Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.888
Ήταν το πρώτο που τσέκαρα και σίγουρα η επιλογή της διαδρομής έγινε με γνώμονα αυτό. Άλλωστε εσιαξε και σεγκμεντ ο Τζόναθαν του συνολικού άθλου.
Έχω πολλούς γνωστούς που βγαίνουν με ανεμούριο στη ταράτσα πριν επιλέξουν διαδρομή... 🤣

Reaction score
20.840
Αυτό δεν είναι κακό, να εκμεταλλεύεσαι τον άνεμο (κι εγώ το κάνω, αν ο άνεμος είναι πολύ δυνατός δεν έχω καμία διάθεση να του πάω κόντρα! θα διαλέξω άλλη διαδρομή συνήθως ), αλλά σε τέτοια ρεκόρ θα πρέπει να αναφέρεται ως σημαντική παράμετρος, όχι μόνο ότι δεν είχε όχημα pace για να κάνει drafting...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.888
Ακριβώς, η αντιπαθητική ξανθόψειρα του gsn είπε στη αρχή του βίνδεο πως λόγο αέρα οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο ιδανικές.
Σίγουρα και εγώ έχω αλλάξει διαδρομή που αρχικά επέλεξα λόγο αέρα, όπως και να έχει όμως θα τον φας όλο στη μάπα στη επιστροφή

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με τον αέρα. Στο κάτω κάτω, εάν, φίλε ποδηλάτη, είσαι τόσο καλός, κάνε τη δεδομένη απόσταση σε κάτω από 3 ώρες σε ποδηλατοδρόμιο - ούτε αέρα να έχει, ούτε αυτοκίνητο για drafting, ούτε τίποτα. Εσύ, τα ποδια σου και το ποδήλατό σου, απλά.

Δεν προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια ή/και το μέγεθος του επιτεύγματος, σίγουρα όμως, θα ήταν πιο "τίμιο" εκ μέρους όλων των εμπλεκόμενων να δοθούν όλες οι παράμετροι - αρνητικές και θετικές - που έπαιξαν ρόλο σε αυτό (το επίτευγμα).

Reaction score
20.840
Ακριβώς, η αντιπαθητική ξανθόψειρα του gsn είπε στη αρχή του βίνδεο πως λόγο αέρα οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο ιδανικές.
Σίγουρα και εγώ έχω αλλάξει διαδρομή που αρχικά επέλεξα λόγο αέρα, όπως και να έχει όμως θα τον φας όλο στη μάπα στη επιστροφή
Και το τελευταίο εξαρτάται... επειδή ας πούμε εδώ στην περιοχή είναι πολλοί συχνοί οι δυτικοί ή και ανατολικοί άνεμοι, αν κάνεις μία διαδρομή δυτικά ή ανατολικά της Μαλάξας (προς Αποκόρωνα ας πούμε αν είναι δυτικός) μπορείς να αποφύγεις σε μεγάλο βαθμό τον κόντρα άνεμο στην επιστροφή, ανάλογα και με την επιλογή. Κάποιες φορές, ό,τι και αν διαλέξεις, θα τον φας! :geek: :rolleyes:

Reaction score
2.324
Τον έψαξα στο στράβα, Σώτο είναι εξωγήινος μάλλον ο τύπος :biggrin:

Το κοίταξα και εγώ είχε average 267watts weighted (210w) και πήρε 4 kom στην προσπάθεια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ήταν στο 83% intensity... max speed 77km/h και cadence 92 έως 120 o_O Αυτό με τον αέρα στην πλάτη το επεδίωξε καθότι δεν υπάρχει κανονισμός όπως πχ στο άλμα εις μήκος που να ακυρώνει ρεκόρ λόγω ευνοικού αέρα. Οπότε και μερικά μποφωράκια σπρώξιμο δεν τον χαλάσανε καθόλου...

Reaction score
20.840
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με τον αέρα. Στο κάτω κάτω, εάν, φίλε ποδηλάτη, είσαι τόσο καλός, κάνε τη δεδομένη απόσταση σε κάτω από 3 ώρες σε ποδηλατοδρόμιο - ούτε αέρα να έχει, ούτε αυτοκίνητο για drafting, ούτε τίποτα. Εσύ, τα ποδια σου και το ποδήλατό σου, απλά.

Δεν προσπαθώ να μειώσω την προσπάθεια ή/και το μέγεθος του επιτεύγματος, σίγουρα όμως, θα ήταν πιο "τίμιο" εκ μέρους όλων των εμπλεκόμενων να δοθούν όλες οι παράμετροι - αρνητικές και θετικές - που έπαιξαν ρόλο σε αυτό (το επίτευγμα).
Ακριβώς! Ας πούμε στον στίβο κάποια ρεκόρ (100 μέτρα, άλμα εις μήκος, κλπ) δεν μετράνε αν η ένταση του ανέμου υπερβεί κάποιο όριο (σαφείς περιγραφές ακόμα και για την τοποθέτηση των ανεμομέτρων στο εγχειρίδιο του ΣΕΓΑΣ)
Το κοίταξα και εγώ είχε average 267watts weighted (210w) και πήρε 4 kom στην προσπάθεια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ήταν στο 83% intensity... max speed 77km/h και cadence 92 έως 120 o_O Αυτό με τον αέρα στην πλάτη το επεδίωξε καθότι δεν υπάρχει κανονισμός όπως πχ στο άλμα εις μήκος που να ακυρώνει ρεκόρ λόγω ευνοικού αέρα. Οπότε και μερικά μποφωράκια σπρώξιμο δεν τον χαλάσανε καθόλου...
Φαντάσου τώρα πόσο βοηθητικός ήταν ο άνεμος, αφού δεν υπάρχει περίπτωση υπό άλλες συνθήκες να τρέχεις με 55χαω και να έχεις μόνο 210W μέση ισχύ, ή έστω 267W weighted... Τέτοια νούμερα βλέπεις για 20χαω μέση ταχύτητα λιγότερο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.888
Και το τελευταίο εξαρτάται... επειδή ας πούμε εδώ στην περιοχή είναι πολλοί συχνοί οι δυτικοί ή και ανατολικοί άνεμοι, αν κάνεις μία διαδρομή δυτικά ή ανατολικά της Μαλάξας (προς Αποκόρωνα ας πούμε αν είναι δυτικός) μπορείς να αποφύγεις σε μεγάλο βαθμό τον κόντρα άνεμο στην επιστροφή, ανάλογα και με την επιλογή. Κάποιες φορές, ό,τι και αν διαλέξεις, θα τον φας! :geek: :rolleyes:
Εγώ να σε πω τη αλήθεια δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους αέριδες, κάποιες φορές γουστάρω κιόλας γιατί ζορίζομαι και αυτό μόνο θετικά αποτέλεσμα φέρνει.
Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω τη γύρα Νεμέας, έφυγα από Αθήνα με δυτικό ισχυρό άνεμο και στη επιστροφή γύρισε ο ίδιος άνεμος σε ανατολικό, όλη τη διάρκεια δλδ τον είχα στη μάπα:focus:

Άμα το γνώριζα αυτό θα άραζα να κάνω γυμναστική σπίτι, όπως σήμερα, παντούφλα, καρώ μπυτζάμα...
MVIMG_20201112_123352.jpg

Reaction score
2.324
Εγώ να σε πω τη αλήθεια δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους αέριδες, κάποιες φορές γουστάρω κιόλας γιατί ζορίζομαι και αυτό μόνο θετικά αποτέλεσμα φέρνει.
Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω τη γύρα Νεμέας, έφυγα από Αθήνα με δυτικό ισχυρό άνεμο και στη επιστροφή γύρισε ο ίδιος άνεμος σε ανατολικό, όλη τη διάρκεια δλδ τον είχα στη μάπα:focus:

Άμα το γνώριζα αυτό θα άραζα να κάνω γυμναστική σπίτι, όπως σήμερα, παντούφλα, καρώ μπυτζάμα... View attachment 186423
Χρήστο πόσες επαναλήψεις άντεξες? Ελπίζω αυτό που πλήρωσες για να σου τον κοντύνουν 2,5 πόντους και έφαγες και φίστινκ μετά να μην σε πήρε από κάτω έ?

Reaction score
5.502
Απαπαπαπαπα
Άντε τώρα να σας βάλω φώτο τα παπούτσια που παρέλαβα.... Ξενερα....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.888
Ε ναι άστο για το απόγευμα να μας πέσει πρώτα
Ο αθλητισμός ανεβάζει πάρα πολύ τη λίμπιντο, τη ψυχική ανάταση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πετρωνει η κοκόνα... Δύσκολο το βλέπω να πέφτει... 🤣

Μήτσο τα δοκίμασες, είναι εντάξει το νούμερο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης