Ποδήλατο

Reaction score
23.310
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, είναι αρκετά τεχνική ανάβαση, κράτα δυνάμεις για μετά το γεφυράκι, εκεί βρίσκεται όλο το ζόρι και για τα τελευταία 2,5 km
Ναι γιατί πριν το γεφυράκι .... θα τα καταφέρναμε χωρίς να μας βγεί η γλώσσα. :D

Reaction score
25.534
Ρε συ Χρήστου, με έχει πιάσει μια μλκ να πάρω dura ace βραχίονα σειρά 9200 με διπλό 4ιιιι γατομετρο, αλλά το γαμηδι πλέον έχει καταργήσει το 53-39 και έχει 52-36 ή 54-40 , θα πέσω λες στην ανάγκη να πάω σε σεμικομπακτ παλι;

Reaction score
2.324
Μλκ στο μυαλόμ είσαι?
Ότι κοιτούσα να προσαρμόσω στον 8000 φύλλα 40-54
Άμα είναι στο μικρό να έχεις 40 γίνε άνδρας και βάλε στο μεγάλο 56. Ή γίνε τσ μόδας και βάλε μονόδισκο 50...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Άμα είναι στο μικρό να έχεις 40 γίνε άνδρας και βάλε στο μεγάλο 56. Ή γίνε τσ μόδας και βάλε μονόδισκο 50...
Οχι, τόσο άνδρας δεν είμαι, ψάχνομαι για ολική αλλαγή στο βήμα, 40/54 & 11-30
Τώρα είμαι 39/53 & 11-28
Ρε συ Χρήστου, με έχει πιάσει μια μλκ να πάρω dura ace βραχίονα σειρά 9200 με διπλό 4ιιιι γατομετρο, αλλά το γαμηδι πλέον έχει καταργήσει το 53-39 και έχει 52-36 ή 54-40 , θα πέσω λες στην ανάγκη να πάω σε σεμικομπακτ παλι;
Εσύ πως το βλέπς το πράμα?

Reaction score
25.534
Εγώ μια χαρά ήμανε με το 39 , αλλά όχι για 40.
Τώρα θα με πεις τον παίρνω 40 και αλλάζω μόνο το μικρό και γίνεται 54/39

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Τώρα θα με πεις τον παίρνω 40 και αλλάζω μόνο το μικρό και γίνεται 54/39
Η σχιμάνο δεν το προτείνει αυτό,λέει ότι θα υπάρχει πρόβλημα στο να ανεβαίνει η αλυσίδα.
Μία δοκιμή όμως θα σε πείσει

Reaction score
2.324
Η σχιμάνο δεν το προτείνει αυτό,λέει ότι θα υπάρχει πρόβλημα στο να ανεβαίνει η αλυσίδα.
Μία δοκιμή όμως θα σε πείσει
Μπα έχουμε περιπτώσεις εδώ με 53-38 και 54-39 χωρίς θέματα. Στο επαγγελματικό πελοτόν παίζουν με 1-2 δόντια μεγαλύτερο κενό για ΤΤ αλλά λογικά εκεί η ρύθμιση θα είναι απόλυτη συν ότι δεν κάνουν πολλές αλλαγές στα ΤΤ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Σίγουρα μπορείς να παίξεις, ξέρω και εγώ αρκετούς που κάνουν πειράματα, ωστόσο μια φορά θα σκαλώσει η αλυσίδα και θα κλαίς μετά το πλαίσιο.

Έχω καταλήξει εδώ, είναι η μόνη αξιόπιστη εταιρία σε αυτό που ζητάω, με χαλάει όμως το aero του πράγματος και κάπως η αισθητική, σε μαύρο χρώμα φυσικά θα το παραγγείλω αν καταλήξω, τα υπόλοιπα χρώματα της αναδίωσης είναι για γυαλιστερούς

Last edited:

Reaction score
2.324
Είναι τούμπανο στο mtb αυτός Σάκη.

!
Το specialized prevail 3 mips το έχω και προσυπογράφω πως είναι ένα πολύ καλό κράνος. Έχει ψωμί από μέσα που δεν έχουν με τίποτα τα 2 kask που είχα και έχω, protone και aero. Με της kask τα κράνη προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος και σε θέματα ποιότητας αλλά και σε θέματα λειτουργικότητας. Το 2ο βέβαια έχει να κάνει και με την όλη εφαρμογή στο κεφάλι του καθενός αυτό οπότε είναι υποκειμενική άποψη. Στο 1ο η specialized είναι καλύτερη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Είμαι στη έρευνα για κράνος Σάκη, το protone του έβγαλα τα μάτια, βασικά το κέλυφος είναι μια χαρά, ο ιμάντας όμως άρχισε να πνέει τα λοίσθια από τα μούσια και τον ιδρώτα. Εγώ από τη kask είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κυρίως ως εφαρμογή και αντοχή υλικών.
Τώρα κοιτάω κάτι σε όσο το δυνατόν λιγότερους αεραγωγούς, επειδή έχω θέμα με τα έντομα που μπαίνουν και εγκλωβιζονται μέσα, επειδή είμαι αλλεργικός στη μέλισσα, ότι και να μπει σταματάω για να το βγάλω,εχω βρει μπελά σε αυτό το κομμάτι, ευτυχώς το καπελάκι που δεν αποχωρίζομαι κάνει δλειά, μία μέρα μια προσπαθούσε να με τσιμπήσει και ίσα που ένιωθα το πόνο, φαντάς λίγο με έβαζε το κεντρί και ήταν λες και με έβαζαν πρόκα στο κεφάλι, σταμάτησα σχεδόν με έντο από τη δύναμη που έβαλα στα φρένα.
Έχς καμιά γμωμη για το kask wasabi?

Reaction score
5.505
Είμαι στη έρευνα για κράνος Σάκη, το protone του έβγαλα τα μάτια, βασικά το κέλυφος είναι μια χαρά, ο ιμάντας όμως άρχισε να πνέει τα λοίσθια από τα μούσια και τον ιδρώτα. Εγώ από τη kask είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κυρίως ως εφαρμογή και αντοχή υλικών.
Τώρα κοιτάω κάτι σε όσο το δυνατόν λιγότερους αεραγωγούς, επειδή έχω θέμα με τα έντομα που μπαίνουν και εγκλωβιζονται μέσα, επειδή είμαι αλλεργικός στη μέλισσα, ότι και να μπει σταματάω για να το βγάλω,εχω βρει μπελά σε αυτό το κομμάτι, ευτυχώς το καπελάκι που δεν αποχωρίζομαι κάνει δλειά, μία μέρα μια προσπαθούσε να με τσιμπήσει και ίσα που ένιωθα το πόνο, φαντάς λίγο με έβαζε το κεντρί και ήταν λες και με έβαζαν πρόκα στο κεφάλι, σταμάτησα σχεδόν με έντο από τη δύναμη που έβαλα στα φρένα.
Το wasabi θα ταίριαζε ιδανικά στη διατροφή σου

Reaction score
2.324
Πάρε το ουτόπια αν είσαι μόνο για κάσκ αυτό έχω και είναι καλύτερο σε όλα από το πρότονε και σε ποιότητα κατασκευής. Μην πάρεις τελείως κλειστό θα βελάξεις με το που ζεστάνει ο καιρός. Για ουτόπια κάνε μια χάρη στον εαυτό σου για μία και μοναδική φορά στην ζωή σου και πάρε την ειδική έκδοση που βγάζει ο Paul Smith (οι κολώνιες μου) για να γυαλίσεις επιτέλους σωστά και συ στην παραλιακή και την χασιά:

https://www.paulsmith.com/eu/paul-s...-WyBofdgPmoLoetS7sxoC9mMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.201
Αφού το ξέρς, δεν είναι τελείως κλειστό, έχει καπάκι που με μια κίνηση ανοίγει και κλείνει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa