Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
Μπορείς να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά, δώσε εσύ τα στοιχεία της κάρτας σου, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβω εγώ...
So simple ;)

Reaction score
3.001
...που πάς μωρή τρελή με το κολάν πρωί πρωί, μου λέει προχθές....
Μου μάμησε την ψυχολογία...

… η αλήθεια είναι ότι κολάν και αξύριστα πόδια είναι σα να βλέπεις τον Λάκη Γαβαλά καλουπατζή :p
Προτείνω κάποια μηχανή κουρέματος για μούσι,
για αρχή μπορεί κάποιος να αφήσει 3-4mm τρίχα και σιγά σιγά κατεβάζει ....
Εγώ έτσι το ξεκίνησα και τώρα με ενοχλεί να βλέπω τρίχες με το κολάν, συνήθεια είναι,
είναι άλλη αίσθηση πάντως !
Άσε που σου κολλάνε και οι γκόμενες στο δρόμο γιατί όπως και να το κάνουμε γράφει αλλιώς η “δουλεμένη” γάμπα :biggrin:

… τολμήστε το, είναι άλλη αίσθηση ,
άσε που ο μπρέτσος αν κατεβάσει και το μούσι θα ρίξει και άλλο τους χρόνους του.

Reaction score
5.502
… η αλήθεια είναι ότι κολάν και αξύριστα πόδια είναι σα να βλέπεις τον Λάκη Γαβαλά καλουπατζή :p
Προτείνω κάποια μηχανή κουρέματος για μούσι,
για αρχή μπορεί κάποιος να αφήσει 3-4mm τρίχα και σιγά σιγά κατεβάζει ....
Εγώ έτσι το ξεκίνησα και τώρα με ενοχλεί να βλέπω τρίχες με το κολάν, συνήθεια είναι,
είναι άλλη αίσθηση πάντως !
Άσε που σου κολλάνε και οι γκόμενες στο δρόμο γιατί όπως και να το κάνουμε γράφει αλλιώς η “δουλεμένη” γάμπα :biggrin:

… τολμήστε το, είναι άλλη αίσθηση ,
άσε που ο μπρέτσος αν κατεβάσει και το μούσι θα ρίξει και άλλο τους χρόνους του.
Κάποτε ασχολήθηκα αρκετά σοβαρά (για τα δικά μου δεδομένα) με γυμναστική, βάρη και τέτοια. Στο χρόνο επάνω και έχοντας τεράστια αλλαγή στο σώμα μου, με πείσανε να ξουρισω τρίχες κοιλιάς στήθους.
Νταξ, το χιλιομετανιωσα... Τράβαγανε οι μπλούζες και ένιωθα σαν τον κwlo της μαϊμούς (Δεκέμβριε sorry δεν αναφέρομαι σε εσένα)
Ποτέ ξανά....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
Άμα ξυρίσω το μούσι δείχνω 10 χρόνια νεότερος, μπουμπουκάκι, κουκλάκι ζωγραφιστό. :)
Τα ποδάρια τα έχω αξύριστα με απώτερο σκοπό, Κάντο λίγο εικόνα να σε πατάει ένας τριχωτός και εσύ να είσαι ένας γυαλιστερός... 🤣

Reaction score
25.503
Μπορείς να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά, δώσε εσύ τα στοιχεία της κάρτας σου, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβω εγώ...
So simple ;)
αυτές οι δουλειές είναι πολύ σημαντικές για να εκτελούνται απρόσωπα και διαδικτυακά .
να το δω πρώτα να το μετρήσω οτι σε κάνει, να σε πάω να το δεις να το τυλίγουνε με κορδέλα ρε παιδί μου.
άμα ανοίξει και παραμείνω συγκινημένος ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
αυτές οι δουλειές είναι πολύ σημαντικές για να εκτελούνται απρόσωπα και διαδικτυακά .
να το δω πρώτα να το μετρήσω οτι σε κάνει, να σε πάω να το δεις να το τυλίγουνε με κορδέλα ρε παιδί μου.
άμα ανοίξει και παραμείνω συγκινημένος ...
Περιμένω, γεννήθηκα να περιμένω... Άμα όμως αλλάξεις γνώμη να ξέρς ότι ξέρω που πεταλάς, θα γεμίσω τους δρόμους πινεζες... :lolsign:

Reaction score
3.001
Τράβαγανε οι μπλούζες και ένιωθα σαν τον κwlo της μαϊμούς (Δεκέμβριε sorry δεν αναφέρομαι σε εσένα)
Ποτέ ξανά....
Ξέρω τι λες,
Αλλο τα πόδια...
να 'μαστε καλά την επόμενη άνοιξη, δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου γράφω ποιο πάνω,
δεν θα ξαναβγείς με τριχωτά πόδια στο δρόμο..
Αλλη αίσθηση... λένε ότι υπάρχει και καλύτερη οξυγόνωση αλλά αυτό το ξέρουν καλύτερα οι ειδικοί .
Επιμένω για την παρέα εδώ μέσα, δοκιμάστε το έστω για μια φορά.

Reaction score
5.502
Ξέρω τι λες,
Αλλο τα πόδια...
να 'μαστε καλά την επόμενη άνοιξη, δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου γράφω ποιο πάνω,
δεν θα ξαναβγείς με τριχωτά πόδια στο δρόμο..
Αλλη αίσθηση... λένε ότι υπάρχει και καλύτερη οξυγόνωση αλλά αυτό το ξέρουν καλύτερα οι ειδικοί .
Επιμένω για την παρέα εδώ μέσα, δοκιμάστε το έστω για μια φορά.
Μη με πιέζεις.... Είμαι και ευκολόπιστη...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
Ένα υπερπλήρες προϊόν σε πολύ προσιτή τιμή, άργησε αρκετά άλλα δείχνει να είναι στο ίδιο επίπεδο πλέον με τη garmin.
Bryton Rider 750

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Ε

Εμένα ο θκόσμ ο νονός δεν με έφερε ποτέ τίποτα, ούτε λαμπάδα...
Πάντα περίμενα και ήθελα ένα ζευγάρι Καινούρια παπουτσάκια αλλά τίποτα...
Όλα μαναχός τα παίρνω...

οποίος συγκινηθεί από το μήνυμα αυτό, θα ήθελα να μου αγοράσει Αυτό
ευχαριστώ!! :lolsign:
Έτοιμη την είχα την πιστωτική, αλλά... Disc brakes ρε φίλε...;;;; Really;;;; Ξενερουά τρισμέγιστη!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
Έτοιμη την είχα την πιστωτική, αλλά... Disc brakes ρε φίλε...;;;; Really;;;; Ξενερουά τρισμέγιστη!
Τι να κάνω ?
Τις ναυαρχίδες δεν τις βγάζουν πλέον με τα μπανάλ rim brakes...
Πιστεύω να τα συνηθίσω ως τόσο, αλλιώς θα ξυρίσω μέχρι και τα ρουθούνια και θα το παίζω γυαλιστερός 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.949
Η Σχιμάνο κατοχύρωσε πατέντα για τη ασύρματη εποχή 12-speed.
Σίγουρα θα θελήσει να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τη sram και τα σενάρια αναφέρουν πως θα έχει 2032 μπαταρίες στα χειριστήρια και μια μπαταρία για τα δγιό ντεραγιέ.
Ήδη αθλητές εδώ και ένα μήνα τη δοκιμάζουν σε πραγματικές συνθήκες στα προπονητικά ποδήλατα.
Για να δούμε τι θα παρουσιάσει στο τέλος, το μόνο σίγουρο θα λειτουργεί υποδειγματικά, όπως κάθε σχιμάνο προϊόν.
Έχει αλλά κάνει εξπορτ σε Garmin όπως κάνει πχ σε Strava?
Αυτό δεν το ξέρω, πιστεύω όμως πως όχι

Last edited:

Reaction score
20.853
Ακόμα και αν δεν έχει export σε garmin, πράγμα ψιλοαπίθανο όμως, μπορείς να κάνεις export το αρχείο tcx του activity του bryton (ή άλλης συσκευής) από το strava και να το κάνεις import στο garmin connect. Ίσως κάποια δεδομένα να μην περνάνε, δεν ξέρω δηλαδή τι αποθηκεύει από τα bryton το strava στο αρχείο tcx, αλλά γενικά τα βασικά θα είναι μέσα... Ακόμα καλύτερο θα ήταν να υπάρχει συμβατότητα με το αρχείο original του bryton όπως το αποθηκεύει το strava, αλλά αμφιβάλλω για αυτό...

Clipboard01.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster