Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Κώστα άμα μπορείς κάνε λίγο υπομονή μερικές μέρες, ισως τη μαύρη Παρασκευή να παίξει κάτι καλό σε bike 24, wiggle ακόμα και από Ελλάδα.
Ξεκινά να τα παρακολουθείς νωρίς γιατί από τις πρώτες ώρες πέφτει ακρίδα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Που?
Δώσε λινκ

Εδω δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ότι βλέπεις είναι ψευτοπροσφορες σε περιορισμένα νούμερα

Last edited:

Reaction score
25.477
Που?
Δώσε λινκ

Εδω δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ότι βλέπεις είναι ψευτοπροσφορες σε περιορισμένα νούμερα
δεν ειναι και να κόψεις τις φλέβες σου αλλά πχ το 1030 το έχει 40% κάτω (τυχαίο παράδειγμα, λέμε τώρα)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Για το 1030 όντως είναι μια καλή περίπτωση, απευθύνεται όμως αυστηρά στη γυαλιστερή κατηγορία...
Τα υπόλοιπα είναι κουτοπονηριές του wiggle...
Περίμενε λίγο, το bike παραδοσιακά αλλά και ο γατσούλης εδώ Αθήνα βγάζουν κάποιες καλές προσφορές σε ένδυση και όχι μόνο

Edit
Το γουινκλ να ξέρεις πως λειτουργεί πολύ με τη κουτοπονηριά, όλο το χρόνο έχει προσφορές τάχα μου... Όλοι στα ίδια χρήματα δίνουν τα ίδια προϊόντα.
Επίσης ένας λόγος που έχει πολλά σχόλια στα προϊόντα είναι γιατί σου στέλνει mail πως άμα γράψεις εντυπώσεις για τα προϊόντα που ψώνισε θα κερδίσεις 100€...
Μαλλιά από τσόνια... Ανάθεμα και αν έχει δώσει ποτέ σε κάποιον τα λεφτά αυτά.

Last edited:

Reaction score
25.477
ήμανε σίγουρος θα το έλεγες αυτό, αλλά για 340 ευρώ δεν το λες και VFM εκτός από γυαλιστερό;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Άμα σου περισσεύουν, πάσο!!
Μία χαρά περίπτωση είναι, προσωπικά πάντως δεν θα μου έκανε κλικ ακόμα και πιο φθηνά να το είχε.
Μεγάλο, βαρύ, μου είναι παντελώς αδιάφορη η τάτς λειτουργία και τέλος είναι garmin...
Wahoo αγόραζα πανεύκολα!!
Και θα αγοράσω μόλις τα παίξει αυτό που έχω, άμα τα παίξει...

Reaction score
572
Η garmin στο web app της έχει ένα πολύ βολικό route planning, το οποίο το στέλνεις αυτόματα στην συσκευή σου και υπολογίζει τα απαραίτητα (elevation με γραφήματα κλπ). Έχει κάτι αντίστοιχο η wahoo?
Γενικά υπάρχουν υπολογίσιμες διαφορές από την μια εταιρεία στην άλλη?

(εγώ με καβάτζα-χάρισμα το garmin 510 με τους σένσορες από φίλο που πήρε πιο ακριβή σειρά είμαι πανευτυχής :p )

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Τα έχουμε ξανά πει περί υπολογιστών ποδηλάτου αρκετές φορές σε τούτο το νήμα.
Είμαι γενικώς πολύ αρνητικός με τη garmin, ζητάει πολλά, δίνει σχεδόν τα ίδια με τους άλλους.
Έδωσα 160€ για το bryton που εχω και πολλά μου φάνηκαν στη τελική. Δεν έχει φρου φρου και αρώματα, έχει όμως τις βασικές λειτουργίες, διπλάσια αυτονομία ενός garmin και συνεργάζεται με di2.

Στη δεδομένη φάση πχ. του Παναγιώτη θα επένδυαν σε τροχουδάκια, ρουχισμό, γενικότερα σε πράματα που θα με βοηθήσουν να φτάσω λίγο παραπέρα όπου είναι και το ζητούμενο πάντα στη ποδηλασία.

Reaction score
20.840
160 χιλιομετρα σε 3 ωρες...
Το έβλεπα προχθές, όταν ανέβηκε, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ ακόμα να το δεχθώ εύκολα, μέση ωριαία ταχύτητα σχεδόν 55χαω, για 3 ώρες! Πώς γίνεται αυτό χωρίς drafting, χωρίς να είναι σε peloton, χωρίς το ίδιο το ποδήλατο να είναι κάτι το ιδιαίτερο από αεροδυναμικής άποψης (όπως πχ τα κλειστά, που είναι σα σταγόνες).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Σώτο δεν σου κρύβω πως και εγώ έφαγα ένα σκάλωμα με το avg speed στο τέλος, έπαιξε και αρκετός αέρας σε όλη τη διάρκεια...:idk:

Reaction score
20.840
Σκέψου τώρα ότι το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας (ή απόστασης, το ίδιο κάνει) σε μία ώρα, είναι 55,089χμ, σε ποδηλατοδρόμιο πόλης του Μεξικού με ευνοϊκό υψόμετρο 1900 σχεδόν μέτρων! Κι εδώ έχουμε 3 ώρες με σχεδόν την ίδια ταχύτητα, σε ανοιχτό δρόμο. Θα πρέπει να φυσούσε δαιμονικά ισχυρός ευνοϊκός άνεμος (tailwind), μόνο έτσι μπορεί να γίνει, σε επίπεδο δρόμο (μέσος όρος).

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Τηλεργασία σήμερα, οπότε η ημέρα ξεκίνησε με... προπόνηση! :biggrin:

FTP ramp test, στο τέλος του οποίου το FTP μου αυξήθηκε κατά 4 Watts. Πλέον, είμαι στα 211 Watts. Η προσπάθεια/τακτική προπόνηση αποδίδει! Α, είμαι και μισό κιλό κάτω (76 κιλά)!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.873
Τον έψαξα στο στράβα, Σώτο είναι εξωγήινος μάλλον ο τύπος :biggrin:

Reaction score
20.840
Πάντως με τέτοιο άνεμο tailwind, όπως φαίνεται στο activity του στο strava, κάπως δικαιολογείται η ταχύτητα... 8-)

Wind Speed
38.6 km/h

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut