- Reaction score
- 5.505
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Βάλτε όσο πιο φαρδιά λάστιχα μπορείτε και μειώστε πολύ την πίεση για να φρενάρετε καλύτερα.
Με φαντάζεσαι εμένα με 40 psi?
Θα βρίσκει το ζαντικό στο δρόμο....
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Το είχα και εγώ αυτό, ήταν το πρώτο “smart” ρολόι που πήρα. Συμπαθητικό αλλά για πολλά πολλά δεν είναι. Στα ψηλά χολανει, δεν ξέρω ποσό, αλλά είναι λίγο φλου. Από το τίποτα όμως έχεις μια εικόνα.Ερώτηση: μέχρι να έρθει το κινέζικο hr sensor, που το υπολογίζω κατά το πάσχα, αγόρασα ένα honor band 5 για αντίστοιχη χρήση. Γνωρίζει κανείς πόσο ακριβές είναι στις μετρήσεις του? Έχει κάποιος εμπειρία? Σε βίντεο στο yt δείχνει πως μετράει σωστά αλλά σε κατάσταση ηρεμίας μόνο, τα "γκάζια" τα μετρά?
Για να καταλάβω και εγώ ο ασχετίδης, αυτό είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 ζώνες, ΧΩΡΙΣ αισθητήρα και απλά βάζεις τον δικό σου αισθητήρα κάθε φορά που χαλάει η ζώνη;Επειδή ο ιδρώτας μου είναι πυρηνικός και καταστρέφει τα πάντα, θέλω 2 ζώνες τον χρόνο.
Πριν λίγο ήρθε η νέα παραλαβή από Amazon. Τα γράμματα έσβησαν επειδή ως γνωστόν τα τρίβω όλα με οινόπνευμα.
Εδώ και δύο χρόνια έχω Wahoo Tickr.
2 Pack Heart Rate Monitor Chest Strap Replacement Compatible with Polar and Garmin Transmitters Soft Strap: Amazon.co.uk: Sports & Outdoors
Shop 2 Pack Heart Rate Monitor Chest Strap Replacement Compatible with Polar and Garmin Transmitters Soft Strap. Free delivery and returns on all eligible orders.tinyurl.com
View attachment 192493
Σωστά κατάλαβες!Για να καταλάβω και εγώ ο ασχετίδης, αυτό είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 ζώνες, ΧΩΡΙΣ αισθητήρα και απλά βάζεις τον δικό σου αισθητήρα κάθε φορά που χαλάει η ζώνη;
Και γιατί να χαλάει η ζώνη δηλαδή;
Κόβεται, ξεχειλώνει, τι σταδιάλα παθαίνει;
Και για ναχουμε καλό ερώτημα, εχθές στη βόλτα φοράγατε και οι δυο τέτοιο strap on;;;
ΝαιΚαι για ναχουμε καλό ερώτημα, εχθές στη βόλτα φοράγατε και οι δυο τέτοιο strap on;;;
Άλεξ αυτή είναι η θκιάμ, η τριών χρόνων.Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι εκεί που κουμπώνει ο αισθητήρας οξειδώνονται κι ενώ αρχικά με σπρέι και ξίδι επανέρχονται, από ένα σημείο και μετά δεν... Το αποτέλεσμα είναι ότι κάνουν διακοπές στη μετάδοση δεδομένων.
Τέλος, τα παίζουν τα ηλεκτρόδια της ζώνης (οι αισθητήρες της) που βρίσκονται από τη μία και την άλλη πλευρά του σημείου που κουμπώνει ο κεντρικός αισθητήρας.
Ιδρώνω πάρα πολύ και ο ιδρώτας μου είναι πράγματι "τοξικός"!!!(πρέπει να έχς πολύ τοξικό ιδρώτα)
Ρε συ Άλεξ, μήπς είσαι μυστικό όπλο και δεν το ξέρεις;![]()
![]()
fixedAvengers!!! Assemble!!!
Στα δικά μαςχρειάζομαι πέρα από ένα ποδήλατο δρόμου.. Προσπαθω να έχω μια πλήρη εικόνα τι άλλο
Από Canyon θέλωκαι πετάλια από όσο είδα. (κανένα δεν έχει)
Αρα μια γρηγορη λίστα to do, είναι
-Πετάλια
(btw αυτά θα ήθελα να μου πείτε τι παιζει)
-Κατάλληλα παπούτσια που κουμπώνουν στα πεταλια
(Πάλι δεν έχω ιδέα τι παίζει)
-Στη χειρότερη ένακαλόsport ρολόι , KAIκανονικάμια ζώνη.
-Κολάν ποδηλατικό με προστασία στην επαφή με τη σέλα (μακρύ και κοντό )
-Αντιανεμικό
-Φανέλα μακρυμάνικη και κοντομάνικη για ποδηλασία
-Ισοθερμικα εσώρουχα? Για χειμώνα μα και άνοιξη/φθινόπωρο (base layer μακρύ/βαρύ, μακρύ/ελαφρύ , κοντό/βαρύ , κοντό/ελαφρύ)
-Κράνος για ποδήλατο δρόμου (πρώτο πρώτο) και φωτάκια και σκουφάκι
-Γάντια για χειμώνα και καλοκαίρι
-Μπουφάν για τα δύσκολα? μπουφανάρα μπρέτσου
-Ίσως σέλα για ευαίσθητα ποπουδακια? (δεν υπάρχει αυτό το πράμμα, ότι βγάλει ο bike fitter)
Αυτά είναι, εδώ είμαστε ή η τρύπα του λαγού πάει αρκετα ποιο βαθιά?
Από Αγγλία πιο συχνά (αλλά τώρα με τους αποκλεισμούς και τις αλλαγές στα τελωνειακά όπως φαίνεται από την 1η Ιανουαρίου, θα δούμε), αλλά παίρνω και από Γερμανία, εκτός από το bike24, κυρίως από rosebikes και bike-components.deΠρέπει να βγει προγραμμα κύριοι, γιατι μαζεύετε το ποσό, είναι σοβαρό και δεν φαινετε με τη πρώτη τι παίζει! Από Αγγλία που έχω δει ότι σχεδόν όλοι παραγγέλνεται, σε 10 ημέρες πάει. Απο shops προτείνεται σαν κύριο ποια το bike24 ή υπάρχουν και άλλες επιλογές.