- Reaction score
- 26.074
Κλαινμαιν αερο , με 25αρι μπροστάΈλα ρε Χρηστάρα τώρα τα είδα τα καμώματα σου!! Μεγειά ρε κουκλί μπράβο!! ΚΑΙ αέρο... (μη μας πούνε και βλάχοι εκεί στην αθήνα) περιμένω τα απντέιτ σου
Κλαινμαιν αερο , με 25αρι μπροστάΈλα ρε Χρηστάρα τώρα τα είδα τα καμώματα σου!! Μεγειά ρε κουκλί μπράβο!! ΚΑΙ αέρο... (μη μας πούνε και βλάχοι εκεί στην αθήνα) περιμένω τα απντέιτ σου
Πήρες ζάντες με campa ελεύθερο, πήρες campa δισκόπλακες, για εδώ είσαι και δεν το έχεις καταλάβει
Δεν σε κάνουν εσένα καλέ, θα έχουν αντρικά φύλα οι βραχίονεςΑν πάλι το πάρεις σε 170 το θέλω εγώ

Τώρα στα γεράματα να κάτσω να μάθω από campy αλλαγές Σάκη δεν με παίρνει, αλλιώς ναι ήταν μια καλή επιλογή και αυτή.Πήρες ζάντες με campa ελεύθερο, πήρες campa δισκόπλακες, για εδώ είσαι και δεν το έχεις καταλάβει
https://www.bike24.com/p2322435.htm...serToken=2357697d-ab64-41af-8850-4906da574fd8
Το 8100 με 172,5 αν το δώσεις το θέλω
Η μετάδοση αυτή είχε 3750 όταν κυκλοφόρησε, όλη κάρβουνο χάι ενδ και θα έγραφε άσχημα με το πλαίσιο που πήρες... κρίμα προσπάθησα. Έχει και μία κασέτα 11 29 για όλες τις καταστάσειςΤώρα στα γεράματα να κάτσω να μάθω από campy αλλαγές Σάκη δεν με παίρνει, αλλιώς ναι ήταν μια καλή επιλογή και αυτή.
Σε αυτό το project τo summer sale με έκατσε πολύ καλά, τσαμπατάν θα με βγει το bmc και με πολύ καλά περιφερειακά![]()

Θα τα λιώσω στο πάτημα, θα προσπαθήσω δλδΘα τα χρησιμοποιήσεις αυτά ή τα έχεις να τα βλέπεις και χαϊδεύεις