- Reaction score
- 4.587
Δεν έχω αλλάξει, τα μαμά της σειράς (105), ρητίνης είναι.
Κι εγώ το ίδιο, δε ξέρω πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα rims αν ανέβεις κατηγορία (π.χ. Dura Ace), η μικρή εμπειρία με τα δικά μου ποδήλατα μου δείχνει ότι τα δισκόφρενα επικράτησαν και γιατί σαν είδος φρένου είναι καλύτερο. Βλέπω ότι υπάρχουν ακριβά V-brakes όπως τα Paul που κοστίζει το ένα όσο όλο το σετ των Magura MT5 αλλά μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι έχουν ίδιου επιπέδου απόδοση!@pankrok & @bretsos πραγματικά δε σας καταλαβαίνω, έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη-αίσθηση με τα δισκόφρενα. Μάλιστα με τους 10δες χρήστες που έχω μιλήσει έχουν την ίδια άποψη με μένα εκτός από έναν "παππού" ποδηλάτη που ενώ έχει πιο πολλά ποδήλατα με δισκόφρενα προτιμά να κυκλοφορεί με ριμ. Πλην του βάρους και της εύκολης (μηδενικής) συντήρησης δεν μπορώ να βρω τίποτα υπέρ των ριμ.
πέτα τα, ισχύει αυτό που λες , είναι 95% θέμα τακακίου. flash pro bxp θα σου φύγουν τα σφραγίσματακαι παπουτσάκια σιμάνο
ωχ..... πάω να φέρω κάτι να τρώω μέχρι να δει αυτό κάποιος γνωστός μου...Κερώνουμε την αλυσίδα μας, που ζούμε δηλαδή
Αν εννοείς εμένα (το ξέρω ότι εμένα εννοείς) δεν ψαρωνω αγαπητέ, έχω επίσης πολλά χρόνια που λέω και για τους carbon τροχούς. Η ποδηλατική βιομηχανία τους έχει επιβάλει ως τροχούς επιδόσεων, αξιόπιστους, αέρο και γενικότερα ως τεχνολογία αιχμής, πίτσες μπλέ!!ωχ..... πάω να φέρω κάτι να τρώω μέχρι να δει αυτό κάποιος γνωστός μου...
Μη κάνεις πολύ παρέα με τον @abcd γιατί σε έχει κάνει στη κοροϊδία σαν τα μούτρατΣκέφτομαι μετά από όλα αυτά καμιά πατέντα να βάλω (και) rim brakes στα ποδήλατα... να έχω... τέσσερα φρένα για καλύτερο φρενάρισμα!![]()
![]()
Ίσως χρειαστώ και ABS, κάποια ιδέα;![]()
εσένα λέω, αλλά για το κέρωμα της αλυσίδαςΑν εννοείς εμένα (το ξέρω ότι εμένα εννοείς) δεν ψαρωνω αγαπητέ, έχω επίσης πολλά χρόνια που λέω και για τους carbon τροχούς. Η ποδηλατική βιομηχανία τους έχει επιβάλει ως τροχούς επιδόσεων, αξιόπιστους, αέρο και γενικότερα ως τεχνολογία αιχμής, πίτσες μπλέ!!
Πήγαιναν τις προάλλες κάτι φίλοι πελατόν όταν της κεφαλής ο πίσω τροχός έπαθε έκρηξη, ο τύπος είχε ζουμί μέσα με αμμωνία και τους έκανε όλους πίσω κ@λος...
Ακόμα πλένουν ρούχα και ποδήλατα και δεν λένε να φύγουν οι πιτσιλιές
Μη κάνεις πολύ παρέα με τον @abcd γιατί σε έχει κάνει στη κοροϊδία σαν τα μούτρατ![]()
Πολλά θεωρώ απαραίτητα στη ποδηλασία, δεν μπορώ όμως τους ανθρώπους που πιάνονται εύκολα θύματα.Δύο πράγματα θεωρώ απαραίτητα στο ποδήλατα, πιο κρίσιμα ακόμα και από τα υδραυλικά δισκόφρενα: τα τιουμπλες ελαστικά και την κερωμένη αλυσίδα.![]()
Δεν το βλέπω για σόου σήμερα...παω να βρω ποπκορν...
Έλα έρωτα, τι θες να πούμε?Δεν το βλέπω για σόου σήμερα...
Εκεί, έχει κολλήσει στους τροχούς αυτός
Την ΚΕΡΩΝΕΙ την αλυσίδα λέμε!
Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ήταν να βρούμε πώς το τρίβουν το πιπέρι, του διαβόλου οι καλογέροι...Έλα έρωτα, τι θες να πούμε?