Ποδήλατο

Reaction score
2.324
@mitsubae άνοιξε μπλοκάκι και σημείωνε
1) https://www.bike24.com/p2322311.html?menu=1400,1430,1432
2) https://www.bike24.com/p2330605.html?menu=1400,1430,1432

κάπου μπορεί να κυκλοφορεί combo ή να πάρει πχ @AthanasiosL μεγάλο combo και με το κομπουτόρι και τα 3 και να το σπάσετε
Ενδιαφέρομαι... εγώ το κομπιουτεράκι και ο μίτς τα υπόλοιπα από bundle

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Όλα είναι ένα ρίσκο σε αυτά τα πράματα, ξέρω περιπτώσεις που η garmin χάλασε σε λιγότερο από χρόνο και σε εμένα αντέχει ακόμα μετά από σχεδόν 3 χρόνια.
Αυτό που κάνω εγώ ορμώμενος βάση λογικής... μετά από καθε προπόνηση ξεκουμπώνω το αισθητήρα και τη ξεπλένω με σκέτο νερό, να φύγει ο ιδρώτας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Ζώνη ή garmin ή polar...
Οι polar είναι ένα κλικ καλύτερες Σάκη ως προς τη ακριβή μέτρηση, μπαίνει επίσης ο αισθητήρας της garmin σε polar ζώνη να ξέρς, αυτό θα κάνω όταν θα χαλάσει ζώνη, γιατί θα χαλάσει κάποια στιγμή.

Reaction score
2.324
Δεν πήρες κομπιουτερακι?
Α θυμήθηκα, είχες παραγγείλει το wahoo και δεν ήρθε ποτέ σωστά?
Αντί για wahoo πήρα refund Δημήτρη. Τώρα θα πάρω το 530 που είχα αρχικά στο μυαλό μου...

Reaction score
5.505
Οκ. Αν λοιπόν χρειάζομαι ζώνη, την οποία την περιλαμβάνει το set που θα πάρεις, και δεν τη θέλεις εσύ, πάρε ότι πρέπει και τα βρίσκουμε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Να βγω για καμιά ώρα (20k) η να κάτσω στα αυγά μου σήμερα?
Να βγεις! Μία ημέρα που έκανες ποδηλασία είναι καλύτερη από μία ημέρα που έκατσες στον καναπέ!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Αφού θα κάτσεις στο τραπέζι της κουζίνας, μη πας για ποδήλατο, ο καναπές ήταν το πρόβλημα :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.998
Οι polar είναι ένα κλικ καλύτερες Σάκη ως προς τη ακριβή μέτρηση, μπαίνει επίσης ο αισθητήρας της garmin σε polar ζώνη να ξέρς, αυτό θα κάνω όταν θα χαλάσει ζώνη, γιατί θα χαλάσει κάποια στιγμή.
Επειδή ο ιδρώτας μου είναι πυρηνικός και καταστρέφει τα πάντα, θέλω 2 ζώνες τον χρόνο. :biggrin:
Πριν λίγο ήρθε η νέα παραλαβή από Amazon. Τα γράμματα έσβησαν επειδή ως γνωστόν τα τρίβω όλα με οινόπνευμα.

Εδώ και δύο χρόνια έχω Wahoo Tickr.

MVIMG_20201221_155353.jpg

Reaction score
4.587
Ερώτηση: μέχρι να έρθει το κινέζικο hr sensor, που το υπολογίζω κατά το πάσχα, αγόρασα ένα honor band 5 για αντίστοιχη χρήση. Γνωρίζει κανείς πόσο ακριβές είναι στις μετρήσεις του? Έχει κάποιος εμπειρία? Σε βίντεο στο yt δείχνει πως μετράει σωστά αλλά σε κατάσταση ηρεμίας μόνο, τα "γκάζια" τα μετρά?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Ερώτηση: μέχρι να έρθει το κινέζικο hr sensor, που το υπολογίζω κατά το πάσχα, αγόρασα ένα honor band 5 για αντίστοιχη χρήση. Γνωρίζει κανείς πόσο ακριβές είναι στις μετρήσεις του? Έχει κάποιος εμπειρία? Σε βίντεο στο yt δείχνει πως μετράει σωστά αλλά σε κατάσταση ηρεμίας μόνο, τα "γκάζια" τα μετρά?
οχι, κανένα ρολόι δεν τα πάει καλά, ακόμα και τα garmin που θεωρούνται κορυφή,
φαντάσου τα υπόλοιπα...

Reaction score
25.533
στο ρολόι ένα θέμα είναι οτι μπορεί να γράφει σχετικά καλά όταν είσαι ήρεμος και είναι ίσιος ο καρπός , αλλά στην άθληση που κινείται το χέρι ή σπάει ο καρπός υπάρχουν διαστήματα που γράφει ότι του κατέβει.
είναι οπτικού τύπου αισθητήρας σε αντίθεση με τη ζώνη που είναι ηλεκτρική (χονδρικά εξηγώντας)
στο ποδήλατο με ρολόι μόνο έχανα διαστήματα που δεν μέτραγε ή μέτραγε λάθος (λόγω θέσης καρπού στο τιμόνι) , στο γυμναστήριο συνήθως τα πρώτα λετπά της άσκησης έχανε επισόδια.
σαν τη ζώνη δεν έχει.

Reaction score
4.587
Έχω αρκετά λεπτό χέρι και το δένω σφικτά περίπου 10εκ πάνω από τον καρπό, όπως προτείνουν και οι αντίστοιχοι οπτικοί αισθητήρες. Το θέμα μου είναι πως τα αποτελέσματα που μου έδωσε ήταν κάτω από αυτά που υπολόγιζα. Δε με απασχολεί τόσο αν το 150bpm της ένδειξης είναι πχ 145 ή 155, το θέμα μου είναι μην είναι 180!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm