κάνει με κάνει και θα με παρακάνει αρκεί να βγαίνω στήνω πρόγραμμα από Σάββατο γιατί και μέχρι αύριο θα με ρημάζουν στο γραφείο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89